Är det din bästa väns födelsedag? Letar du efter några bra och roliga citat och vill kasta på din bästis som är unik och ändå speciell? Här kommer vi med roliga födelsedagsönskningar till min bästa vän. Våra vänner för livet behöver verkligen inte en värdig och avslappnad önskan för den speciella dagen; vi vill alla göra det minnesvärt genom att lägga till lite humor och personlig kärlek till det. Så vi fortsatte med att sammanställa några av de bästa och galna födelsedagsönskningarna som är roliga för vår bästa vän.

Kolla in dem, så slår vi vad om att du och din älskling får ett gott skratt med dessa roliga födelsedagsönskningar.

Topp 50 trendiga roliga grattis på födelsedagen för bästa vän:

Här är vi, vi har arbetat med de bästa trenderna och de mest galna men ändå underbara och roliga som kan passa olika sorters önskningar för din bästis grattis på födelsedagen.

Advance Funny Birthday Wishes to Best Friend:

Kommer din bästa väns födelsedag? Tja, du kan till och med börja med de avancerade gratulationerna för att göra hennes födelsedagsvecka mer speciell. Vad sägs om dessa som vi sammanställde? De är roliga och härliga också. Dessa inkluderar både roliga födelsedagsönskningar för bästa vän kvinnliga och manliga.

1. Hej bästa vän, jag vet att du är ledsen över din ålder i år, men oroa dig inte- jag är alltid här för att blåsa ut dina ljus för dig så att du kan känna dig som ett riktigt barn igen! Önskar dig en fantastisk härlig födelsedag i förväg!

2. Må ditt hår inte färga färg och mascara aldrig! Avancerad Grattis på födelsedagen, gamla dam!

3. Advance Grattis på födelsedagen, min kära stora vän. Jag önskar dig ett långt liv, och jag är säker på att du älskar den önskan. Men, låt mig varna dig; den dag du börjar köpa anti-aging-kräm kan du fånga upp önskan om lång livslängd, eftersom åldrande är det enda sättet att leva ett långt liv!

4. Grattis – du är nu så gammal att om du var en handväska skulle du betraktas som vintage, men inte som en klassiker. Grattis på förhand, kära du!

5. De säger att det är din födelsedag som kommer och att du kommer att vara ett år äldre. Här är lite vin för att minska slaget. Förhandsönskningar, bästa vän!

Galna födelsedagsönskningar och citat för bästa vän:

Det är dagen för din bästis grattis på födelsedagen, och vad sägs om att ge honom eller henne några härliga men funky önskningar?

6. Hur känns det att vara i äldre ålder som du är? Jag skulle inte veta för jag är två år yngre än du. Grattis på födelsedagen!

7. I år behöver vi en större tårta för att passa in i antalet ljus för din ålder. Grattis på födelsedagen, min kära bästa; Jag önskar dig ett år med mycket mat och fett!

8. Hej, titta på den ljusa sidan. Du är ett år yngre än du kommer att bli nästa år. Ha kul och födelsedagsönskningar till min bästa vän.

9. Du är ett år äldre. Låt mig trösta dig med detta – ålder är bara en siffra, och du kommer att växa år för år. Grattis på födelsedagen!

10. Som de säger, med ålder kommer visdom. Så jag antar att du är den klokaste bland alla runt omkring oss. Är det?! Grattis på födelsedagen, älskling.

11. Jag hörde någonstans att vin och ost bara blir bättre med åren. Var inte så glad – du är definitivt ingen av dem. Du ser äldre ut än förra året.

12. Om du redan känner dig gammal kan jag försöka trösta dig. Tänk bara hur du kommer att se ut om tio år. Jag slår vad om att du är bättre. Grattis på födelsedagen!

13. Du vet att du börjar bli väldigt gammal när du inser att dina ljus är dyrare än tårta. Förresten, hur många ton ljus ska jag köpa den här gången, bästa vän?!

14. Vet du, om jag måste välja mellan dig, min bästa vän, och en miljon dollar, kommer jag alltid att välja dollar? Du är i alla fall bruten, varför skulle jag välja dig ?! Grattis på födelsedagen kära bestie, skojar bara!

15. Jag bestämde mig för att jag inte kommer att få en födelsedagstårta till dig i år. Jag har avlagt en ed för att minska din vikt. Grattis på födelsedagen min älskling!

Korta roliga födelsedagsönskningar och citat till bästa vän:

Det här är väldigt korta men ändå söta och roliga härliga önskningar till din bästis ibland. Oavsett om du vill skicka dem som ett meddelande eller önskar direkt, är dessa kortare roliga citat för bästa vänners födelsedag verkligen högre och vackra.

16. Lyckligaste födelsedagen till den mest gripande och galen vän för livet. Må Gud ge alla dina pengar till mig så att jag kan hålla en stor fest åtminstone.

17. Tror du inte att min vänskap är den viktigaste födelsedagspresenten för dig? Våga inte ens förvänta dig en present förrän och om du genom mig en fest. Grattis på födelsedagen!

18. Vänskap är bortom allt. Jag menar, vi vet alla att du är ful och idiot, ändå är du min vän. Grattis på födelsedagen!

19. Grattis på födelsedagen till den enda personen jag alltid vill ha som min flyktförare !! Må vi ha många fler fantastiska stunder och oförglömliga äventyr tillsammans.

20. För varje födelsedag som börjar närmar du dig att bli pensionär. Så mycket som du kan bli arg, det är sanningen! Grattis på födelsedagen till blivande äldre.

21. På din födelsedag ber jag om att ge dig ett liv tillräckligt länge för att se dina tänder och hår falla. Grattis på födelsedagen!

22. Grattis på födelsedagen till min kära bästa underbara vän. Det bästa ansikts- och makeoveret när du blir äldre är leenden hela vägen.

23. Må du leva så länge att du skrämmer dina barnbarnsbarnsbarn med stora rynkor. Grattis på födelsedagen!

24. Roliga födelsedagsönskningar för en äldre vän

25. Ålderdom handlar om ett stort skämt tills det träffar dig i ansiktet. Grattis på födelsedagen.

Sarkastiska och mycket förolämpande önskningar för bästa vän:

Hej, de är trots allt dina bästisar för livet. Hur kan födelsedagsönskningarna vara så värdiga, eller hur? Vi har mycket kvicka och sarkastiska, gränser nära förolämpande citat om födelsedagar och önskningar till en bästa vän.

26. Vid det fina tillfället på din födelsedag vill jag omdefiniera definitionen av bästa vän och kasta dig ur mitt liv. Grattis på födelsedagen!

27. Den enda anledningen till att jag alltid tolererar ditt irriterande ansikte är att du håller en jäkligt bra födelsedagsfest. Grattis på födelsedagen min pojke!

28. Med tanke på hur du åldras kommer dina ben att hänga på graven ganska snart. Grattis på födelsedagen min idiotvän!

29. När jag ser dig undrar jag hur fan den här personen har överlevt än. Grattis på födelsedagen grabben!

30. Om jag kunde få en fantastisk present till dig på din födelsedag, skulle det definitivt vara mitt problem. Grattis på födelsedagen, vän!

31. Även om jag alltid är oförskämd mot dig, lovar jag att jag inte kommer att bete mig oförskämt på din födelsedag. Det kommer att vara outhärdligt. Grattis på födelsedagen älskling!

32. Må Gud duscha allt du vill ha i livet utom pengar, berömmelse och Lamborghini. Så att jag får hälften av dem från dig. Jag önskar dig en glad födelsedag!

33. Grattis på födelsedagen min kära bästa vän! Jag önskar att du blir rikare, smartare och vackrare för varje dag som går, men hej, naturligtvis inte mer än jag.

34. Må du överleva längre för att se dina tänder falla och andra äta din födelsedagstårta. Grattis på födelsedagen!

35. Ålder är direkt proportionell mot visdom. I ditt fall är det omvänt proportionellt. Vilken skam du är! Hur som helst, grattis på födelsedagen dumbo jumbo.

Roliga försenade födelsedagsönskningar till en vän:

Tja, vad sägs om att bara förlänga eller ge försenade födelsedagsönskningar till din bästa vän och ändå vara sarkastisk, rolig och kvick! Är det inte en utmärkt idé? Vi har några idéer.

36. Din födelsedag gled mig. Tja, men det gör du aldrig. Jag älskar dig, bästa vän och sena födelsedagen

37. Jag ringde datumet fel i min kalender. Tja, men bättre sent än aldrig. Försenade födelsedagsönskningar, bästa vän. Jag hoppas att du hade massor av vin och kul att fira att bli äldre.

38. Jag vet att jag missade din födelsedag, men skicka in en tårta till mig – försenade önskningar, bästa vän.

39. Jag vill vara modernt sen, och du vet min stil. Försenad grattis på födelsedagen, min vän! Håll nu en fest med massor av mat och vin.

40. Jag vet att du är arg, jag missade din födelsedag. Men vad jag ska göra, att sakna din födelsedag är en skrattfråga och rolig för mig, med tanke på att du är en clown! Försenade födelsedagsönskningar!

41. Önskningar om sena födelsedagar är naturligtvis bättre än inga önskemål alls! Var bara tacksam för att jag överhuvudtaget kom ihåg! Försenad grattis på födelsedagen till dig, min vän!

42. Jag är inte en för att hålla fast vid saker. Men om du kan komma ihåg ända tillbaka till min förra födelsedag, var du sen att önska mig lycka till, så jag återkommer bara till förmånen! Grattis på födelsedagen i efterskott!

43. Jag vet att du kan bli upprörd, jag glömde din födelsedag. Men jag vet att jag är den bästa vännen för dig, så jag sparade det bästa till sist – försenad grattis på födelsedagen, min kära bästa vän.

44. Bra saker kommer när du väntar. Jag vet att jag är det goda i livet, även om du inte håller med. Jag är alltid där för att göra dig irriterad och frustrerad, och jag kommer aldrig att sluta – försenad grattis på födelsedagen, älskling.

45. Försenad grattis på födelsedagen, vän. Nu är du ett år äldre och en dag äldre än igår!

46. ​​Jag ringde in datumet och allt i kalendern, så jag har ingen ursäkt för att glömma din födelsedag den här gången! Men ändå hände det! Grattis på födelsedagen min vän, jag ska försöka få mina gratulationer till dig i tid nästa år.

47. Att komma ihåg din speciella dag skulle vara lite lättare om du såg äldre ut. Grattis sent på födelsedagen, till mitt livs bästa vän!

48. Jag vet att jag missade din födelsedag, men hur kan du slutföra firandet utan att ge mig tårta och mat ?! Du har nya överraskningar som gör dig lyckligare efter den speciella dagen – en försenad födelsedag, min vän.

49. Att missa chansen att bli den första bland dina gratulationer är ett brott- betrakta mig som skyldig! På den ljusa sidan innebär att vara ett av dina enda försenade födelsedagsmeddelanden att du kommer ihåg mig hela året som din kriminellt sena, underbara bästa vän.

50. Om du tror att jag glömde din födelsedag, nej! Jag missade det inte; Jag tänkte bara att det skulle vara häftigt att inte få varje önskan samma dag – en försenad födelsedag från din glömska bästa vän.

Vi hoppas att du gillade dessa galna och härliga roliga grattis på födelsedagen som du vill ge till din bästa vän. Dessa är enkla, lätta och varmhjärtade önskningar som kan lysa upp din älskades dag.