“Jeg føler ikke med deg eller elsker deg, slik det var,” sa hun. Den ene linjen knuste deg i går kveld, og da du snugglet deg i sengen rett ved siden av henne, følte du det vondt, den smerten av å sakte se ekteskapet forsvinne i glemselen.

Imidlertid, som hver mørk sky har en sølvfôr, så har fryktens natt til en lys morgen. Her er noen tips om hvordan du får din kone til å elske og respektere deg, faktisk mer enn før. Les derfor om hvordan du får din kone til å elske deg igjen?

Hvordan få din kone til å elske deg igjen

Hva motiverer henne til å si det?

Det kan være så mange ting som renner gjennom hodet hennes for øyeblikket, derfor ikke anta det. Du ville ikke få henne til å “elske deg” bedre, ved å få henne til å føle med ditt triste liv. Hun bryr seg ikke om det lenger, siden hun har gjort det klart at kjærligheten er “borte”. Så hvorfor tror du hun sier det??

  • Har du ignorert hennes klager eller forslag tidligere?
  • Dominerte du visjonene dine over hennes mens du planla en bedre fremtid sammen?
  • Forventet du at hun skulle forandre seg FOR deg?
  • Tillot du henne å uttrykke det hun ønsket å si eller føle?
  • Sa du eller gjorde noe eller sa ikke eller gjorde ikke noe som har forårsaket dette?
  • Var du følelsesmessig tilgjengelig for henne da hun trengte mannen hennes mest?
  • Regnet du alltid på paraden hennes, tappet henne følelsesmessig og bagatelliserte henne?
  • Så du ikke at hun var ulykkelig lenge, selv om sexen var god?
  • Var det familieforpliktelser du tvang henne til, som hun ikke var klar for?
  • Jukset du henne, og ble du tatt?

Det er ingen røyk uten ild, og det må ha skjedd noe (enten spørsmålene ovenfor eller mer), som på så mange år har fått henne til å si dette til deg. Kanskje du må flytte fokus fra problemene, sitte og snakke med henne om tingene og forstå hvorfor hun vil at dette ekteskapet skal opphøre.

Ikke overbevis om at hun tar feil:

Ved å gjøre det, vil din kone flytte bort lenger, fordi hun allerede har begynt å tenke på et bedre liv uten deg.

Ja, vi forstår hvor vondt, irritert og sint du ble da hun sa “Det er over”, og alle løftene og tiggingene du gjorde i går kveld, fungerte ikke, så gå tilbake for nå og vent til støvet har lagt seg. Hun trenger sin plass til å tenke videre, og det gjør du også. Å få henne til å se dagens lys vil ikke hjelpe, hun trenger sin tid og hun trenger deg ikke i nærheten av henne fra nå av. Respekter det!!

Uansett hvor mye du beklager eller gir løfter om en bedre fremtid fremover, fungerer det ikke for øyeblikket. Du må sette deg i skoene hennes og forstå hennes synspunkt. Arbeid med de falske løftene alene, kanskje hvis du lovet henne en tur til foreldrene hver sommer og glemte det, kan du bestille en for neste måned. Hun er kanskje ikke enig umiddelbart, men overtid ville hun.

Å fikse problemet løser ikke alt:

Hun må begynne å være forelsket i deg, mannen hun giftet seg med. Ikke forvent at hun skal forsone seg med mindre hun elsker deg mer. Det er mye som må løses, og hvis det ikke hjelper å snakke, snakk med en sertifisert ekteskapsrådgiver, en siste gang.

Vi håper ting ordner seg for dere to!!