Födelsestenen för mars månad är Aquamarine och består av berylliumaluminiumsilikat. Färgen på March Birthstone är som havsvatten. Och därmed hänvisar namnet Aquamarine till havsvatten. Det anses vara en lyckosten för dem som är födda i mars. Det är en mycket vacker sten. Att bära denna sten kan ge dig många fördelar. Det återskapar kärleken mellan två par, det läker alla psykiska problem, det hjälper till att bota många sjukdomar etc. och det är cool färg kompletterar bärarens hudton. Du kan också använda denna sten för andlig hjälp. Detta är en universell sten som hjälper till i nästan allt.

9 Trendiga Aquamarine smycken för män och kvinnor:

Låt oss titta på de 9 bästa födelsestenarna för mars.

1. Mars Birthstones ringar:

Mars Birthstone Ring

Detta är March Birthstone ringar i olika former. Det finns runda, päron-, hjärta- och smaragdformade akvamarinstenar besatta i en fingerring. Ringen har också vackra diamanter förutom sten. Ringen ser bara fantastisk ut och fantastisk att bära.

2. Rough March Birthstone:

Rough March Birthstone

Det är en grov födelsesten för mars som är som en sten. Det här ser så lugnt och lugnt ut. Denna berg upphettas sedan till temperatur och ges en mängd olika former. Detta förvandlas till smycken och används av bäraren. Detta är av äkta havsvattenfärg.

3. March Birthstone halsband:

Mars Birthstone halsband

Det finns ett hjärtformat hänge på March Birthstone-halsbandet. Hänget har ett stort hjärta av halva guld- och halvdiamantserier. Inuti detta stora hjärta är en akvamarinsten hjärta form fäst. Blåstenen markeras bredvid vita diamantstenar.

4. March Birthstone örhänge:

March Birthstone örhänge

Detta är helt enkelt underbara mars födelsestensörhängen i en himmelsblå kristallstenpinne. Det finns en liten rund formad akvamarinsten i en dubbar som lyser så starkt. Att bära detta örhänge kommer att komma ikapp med människors uppmärksamhet och få dig att få många bra kommentarer.

5. Mars Birthstones Hänge:

March Birthstone Hänge

Detta är verkligen iögonfallande mars födelsestenssmycken i ett korshäng. Hela korshänget är besatt med en rund akvamarinsten. Detta hängsmycke är av stor betydelse i en katolsk kultur. Få glänsande stenar tillsammans ger ögonen blinkande.

6. March Birthstone Heart:

March Birthstone Heart

Detta är helt enkelt fantastisk mars födelsesten i ett hjärtformat glas. Detta glas innehåller den oceaniska världens mönster över ett glas. Det känns så djupt inuti. Designen ser ut som havets vågor går över glaset. Det är verkligen häpnadsväckande att bära detta hängsmycke.

7. Mars Birthstone Angel:

Mars Birthstone Angel

En ängelliknande varelse är gjord av födelsestensmarschen. En söt akvamarin hjärtsten hänger på ängeln. Du kan behålla den här showen hemma för din lycka till. Den här ängeln ser ut som om den är av glas och ser riktigt vacker ut.

8. Mars Birthstones Rosenkrans:

Mars Birthstone Rosenkrans

Detta är rosenkransmala av akvamarinpärlor. Det här marsstenens smycken kan bäras och tros hålla sig hemma för självskydd. Det anses vara lovande inom kristendomen. Detta är en mala som innehåller rundformad kristall av March Birthstone.

9. Mars Crystal Birthstone:

Mars Crystal Birthstone

Detta är fascinerande kristallstenar och har så cool marsfödelsestensfärg. Det finns så många stenar och en päronformad kristall akvamarinsten. Du kan använda päronformad sten för att göra smycken. Denna grov kan användas för att ge en mängd olika former till dessa stenar.

Mars födelsestenar anses ha tur för de människor som är födda i mars. Denna akvamarinsten har många fördelar för bäraren. Det hjälper till med andliga och medicinska problem. Man kan också använda denna sten för meditation. Vissa använder denna akvamarin kristallkula för spådom också. Aquamarine besitter mystiska krafter som uppenbarelsens kraft, makt att föra seger till strider, etc..