Många systrar har svårt att hitta den perfekta födelsedagspresenten till sina bröder. De förblir antingen förvirrade eller har slut på idéer. Och det är där alla dessa förslag kommer in. Dessa förslag hjälper inte bara till att ge dig de bästa valen utan gör också din bror glad – trots allt är han din egen bror. Därför behöver mycket omsorg finnas där. Låt oss kolla in dessa alternativ.

Bästa rekommenderade födelsedagspresenter till Brother:

Låt oss hitta de sammanställda födelsedagspresenterna för bror en efter en med bilder.

Födelsedagspresenter till yngre bror:

Födelsedagspresenterna varierar från storebror till yngre bror, så vi måste ge dem enligt deras ålder och smak. Låt oss titta på vilken typ av gåvor som ska ges till en yngre bror.

1. Bluetooth Smart Watch:

Bluetooth Smart Watch

Denna smartwatch kommer att vara den bästa födelsedagspresenten för din yngre bror, särskilt om han älskar teknik och prylar. Denna klocka levereras med ett alltid på digitalt urtavla, längs 1,3 tum super AMOLED-skärm. Denna klocka är helt Bluetooth -kompatibel för Android och iPhone och kan ta emot samtal, SMS, etc. Den kan också spela in alla dagliga aktiviteter.

2. Bordfotboll:

Bordfotboll

Om din bror älskar att spela fotboll kommer detta definitivt att vara din bästa födelsedagspresent till din bror. Detta fotbollsbord har 5/8 tum förkromade stavar och spelare som är helt handmålade för bästa spelupplevelse. Den har också full panelbenstöd och olika andra funktioner för perfekt stabilitet och hållbarhet. Nu kommer din bror för alltid att älska dig för att du gav honom denna pärla.

3. iPad -surfplatta:

iPad -surfplatta

IPad kommer att bli en fantastisk födelsedagsöverraskning för din bror. Den har en 9,7-tums skärm, A9 64-bitars processor, 8-megapixelkamera och mycket mer. Din bror kommer att vara den lyckligaste människan på jorden när han får se den här vackra prylen.

4. Digital SLR -kamera:

Digital SLR -kamera

Om du letar efter födelsedagspresentidéer till din bror, skaffa den här fina lilla DSLR: n för honom. Detta kit levereras med allt – från att ha en kamera, objektiv till ett stativ. Denna uppsättning levereras också med ett 48 GB SD -kort, så att din bror kan ta fler foton. Den har en 18-megapixelsensor, har inbyggd WiFi och NFC och kan spela in Full HD-videor med 30 bilder per sekund. Det kommer att vara din brors perfekta vän.

5. Hörlurar:

Hörlurar

Dessa hörlurar kommer att vara den perfekta presenten till bror på hans födelsedag. Dessa kritikerrosade hörlurar har exceptionell klarhet med djup bas. Den har 45 MM stora förare, ger stor isolering och ger också bra komfort. Den har också en löstagbar kabel.

6. Ryggsäck:

Ryggsäck

Denna ryggsäck kommer att vara den perfekta presenten till bror på hans födelsedag. Det är en stor ryggsäck med flera fack, med en vadderad ärm för bärbar dator. Den rymmer upp till 17-tums bärbara datorer, tillsammans med vattenflaskor och andra saker som pennor, mobiltelefoner, etc..

7. Spelkonsol:

Spelkonsol

En spelkonsol kommer alltid att vara den bästa födelsedagspresenten till din bror. Spel är den nya vurm bland konsumenterna och denna Play station 4 kommer att ligga i framkant. Med nya spel som kommer ut varje månad kommer din bror alltid att vara upptagen med det ena eller det andra. Bästa sättet att ha underhållning.

Födelsedagspresenter till äldre bror:

Låt oss prova med olika födelsedagspresenter till din äldre eller storebror.

8. Rostfritt stål klocka:

Klocka i rostfritt stål

Denna importerade klocka kommer definitivt att vara den bästa presenten till bror på hans födelsedag. Har en rund ram i onyx tonat 42 mm rostfritt stål, med ramar och svart texturerad urtavla, logotyp och datumfönster. Den har också kvartsrörelse och är vattentät upp till 50 meter under vattnet. Detta är en perfekt present till någon som du älskar så mycket.

9. Aviator solglasögon:

Aviator solglasögon

Dessa flygarsolglasögon kommer att vara den bästa presenten till bror på hans födelsedag. Dessutom kan du ge denna typ av födelsedagspresent till svåger också. Den har en metallram, med en plastlins, som är opolariserad. Den har klassisk flygardesign med spegelglas. Linserna är tillverkade av polykarbonat, högkvalitativa men ändå lätta linser-vilket ger hög motståndskraft mot stötar och blockering av intensivt ljus. Detta skyddar din brors ögon mot solens skadliga UV -strålar.

10. Klockor och solglasögonfodral:

Klockor och solglasögonfodral

Detta klock- och solglasögonfodral kommer att vara en av de bästa födelsedagspresentidéerna för din bror. Detta fodral består av högkvalitativt läder, med mycket bra utseende, enkel konstruktion och fint utförande. Den har gott om plats för alla klockor och solglasögon, med mjuka avtagbara kuddar. Detta fodral skyddar alla dina tillhörigheter från damm, fingeravtryck och repor. Tydlig sikt ovanpå ger ett perfekt utseende. Det kommer att bli en underbar present till din bror.

11. Kaffemugg:

Kaffekopp

Denna mugg kommer att vara den perfekta födelsedagspresenten för din äldre bror. Denna vita keramiska mugg av överlägsen kvalitet är både diskmaskin och mikrovågsugn. Utskriften görs på båda sidor av muggen och det känns premium. Detta kommer att skapa ett levande och långvarigt intryck på din bror.

12. Virtual Reality Headset:

Virtual Reality Headset

Om din bror gillar spel är det dags att presentera honom för Virtual Reality. Dessa kommer att vara en fantastisk födelsedagspresent till din äldre bror. Den har en dubbel 3,5-tums AMOLED-skärm, med hörlurar, USB och inbyggda olika sensorer. Det är ett bra sätt att utforska en ny sida av spel på PC.

13. Skor:

Skor

Dessa par stövlar kommer att vara en bra födelsedagspresent till din storebror. Dessa stövlar är byggda av äkta läder, med ett elegant och formellt utseende. Dessa ger dig en mycket fashionabel stil och känsla för din brors vardagskläder.

14. Bärbar dator:

Bärbar dator

Den här spel- och arbetsbärbara datorn kommer att bli en av de bästa födelsedagspresenterna för brorsan som fyller 22. Kommer med en Full HD -skärm, 16 gigabyte minne, en Intel i7 -processor och ett Nvidia -grafikkort. Perfekt för honom att spela spel och också göra sitt arbete. Ser också snygg ut.

15. Smartphone:

Smartphone

Om du letar efter överraskande födelsedagsidéer till din bror, ge honom en smartphone. Den här smarttelefonen levereras med dubbla pixlar, IP68 vattentät och trådlös laddning. En fullpackad och laddad smartphone som omedelbart kommer att göra din bror superteknisk.

Denna lista med förslag visar oss hur viktigt det är att undersöka och köpa presenter till dina nära och kära. Detta visar att det inte är lätt att köpa födelsedagspresenter, särskilt när du har en fast budget. Genom denna lista kan du få allt du vill, och det kommer alltid att ligga inom din budget.