Oktober Birthstones är den mest distinkta och bländande ädelstenen som avger färgglada färger när ljuset träffar stenen, vilket leder till att den avger iriserande nyans som har fått sin uppmärksamhet bland män och kvinnor, vilket verkligen har fått dem att ge så underbara smyckedesign som kläder Tillbehör.

På tal om födelsestenen i oktober är de Opal och Tourmaline Edelstenar, som har klassificerats i olika typer beroende på egenskapen för färg eller icke-färg.

Senast & Snygga October Birthstones smycken för födda i oktober:

Här är de bästa födelsestenarna för oktober.

1. Opal Studded Silver Unisex Ring:

Opal Studded Silver Unisexring

Den vanligaste opalfärgen är himmelsblå till den mörkblåfärgade stenen som är besatt som en central juvel till en tjock silverring. Ringens bredd är cirka 3 mm och väger mer än vanliga kvinnliga ringtyper, vilket hjälper till att klassificera denna ringtyp som en unisexring.

2. Turmalin hängande kedja:

Turmalin hängande kedja

Denna flerfärgade turmalin är en av typerna av turmalin ädelsten, som utstrålar olika färger som en regnbåge vilket gör den mycket attraktiv och ger också en subtil finish. Hängets storlek kan huggas till en annan form som hänger med en kedja som ett hängande med silver- eller guldfoder.

3. Blå peruanska opalhängande örhängen:

Blå peruanska opalhängande örhängen

Opal hängningsring är en av de bäst lämpade designkläderna med en vanlig klänning eller en topp med en jeanskombination. Detta örhänge är tillverkat av en blå peruansk opalring som faller under kategorin Vanlig opal som inte avger färgspel. Denna sten hjälper till att skapa fred.

4. Flerfärgat opalarmband:

Flerfärgat opalarmband

Opal har sin unika egenskap att utstråla färger när det utsätts för ljus, de kan vara av rött, svart opal eller vitt opal som har en vit bakgrund med färgspel. Detta armband tar fram den rena kvinnliga kvaliteten hos kvinnor tillsammans med en enkel klänning.

5. Svart Tourmaline Stretch Armband:

Svart Tourmaline Stretch Armband

Svart turmalin är en mycket enkel armbandsdesign, som består av svart färg rund turmalin ädelsten till ett elastiskt band. Stenens storlek kan variera från mindre till större storlek och kan ordnas i ett fallande till stigande mönster.

6. Rose Gold-White Opal Ribbon Hänge:

Rose Gold-White Opal Ribbon Hänge

Bandformad design är mycket populär bland damer, vilket har fått sin uppmärksamhet även i ädelstenaffärer. Den bandformade designen är gjord av rent rosenguld med bandets hängningar fäst med en cirkulär vit opalsten som avger olika färger i en vit bakgrund.

7. Vattenmelon Tourmaline Manschettknappar:

Vattenmelon Tourmaline Manschettknappar

En av de viktigaste tillbehören för företagskläder för män och kvinnor är manschettknappar. Män bär det oftare eftersom de gillar att prova olika stenar och designade manschettknappar, den här färgglada vattenmelon fyrkantiga enstensmanschettknapparna är mycket ett måste på slitlistan i herrgarderoben.

8. Rubellite Tourmaline Gold Armband:

Rubellite Tourmaline Gold Armband:

Rubellitstenar är rödfärgade ädelstenar som är lika dyra som rubiner. Stenen är mindre glänsande jämfört med rubin. Stenen kan huggas in i olika mönster och läggas i ett guldramarmband med laserteknik som ger en snygg och exakt finish.

9. Grönt Tourmaline Silver örhänge:

Grönt turmalinsilverhänge

Detta enkla örhängen är tillverkat av en av de dyrbara ädelstenarna som kallas grön turmalin eller ädelsten. Denna ädelsten ger en enkel men ändå elegant utsikt som får damer att bli galen av denna färg.

Att ta ett ordentligt gemologråd och köpa rätt färgad ädelsten är mycket viktigt. Folk födda i oktober gör det som en markerad anteckning. Turmalinsten avser att avge infraröda joner som hjälper till att öka hälso- och immunsystemet. Opalsten fungerar för att aktivera saharsa -chakrat och skapa universell fred.