Sighh, pojkar och deras konstiga sätt! De flesta av er kvinnor kan ha den där “konstiga pojken eller mannen” i era liv som bara inte ger upp, att älska er. Även om du inte vill ha honom, gör hans samtal eller hans sätt och skvaller bakom dig allt galen. Ännu värre, när han berättar allt om sin kärlek till dig. Det är då du vill fånga honom i kragen, piska hans bak med handväskan, skon eller läderbältet av Gucci och se till att han raderas från planetens yta. Men det är bara ännu en dröm, eftersom du inte vill bli straffad av de juridiska myndigheterna för oredlighet. Om den här killen inte är en stalker och du vet att hans framsteg är ofarliga och oskyldiga, finns det fortfarande sätt att stoppa allt genom att få honom att hata dig. Läs därför om hur du får en pojke att hata dig?

Hur man får honom att hata dig

Hur man får honom att hata dig:

1. När du pratar med honom, anslut inte öga till öga. Även om du ansluter öga till öga med honom och pratar med avsky, tar män det som en utmaning eller som ett sätt för kvinnor att berätta för män att de är redo att vara med dem, varför de inte får ögonkontakt, period.

2. Håll avståndet så mycket som möjligt och när du ser honom närma sig, umgås med någon och börja prata eller skratta högt. Gör detta särskilt med en manlig vän, eftersom manligt ego skulle uppstå i din beundrare och han skulle vilja hata dig mer för att ignorera honom och prata med en annan man i hans närvaro.

Hur man får honom att hata dig

3. Sluta ta hans samtal gradvis, inte mer omedelbart svara på hans sms, whatsapp, mejl, sociala nätverksinlägg etc. Gör det gradvis och låt honom inte känna sig besvärlig eller undviken, hat händer inte direkt, gör det trevligt och långsamt och det skulle ta tid men han kommer säkert att hata dig mer för varje dag.

4. Flörta med en annan pojke, reta pojken kärleksfullt, dra i håret och leka, men se till att den här planen också är känd för spelaren och gör allt detta medan beundraren ser dig göra det. Detta skulle återigen få fram det manliga egot som skulle driva honom vidare att hata dig.

5. Nu när du vet att han har känslor för dig och om han någonsin kommer fram med den tre formulerade mardrömmen, låt honom veta att du redan har en pojkvän. Om du har en pojkvän, presentera dem två, och om du inte gör det är det bättre att du är bra med historien, annars skulle du vara falsk när han får reda på det

6. Var inte för snäll med honom; ler inte för mycket mot honom. Erbjud inte att hjälpa honom med läxorna; tala bara när du talar också, du behöver inte gå den extra milen för honom. Att vara hemsk och otäck kommer att få honom att älska dig mer, kom ihåg att män är rovdjur sedan urminnes tider, och de tar det som en utmaning att säkra allt de vill ha.

Till sist:

Hur man får honom att hata dig

Om mannen eller pojken fortfarande inte får meddelandet och vill komma för nära för komfort, berätta för honom. Om det behövs ibland måste du öka din ante och om det är på en offentlig plats, tillräckligt bra för dig och dåligt för honom. Bara för att du är vänlig och charmig betyder det inte att någon man skulle ha rätt över dig. NEJ BETYDER NEJ!! Gör det väldigt tydligt för honom och se hur han känner mer hat mot dig.