Den enkleste måten å glede noen på er å være ærlig. Å være ærlig har sine egne fordeler. Det er ikke bare en god start, men også den beste måten å tjene tillit på. Men for å være ærlig, hvor mange ganger har du lykkes med å glede kona din? Sannheten er at det virkelig er en lett oppgave. Du trenger bare å vite hvordan du gjør og når du skal gjøre. For de andre vil ting følge.

Så, i tilfelle du lurer på, ‘hvordan glede partneren min?’, Her er svaret.

Beste måten å glede kona

Gi oppmerksomhet:

Forstå en grunnleggende ting hun elsker deg og vil i noen grad gå for å bli elsket i retur. Fra husarbeid, håndtere barna, lage mat, rengjøre, holde rommet ryddig, kle seg ut eller holde foreldrene dine lykkelige; alt hun gjør er å lage et sted for henne i livet ditt. Så prøv å ikke ignorere den lille innsatsen hun legger ned ved å si at hun ikke gjør noe hjemme hele dagen. Husk at det ikke er noe magisk ønske som setter tingene dine på plass mens du er borte og jobber.

Lytte:

Lytting er viktig i ethvert forhold. Å lytte vil sørge for at du faktisk tar hensyn til henne og at du verdsetter det hun sier. Når du lytter, prøver du faktisk å lytte til henne og løse bekymringen hennes. Hvis hun lar henne snakke, får hun faktisk lyst til å uttrykke det som plager henne. Det å lytte får alltid den andre til å åpne seg. Det er den ideelle måten å gjøre det på.

Gi tid:

Ingen relasjoner i denne verden kan overleve uten å gi det litt tid. Den eneste forskjellen med kona er at hun kanskje trenger litt mer av tiden din. Det betyr definitivt ikke at du må ringe henne til hver time på dagen, men når du er hjemme, kan du bruke bare en halv time på te, kaffe eller dessert for å snakke om deg selv. Fortell henne om dagen din på jobb og spør hvordan det var hennes. Dette er tilstrekkelig til at hun vet at du også er interessert i livet hennes.

Overrask henne:

Ja, den grunnleggende likheten mellom menn og kvinner, at de også liker det når mannen planlegger en overraskelse. La henne få vite gjennom handlingene dine at du kjenner henne liker og misliker, og har planlagt en overraskelse med tanke på henne. Å tenke på er den største gaven hun kan få. Dette kan kanskje være en helg borte, en middag, hjemmelaget måltid eller et spa og massasje bare for dere to. Det er en ufarlig avtale å gi henne en helg med vennene sine også. Og sist men ikke minst, en overraskende sex når som helst, og du kan kanskje unngå å gjøre dagen stressende.

Små ting gjør henne glad:

Et supplement til hennes nye antrekk, frisyre og måltidet hun lagde med all kjærlighet, en ny rett hun prøver, måten rommet ditt så annerledes ut eller lukter annerledes, kanskje alt du kan finne på å komplimentere. Hun kommer garantert til å elske det. Og det beste er at hun vil huske det resten av livet og bli oppmuntret til å overraske deg hver gang. Det trenger ikke være dyre ting hver gang, men i forhold teller selv den lille tingen.

Ikke ignorer tårene hennes:

Koner deler aldri tårene sine med andre, og hvis de gjør det med deg, må du ikke ignorere henne. Det betyr ikke at du må gjøre noe med det. Bare sitte og lytte til henne tålmodig. Hun forventer aldri en løsning, bare en ledsager å snakke om er viktig for henne. Og kjernen her, aldri prøve å bevise at hun tar feil i ansiktet i en slik situasjon. Hun trenger ikke en rådgiver, for en forandring trenger hun en venn. Så prøv å bli det. Ingen liker topp bli ignorert.

Kvinner er enkle og enkle å håndtere bare hvis du gir litt oppmerksomhet. Det er ingen enkelt formel som gjelder for alle koner. Du trenger bare å vite hvilke uvesentlige ting som gjør henne lykkelig, og livet blir enkelt.

Bildekilde: Shutter stock