Fem fingre på samme håndflate er ikke det samme, så husk det samme ville være med familiemedlemmer som bodde under ett tak. Mamma og pappa kunne ha bodd sammen i tjuefem år, men de er fortsatt individer. Du ville være annerledes i tanker, handlinger og ord fra dine søsken og deres ønsker. Aldersgap, generasjonsgap og individualisme, alle aspekter må respekteres og hedres. Det oppstår kamper i familiemedlemmer gang på gang, men det betyr ikke at slutten på en avstamning er under utvikling. Noen ganger er alt du trenger å gjøre;

Forbedre kommunikasjonen mellom familiemedlemmer

 • Sitt.
 • Snakke.
 • Observere.
 • Tenn igjen.
 • Respekt.
 • Ære.
 • Tillit.
 • Kjærlighet.
 • Smil.
 • Klem.

Snakk ut det:

I stedet for å vaske skittent sengetøy offentlig, er det best å sitte sammen med familien og snakke ut ting. Ikke surre, tulle eller sutre, bare snakk tankene dine med en fredelig nedtur og sørg for at du lar andre uttrykke sine meninger også, uten avbrudd fra begge ender.

Når noen snakker, lytt og la dem fullføre. Ikke døm og ikke vær hard når du løser saker eller når du må se etter løsninger. Hvis det tidligere har vært problemer som det aldri har kommet noen løsninger på, slipp dem. Kanskje læringen for hele familien ble gjort, og det ville ikke være lurt å grave lik fra en grav.

Få en familie til å komme sammen, og før vinen renner, kan du sitte og mimre med fortidens dager med hverandre. De glade dagene som har gått, bringer sikkert smil tilbake, og mange smil får en til å glemme og tilgi de største handlingene som ble gjort den gang.

Hold kontakten med familiemedlemmer, uansett hvor i verden du er, spesielt med foreldre. De har stått tidstesten, brakt deg opp og gjort deg til en enestående voksen. Du skylder sikkert minst en time hver dag til Skype, hva slags app eller tekstmelding, finn ut om helsen deres, hva de gjorde i løpet av dagen eller hvordan de føler det. Det vil vise dem at du fortsatt bryr deg.

Ha en overraskende lunsjsamling eller en middag bare for familien. Gjør det spesielt, ha alles favorittrett på bordet, eller kanskje invitere dem alle til potluck. Mens du spiste den beste maten rundt, ville du høre historier om de siste dagene og le dem ut. Erte og trekk hverandres ben uten å krysse grenser, ha det gøy og fange øyeblikkene på kamera. Lag en videoblogg; dele den hvis tillatt på sosiale medier og sosiale nettverk.

Du kan også ha en familieferie. Spør foreldrene dine, onkler og tanter, søskenbarn og søsken, og ta med kjæledyrene dine også. Nyt en strandferie eller en tur til åsene, gå på en åndelig reise eller bare slappe av på et gårdshus. Jo mer du bruker tid med hverandre, jo mer ville du bli satt pris på, og du ville gjort det samme for de som tar seg tid til å komme og være sammen.

Men er dette alt? Det er også noen påviste måter å forbedre familiekommunikasjon. Ta en titt på de fem måtene og aktivitetene for å forbedre familiekommunikasjon.

Få situasjoner til å snakke: Det er viktig å skape et grunnlag for kommunikasjon eller bare snakke om forskjellige ting i verden. Fremme et sunt rom for å snakke om interessante ting som skjer rundt deg. Viktigere, snakk med barna dine. Ta en uformell samtale med dem og la dem snakke. Du kan gjøre dette selv på kort vei tilbake fra skolen.

Planlegg piknik: Velg et hyggelig, morsomt sted. Piknik er gode aktiviteter å begynne med. Bli med over vannspill eller fornøyelsesparker. Chat over måltidene og spør dem om dagen. Lytting er alltid en måte å bevise at de er viktige i en samtale. Du kan også velge et måltid sammen. Planlegg noe som en potteflaks, som lar deg knytte og le av hverandre. Det er greit å planlegge avtaler. Travle mennesker har en tendens til å ha avtaler for alt, inkludert familie.

Talestil: Sørg for at det er uformelt. Talestilen din har mye å spille i temaene du velger. Hvis du ønsker å fremme kommunikasjon blant familiemedlemmer, vil det være ideelt å bruke uformelt språk. På denne måten vil du gjøre den andre lettere og selv de introverte i familien kan åpne seg.

80:20 -regelen: Regelen er enkel. Lytt mer og snakk mindre. Lytt nøye. La de andre snakke. Hvis de vet at de blir lyttet til, vil de alltid ha motivasjon til å snakke og vil åpne seg mer. Effektiv kommunikasjon mellom familiemedlemmer oppnås ved å lytte mer til den andre.

Organiser arrangementer: Organiser arrangementer hver måned for enhver anledning. Aktiviteter som organisering vil få flere til å snakke og mene. Slipsene vil bli sterkere, og når folk kommer til arrangementet, har du skapt et godt grunnlag for de mange til å samhandle.

Familiekommunikasjon er en ekstrem nødvendighet i de voksende travle dagene i våre liv. Vår travle timeplan og ensformige arbeidsliv gir oss ingen mulighet til å forstå våre egne barn. Når de får mindre oppmerksomhet og omsorg, går det meste av deres dyrebare barndom tapt. Gå på date med barna dine og la dem åpne for deg. Gi dem litt av tiden din og få dem til å føle seg spesielle. Betydningen av kommunikasjon i familien sikrer at du har et sunt bånd og forskning har vist at barn klarer seg bedre på skolen og andre aktiviteter.

Familie kommer først:

I dager med storm, hvis familien står ved siden av hverandre, ville de stå ved ethvert behov. Familien er viktig for ære og respekt, penger kan tjene når som helst. Ær de nære, som elsker deg og bryr seg om deg, de er dine virkelige diamanter, dine eiendeler. Unn deg småprater nå og da; gi noen hjemme en skulder å gråte på. La dem få vite at du er der, for tiden en gang ville ikke komme tilbake.

De sier at blod er tykkere enn vann. Dette virker sant for mange av oss der ute. Tro på effektiv og sunn kommunikasjon. Dette er nødvendig for både personlig og faglig utvikling av barnet ditt og familiemedlemmer. Det er ingenting mer verdifullt enn tid, som du kan gi hvem som helst. Prøv det i dag og se endringen du bringer inn.

 • ”Familie er ikke en viktig ting. Det er alt – michael j.fox “
 • “Det er ikke hvor stort huset er, det er hvor lykkelig hjemmet er. “

De sier at blod er tykkere enn vann, fortsett og bevis det!!