Människor kommer in i våra liv av en anledning, och vissa gör det under en säsong. Nu på livets resa får vi vänner, några av dem stannar till slutet och resten går bort. De som går därifrån är dock inte dåliga människor; det är bara det att denna vänskap inte var avsedd att vara. Ibland kan en splittring ske på grund av missförstånd, brist på kommunikation, brist på intresse för att hålla bandet levande och sparka eller helt enkelt för att synkroniseringen som fanns mellan dig och honom eller henne, eller till och med dem, inte finns där längre. När saker blir sura är det bara mänskligt att vårt psyke också ger samma resonans.

Detta leder till skadlig baksnack, ryktesspridning, slagsmål och mer skada i fyndet. Spara dig själv för det besväret, när du vet att för mycket vatten har flugit under bron, släpp taget. Gör dig själv en tjänst, älska dig själv och gå vidare. Folk kommer att tala, låt dem göra det. Bry dig inte om ryktena och skvallerbluffarna. Sanna vänner är sällsynta och de kommer att hålla dig kvar, oavsett vad. Resten är som säsongsblommor, de bleknar med tiden. Läs vidare och förstå vikten av att släppa taget när det blir surt. Här är några av de bästa tipsen om hur du släpper en dålig vänskap?

Hur man släpper en dålig vänskap

Du har gjort ditt bästa:

Om vänskapen måste räddas kommer det att bli med tiden. Ja, som människor tenderar vi att vara otåliga, och vi bortser från våra egna känslor för att rädda situationer och relationer, särskilt vänskap. Sitt dock tyst själv och fråga den inre rösten inuti, är det värt att beklaga en vän som bryr sig om två känslor? Finns det något att lära av denna händelse? Har du gjort eller inte gjort något för att stoppa den oförutsägbara situationen? Kanske finns det något för dig att lära av det här avsnittet i livet, kanske var det här tänkt att vara så att du kunde komma ut som en bättre person.

Ta dig själv på en högre plattform och omge dig med människor som är positiva. Detta kommer att öka din anda, du skulle vara motiverad att umgås mer och du skulle också må bra. När du känner dig fin lockar du trevligt. Positiva människor och sanna vänner letar alltid efter någon med ett leende, någon med en inre kraft av positivitet och optimism. Att gråta en eller två gånger är okej, men kom ihåg, kapitlet är stängt och du måste gå vidare, annars skulle det andra kapitlet inte börja. Och vem vet vilka underbara människor som väntar, villiga och väntar på att träffa dig.

Hejdå till det gamla:

Man bör se tillbaka med kärlek och välsigna det förflutna. Ja, lättare sagt än gjort men inte omöjligt. Det kunde ha varit något allvarligt som hände, varför splittringen skedde. Det betyder dock inte att det är slutet på ditt liv och världen har slutat rotera. Du måste uppskatta det du har, för du har inte förlorat någonting. Räkna dina välsignelser eftersom det finns miljoner där ute som skulle vilja vara i din plats.

Plocka upp en bok och läs, anteckna, starta en blogg, dela dina erfarenheter, ditt liv, skapa videobloggar med din kameratelefon, ägna dig åt en hobby, laga din favoritmåltid, göra välgörenhetsarbete, lyssna på musik som gör dig dansa eller glada, prata med människor, nätverka online, fokusera på ditt jobb, äta hälsosamt och träna, meditera om det behövs, skäm bort dig själv på den lokala salongen, gå med i en klubb, klappa en hund eller en katt, spendera kvalitetstid med dem som sak, ta ut mamma och pappa på lunch, men var inte fast för alltid på ett ögonblick.

Kom ihåg att lagen om attraktion fungerar här, dina tankar gör dig!!