Det är stor skillnad på hur en kille kommer att bete sig och agera framför sina vänner jämfört med det framför tjejer. Detta är dock den aspekt som de flesta män inte är medvetna om. De tenderar att vara desamma som för alla.

Man måste vara riktigt annorlunda framför tjejer, särskilt om målet är att imponera på henne. För att hjälpa dig att veta de rätta sätten på vilka en kille ska agera kring tjejer, skulle du behöva professionell hjälp. För att spara ansträngningen finns det samma i guiden nedan. Kolla in dem och följ var och en med tillbörlig aktsamhet för att få bästa resultat. Nedan visas några tips för hur man agerar kring tjejer?

Hur man agerar runt tjejer

Var dig själv:

Det finns ingen bättre där ute än du själv. Detta är en av de grundläggande mantran som bör följas inte bara av killar utan också av tjejer oavsett var de är. Genom att vara dig själv kan du vinna halva kampen om hur du ska agera runt tjejer. Din ärlighet kommer verkligen att uppskattas och tjejer kommer att bli mycket imponerade av dig.

Ha ett vänligt förhållningssätt:

En kille ska alltid vara vänlig när det gäller att agera runt tjejer. Försök att inte vara för ivrig när tjejer är i närheten och bete sig på ett sätt som hon vet att du är intresserad av. Du måste se hur hon reagerar på din vänlighet och om hon välkomnar kan du gå vidare.

Artighet är viktigt:

Du borde veta att en sak en tjej söker efter hos en kille är artighet. Försök att vara till hjälp när det är möjligt. Var som en äkta gentleman när tjejer är i närheten. Du kommer säkert att fånga deras uppmärksamhet mot dig. Artighet är en egenskap som tar dig långt, att förstå hur man beter sig inför tjejer men också hur man imponerar på dem.

Förtroende krävs:

Förtroende är nyckeln till alla utmaningar även om hur man agerar runt tjejer. Men se till att du balanserar nivåerna av självförtroende. Inte skryta eller vara oförskämd och arrogant när det gäller denna aspekt.

Ge dem respekt:

Prata inte skräp om tjejer eller andra människor när hon är i närheten. Uppför dig inte som ett totalt ryk. Var istället god mot henne, respektera henne och människorna runt omkring. En tjej kommer säkert att tycka om din vana.

Var flirtig:

Lite elakhet är acceptabelt i alla relationer och lägger till kul och spänning. Detsamma gäller för hälsosam flörtning. Du kan flörta lite med henne och till den nivå som inte får dig att se desperat ut. Faktum är att någonstans längs linjen älskar tjejer killar som flörtar med dem och ger dem uppmärksamhet.

Ge henne en blick:

Ge blickar när du är runt henne. Genom att titta på henne ibland kommer du bara att öka hastigheten på att uppnå ditt mål. Le åt henne och om hon ler tillbaka då är det ett av de goda tecknen att ta att hon är intresserad.

Försök att inte prata om andra tjejer:

När du är i närheten av tjejer, se till att du inte pratar om hur bra andra tjejer är. Detta kommer att få dem att tappa intresset för det du säger. Prata om dem och försök lära känna dem bättre än att ge exempel på andra. Detta får dem att tycka att du är en idiot.

Visa upp din känsla för humor:

Att vara rolig och kvick är en av de bästa sakerna du kan göra när du är omgiven av tjejer. Detta kommer att fånga många av dem uppmärksamhet mot dig. Tjejer har ett mjukt hörn för killar som har ett bra sinne för humor att visa upp.