Spädbarn betyder lycka. Alla älskar sina barn och försöker ge dem så bra som möjligt i hela sitt liv. Sedan de föddes försöker föräldrar ge honom det bästa de har råd med och firar varje födelsedag. Medan vi firar födelsedagar är det viktigaste beslutet att fatta om gåvor. Första födelsedagen är väldigt speciell och alla firar den med glädje. Behöver inte bli förvirrad nu. Du kommer att få några nya presentidéer från den här artikeln. Kolla in dem och få det till din lilla munchkin.

Bästa första födelsedagspresenterna:

Låt oss hitta här med de 15 bästa födelsedagspresenterna för pojkar och flickor.

1. Babys första 12-månadersram:

Babys första 12-månadersram

Detta är en fantastisk idé för första födelsedagspresenten du kan prova. Foton är alltid roliga och påminner dig om några gamla vackra. Så det är vackert om du kan ta några bra bilder på barnet varje månad och presentera en 12-månaders fotoram. Detta är en av de bästa och minnesvärda gåvorna du kan ge till ditt barn.

2. Träzebra gunghäst:

Trä Zebra gunghäst

Zebra gunghäst är en unik första födelsedagspresent du kan ge till din lilla. Detta är en låg gunghäst för yngre ryttare. Den är också utformad med en liten läpp på baksidan av sätet och håller zebraåkare fallande av ryggen. Detta är en häftig snygg häst som din bebis kommer att älska.

3. Formsorteringsbuss:

Formsorteringsbuss

Formsorteringsbuss är en vacker idé för första födelsedagspresenten för pojkar. De älskar fordon och det här är en färgglad buss med 6 former att sortera efter. Det kommer att utveckla hans identifieringsförmåga genom att matcha färger och former. Din bebis kan ta bussen och leka med den som den vill. Du kan köpa den här coola färgglada bussen till din baby på hans 1 -årsdag.

4. Personligt träblock i trä:

Personligt träblock i trä

Detta är ett kreativt träblock för barnets första födelsedag. Du kan inkludera hans namn, vikt, längd, födelsedatum och personliga meddelanden. Detta är ett handgjort träblock som du kan ge din baby för att göra hans födelsedag minnesvärd. Han/hon kan hålla det länge och vårda minnena.

5. Piano Popping Fun:

Piano Popping Fun

Detta är en fantastisk 1 -årsdagspresent du kan få till din lilla. Detta är ett piano som ger ljud och medan du trycker på varje nyckelstjärna kommer att stiga upp i luften. Det hjälper till att utveckla spädbarn motoriska färdigheter, sensoriskt lärande och ny utforskning. Den har många färger och bebisar kommer att älska ljudet och stjärnorna får dem att le.

6. Toasty Toez Character Tofflor:

Toasty Toez Character Tofflor

Du kan ge dina söta tofflor till ditt barn på hans 1 -årsdag. Den har varmt fleecefoder inuti och fuskmocka på utsidan. Denna har en gummisula också. Din bebis kommer att älska dessa tofflor och han kan börja sin promenad genom att bära dessa söta tofflor. Även du kan skriva bebisnamnet också på tofflorna.

7. Träblock:

Trä block

Träblock är alltid roliga. Detta skiljer sig från vanligt träblock. Den har fåglar och djur på sig och medan barnet matchar varje bit kan han/hon skapa vackra former. Han kan utveckla några konstruktiva färdigheter och han kommer att bli engagerad genom att spela de träklossarna. Alla träbitar är gjorda av bra kvalitetsmaterial och det kommer också att vara starkt. Du kan ge detta till din dotter.

8. Twinkle Bright LED Sleep Well Canvas:

Twinkle Bright LED Sleep Well Canvas

Detta är en av de bästa första födelsedagspresenterna för tjejen. Det är en unik idé där du kan förvara duken bredvid ditt barns vagga. Det kommer att tändas på natten och barnet kommer att älska det svaga ljuset på natten. Du kan slå den på och av med en fjärrkontroll och hela ljuset är inramat på en träram.

9. Reseleksak för småbarn:

Reseleksak för småbarn

Reseleksakspjäs är den bästa idéen för första födelsedagspresenten för tjejer. Detta är en bra leksak som din baby kan bygga sin sensoriska förmåga med. Det hjälper också till att förbättra din bebis motoriska skicklighet och hon kan leka med alla de små låsen om hon vill öppna den. Låt henne använda sin fantasi genom att ge henne denna present till hennes födelsedag.

10. Walker Toy för pojke:

Walker Toy för pojke

Detta är en tankeväckande 1 -årsdagspresent för pojkar. Detta hjälper dig barnet att flytta runt i hemmet och få honom att förbättra sin promenad. Du kan få en med ljud, musik, roliga ljud etc. detta är en träleksak och är inte så mycket lätt. Så det hjälper din baby att lätt balansera medan du går.

11. Söt födelsedagspresent:

Söt födelsedagspresent

Du kan få dessa minnesvärda första födelsedagspresenter till din baby. Detta är en personlig med hennes namn med alla hennes detaljer som längd, vikt, födelsedatum och födelsetid. Detta är en söt leksak bebis kan vårda hela livet. Du kommer att komma ihåg allt som rör ett barn när du ser den där leksaken.

12. Födelsedags pojke armband:

Födelsedag pojke armband

Detta är en supersöt 1 -årig födelsedagspresent som du kan få till din 1 -åriga pojke. Detta är ett personligt kedjearmband på hans första födelsedag. Det är ett armband i rostfritt stål och du kan anpassa det med bebisnamn, födelsedatum etc. Detta är en snygg kedja som du kan ge din baby.

13. Musikaliska rimbok:

Musikaliska rimbok

Detta är en lämplig första födelsedagspresent för pojkar. Spädbarn älskar musik och den här musiken rimbok är en mycket bra present. Han kommer att utveckla ett musikaliskt sinne genom att höra alla dessa musikaliska rim genom att öppna varje sida. Han kommer att njuta av det bra.

14. Train Money Box:

Träna sparbössa

Detta är ett glittrande leksakståg som du kan ge ditt barn till hans första födelsedag. Tåget ser väldigt sött ut och det kan också användas som en sparbössa. Spädbarn kan leka med mynt när han blir lite större. Akta dig för mynt eftersom de kan stoppa det i munnen. Tills dess kan de använda det som ett leksakståg.

15. Mjuk sits för baby:

Mjuk sits för baby

Detta är en mycket användbar present som du kan ge ditt barn till hans/hennes första födelsedag. De kommer att älska det att leka med det. De är så mjuka och bebisar kan sitta på den och leka med de nalleformade mjuka leksakerna. Skaffa den här söta presenten till ditt barn som han kommer att leka med.

Idéer till första födelsedagspresenten

Det här är några unika idéer för din födelsedagspresent. När det är 1 -årsdag måste du skaffa något speciellt som han/hon kan behålla länge. Några av dem är långvariga minnen och andra är för dem att leka med det.