För pojkar är en av de svåraste sakerna att göra att få uppmärksamhet från den tjej han gillar som dejting. Man måste förstå att varje tjej är annorlunda och detta är en av de främsta anledningarna till att du gillar någon specifik och inte alla. Den goda nyheten är att det finns några grundläggande regler som kan användas för att få henne att tycka om dig. De som nämns nedan är de mest effektiva som kan prövas. Se hur bra du får henne intresserad av dig med dessa tips.

Hur man får en tjej att tycka om dig

Hur får man en tjej att tycka om dig? Det är en av de viktigaste förfrågningarna som stiger upp i varje pojke. Enligt mitt perspektiv är det inte särskilt svårt, utan du måste koncentrera dig på några till synes obetydliga detaljer som jag kommer att förstå nedanför. Flickors syn på att bli kär är helt annorlunda än pojkarna. Kärlek vid första ögonkastet är bara bra för filmerna men kan inte genomföras i verkligheten. I de flesta fall kommer en tjej bara att bli kär i en pojke efter att ha känt honom helt och analyserat hennes kompatibilitet med hej, så du måste hålla ut en stund och låta den unga damen bli mer bekant med dig själv.

Bästa tipsen om hur du får en tjej att tycka om dig:

Om du vill veta hur du får en tjej att tycka om dig, läs vidare artikeln. I den här artikeln kommer vi att skära ner några metoder och tips för hur du får en tjej att tycka om dig Helst kommer dessa tips om hur du får tjejer att tycka om dig att hjälpa dig att göra din kärlek solid och fantastisk.

1. Var dig själv:

En av de första tipsen och den viktigaste för att få en tjej att tycka om dig är att vara dig själv. Visa vad du är och visa inte vad du inte är. Fake saker kommer bara att orsaka problem senare och är en stor avstängning för tjejer. Oavsett hur eller vad du är, presentera dig själv på det mest äkta sätt som möjligt.

2. Var omhändertagen:

Tycker du någonsin om en tjej som har oriktigt hår och som inte duschar? Detsamma gäller tjejer. Om du vill få henne att tycka om dig, försök att vara snygg och ren. Duscha regelbundet och raka dig också. Man bör också lukta gott och ha rena kläder om de vill uppnå detta mål. En preparerad pojke kommer alltid att fånga flickors uppmärksamhet. Tillsammans med personlig hygien bör man alltid se till att hålla sig i form. Behåll kroppsvikten och se inte fet ut, för det är den största avstängningen för en tjej.

Detta gäller även för den typ av kläder du bär. Se till att du varken bär för lösa kläder och inte heller för hårt. Behåll en god och nykter klädkänsla för det är vad en anständig tjej kommer att gilla.

3. Ha en bra känsla för humor:

Wittiness är en aspekt som definitivt lockar motsatt kön. Ett bra sinne för humor och förmågan att få henne att le kommer att ta dig långt för att öka hennes intresse för dig. Var rolig, få henne att skratta och vara en sport när hon är i närheten. Förhållandet är enkelt. Ju mer hon skrattar, desto mer skulle hon tycka om dig.

4. Var en god vän:

Det första steget mot att dejta en tjej och få henne att gilla dig med ett romantiskt intresse är att vara hennes goda vän. Förstå henne, lyssna på henne och var hennes nära vän om du vill få henne att tycka om dig. Fastna dock inte i vänens zon. Rör dig snabbt när det gäller dejting. Ge henne tröst men låt henne inte göra detta till en vana annars kommer hon alltid att betrakta dig som en vän och tipset kommer att slå tillbaka.

5. Förtroende är viktigt:

En pojke måste vara säker och det bör också vara hans tillvägagångssätt när det gäller att få en like att tycka om honom. Under förtroende kan killar vanligtvis inte fånga flickornas uppmärksamhet. Var dock inte överförtroende eftersom det är ett tecken på arrogans och kanske inte kommer att imponera på anständiga kvinnor. Håll en balans när det gäller denna aspekt.

6. Ge henne komplimanger:

För att en tjej ska bli smickrad av en pojke är detta ett tips som är mycket viktigt och bör följas med noggrannhet. Se till att du verkligen komplimangerar henne då och då. Detta kommer definitivt att fungera för henne och få henne att tycka om dig. Ge dock komplimanger som får henne att sticka ut från resten. Detta kommer att fungera snabbare och till din fördel.

7. Lägg tonvikt på ditt första intryck:

Individer bryr sig inte om dig om du inte ser bra ut eller bär någon form av klänningar på ett vansinnigt sätt. Särskilt unga damer bryr sig inte om den typen av unga män. På samma sätt, om du verkligen behöver dra in en ung dam mot dig, ska du klä dig bra, du bör hantera din frisyr med nuvarande mönster, särskilt du bör använda några framträdande duschar eller arom och i allmänhet, du bör ändra ditt sinnestillstånd som lätt drar till sig en ung dam. Så på ett tillförlitligt sätt behöver du mer dusch eller arom i din kropp och åstadkomma något i händelse av att du får ett fruktansvärt andetag (Prova denna pepparmyntssmakstänk för hemsk andedräkt). Bär inte samma klänning som du bar igår, vilket får henne att tro att du inte är entusiastisk över henne. Dessutom betygsätter några unga damer dig med dina armbandsurmärken.

8. Säker metod:

Om du närmar dig hur du får en tjej som dig igen, måste du säkert öka ditt självförtroende till miljoner gånger. Med undantag för någon sorts tjej, föredrar inte en stor del av de unga damerna de killarna som håller tyst hela tiden. Var ständigt cool och var säker. Efter din klädkänsla rankar unga damer dig med din karaktär. En stor del av de unga männen har ett problem som de ryser när de ska träffa en ung dam eller samtala med en ung dam vid första genomgången. Det är i alla fall helt off-base. Trots att du inte är nöjd med att träffa henne första gången, demonstrera inte det utanför. Var snarare säker och träffa som om du kände henne länge. Denna minimala drar otvivelaktigt in henne mot dig. Var inte heller ynklig eller besviken hela tiden före henne

9. Ögonkontakt:

Att titta är av alla konton mindre krävande för dig. Är det inte? Det är i alla fall fel. Detta är en av de svåraste faserna som någon pojke någonsin kan uppleva .. Om hon ser att du ständigt tittar på henne kommer hon att bli bekant med att du är sugen på henne. Detta är ett av de mest idealiska sätten att få en tjej som du. När som helst du förstår att du är i ögonkontakt med en ung dam, helt enkelt lämna något sentimentalt flin och det kommer att dra in henne mycket mer opraktiskt. Vad mer, folk, känner inte att en ung dam kommer till dig efter att ha tittat på kanske ett par evenemang. Sanningen ska sägas, initialt några gånger kommer det inte att fungera. Hur som helst, ge inte upp. Försök att titta på den punkt du har möjligheter. Denna strategi drar sannolikt in henne mot dig.

10. Trösta henne om hon gråter:

Kom ihåg att en ung dam gråter innan ni menar att hon väntar er axel. Några välkända citat som säger: En ung dams största vapen gråter. Uppenbarligen är det verkligen svårt att se en ung dam med tårar i ögonen. När hon gråter kommer ingen att skada henne längre, helt enkelt få henne att sluta gråta genom att lugna. Så använd den här strategin om du verkligen behöver dra in henne mot dig. Om hon gråter innan du antyder att hon tror att du med stor sannolikhet kan ta hand om den frågan. Så fråga hennes fråga medvetet och försök att ge det bästa arrangemanget eller klipp ner dig själv och ta hand om den frågan. Bortsett från allt, när hon först gråter för att göra en poäng för att trösta henne genom att omfamna fast eller ge dina axlar och ge henne några vänliga ord som får henne att sluta gråta.

Det här var några av de viktigaste tipsen som kan hjälpa dig i ditt uppdrag om hur du gör en tjej som du. Sist men inte minst, var dig själv, du kan förfalska dig själv men kan inte ändra din natur. Om någon är avsedd för dig så skulle hon förmodligen acceptera dig som du är.