Det är inte bara svårt att hålla tillbaka och inte älska någon du tycker om, men att hantera denna fas helt och hållet kan få dig att bli arg. Det är men underförstått att var tredje skulle vara offer för kärlek som inte besvarades, som mottagare eller romantisk dår. Ibland, även om personen är ett ex och vi vet att det inte finns något hopp om att få sin kärlek på en romantisk ton tillbaka, skulle vi fortfarande kämpa mot hopp mot hopp om att få det att hända. I slutändan skadar vi bara oss själva och ingen annan, så varför inte göra följande för att undvika att vara ett offer för oförklarad kärlek

Tips:

1. Sakta men säkert sluta hålla kontakten med personen, mannen eller kvinnan för vilka dina kärlekar löser sig.

Ja, det skulle vara konstigt i början, men övertid skulle du klara och börja fokusera på andra saker i livet. Ibland måste du helt klart motstå att prata med personen eller kommunicera med dem, det skulle göra saker sura. Att vara i kontroll, genom att inte prata eller behålla någon kontakt skulle vara det bästa sättet som kommer att svara på hur du får dig att sluta älska någon.

2. Minska samtalen, e -postmeddelanden, Whats App -texter med mera och sluta svara på vad de säger online eller på annat sätt.

Detta skulle hjälpa till att ta avstånd från honom eller henne, och du skulle sedan börja se ovanför vad de tycker för dig eller dig för dem.

Avvisa förfrågan för att uppfylla. Se till att ni inte delar samma skift eller utrymme. Nyckeln är att skicka ut tydliga signaler som effektivt kommer att förmedla budskapet att du inte längre är intresserad.

3. Gå hem och gör en lista över frågor du tror avskräcker dig från att älska dem.

Detta skulle vara cement som skulle blockera alla sprickor och sprickor som gör att känslor från båda ändar eller ena änden kan flöda. Även om de försöker övertyga dig om att förändra, och du vet att det är möjligt, villkora ditt sinne att tänka annorlunda om personen. Låt känslomässig utpressning inte ta över dig, annars är du dömd att vara hans eller hennes älskare

4. Förklara för dem varför detta förhållande inte är tänkt att vara.

Börja med att berätta hur besvärligt du känner dig eftersom du ser på dem bara som en vän och inget mer. Berätta sedan för dem karriärspratet, schemat för det dagliga livet, dina egna konflikter, gnäll och kryp kommer att skrämma bort dem en för många gånger.

5. Gör upp eller berätta om ditt hemska hemliga förflutna.

Även om detta kan vara en dålig idé, kommer det dock bara att hjälpa till att avbryta förhållandet och därmed befria dig från den psykiska smärtan. I de flesta fall vill ingen ha sådana partners, men detta kan vara en nackdel för dig eftersom de kan läcka ryktet till offentliga öron och ditt rykte kan slå hårt.

Time Wounds All Heals:

En berömd sitcom visade en gång att olycklig kärlek gick dåligt och på ett humoristiskt sätt. Men det är tv och inte den verkliga världen. Har du funnit dig själv attraherad av den förföljande obehandlade älskaren, påminn dig själv om hur överlägsen du är över dem. Kom ihåg deras brister och nackdelar och se till att du inte väljer den telefonen för att fungera allt grötig.

  • Psykologi säger att din läkningsprocess kommer att bli bättre när du försöker avleda din uppmärksamhet till något annat. Gör saker som du alltid velat göra, som att gå på gymmet eller vandra osv.
  • Gå ut och umgås. Detta är ett sätt att sluta älska någon. Det är ingen idé att sitta i ditt rum och beklaga. Prata med människor och umgås. Lär känna dem. Men nej! Att dricka och kasta upp kommer inte att hjälpa. Avstå från det.
  • Åk på soloresor. Detta kan överskattas, men nöjet med en bra resa kommer att uppmuntra lycka i dig.

Hypnos för att sluta älska någon:

Hypnos kallas hypnoterapi. Hypnoterapi har blivit populärt, sent, som ett verktyg för att bryta alla slags beroendeframkallande vanor från rökning till överätande. För många kvinnor och män vänder sig nu till detta för att få en lättnad.

Vad som i allmänhet händer i en klient kommer att pratas genom avslappningstekniker som andningsövningar och visualiseringar eller föreställa sig att vara på en trevlig, lugn plats. Detta kommer att uppmuntra dem att gå in i ett transliknande tillstånd.

Det är då, säger hypnoterapeuter, att en person kan ändra sina negativa undermedvetna tankemönster. Tekniken kommer att säkerställa att terapeuterna håller dig sysselsatt, så att du inte släpper in den förlorade kärleken.

Bryt alla kontakter med personen och håll dig sysselsatt. Även om detta kan vara svårt i början, kommer det ändå bara att hjälpa på lång sikt. Kärlek är ett känsligt begrepp. Det är lätt att bli kär men att bli kär i kärlek är svårt. Det är verkligen möjligt att sluta älska någon. Men ge det lite tid. Tiden är den universella medicinen och botaren för alla problem i världen.