Vi ser ofte på par og sukk, romantikken, kjærligheten, samværet, og vi lurer på om det kan være oss en dag. Slipp ut av eventyrromantikken, bli ekte, og ja det kan skje hvis du er villig til å gå den ekstra milen. Kjærlighet er sukker og krydder med et strekk av alt fint, men la oss ikke la oss rive med av det som vises på TV og i filmer. Det er bare viktig for oss å forstå at livet har sin egen andel av oppturer og nedturer. Hvert individ ville ha egenskaper som ikke ville matche våre egne. Men når man er forelsket, har vi en tendens til å bli blinde og overse feilene i begynnelsen. Dette kan utgjøre en trussel på et senere tidspunkt for Loving Relationship status quo.

Når to sjeler møtes, blir de flettet inn i kjærlighet. Netter går ved å snakke romantisk med hverandre. Men når de må leve med hverandre, bryter helvete løs !! Her viser nedenfor Hvordan ha et kjærlig forhold?

Grunner:

Det er mange grunner, for eksempel;

  •  Han forlot toalettsetet
  •  Hun er for mager
  •  Hun er nesten mamma
  •  Han bryr seg ikke om husarbeidet
  •  Hvorfor skal jeg ta søpla ut?
  •  Hvorfor kommer han hjem sent hver dag
  •  Hvorfor snakker hun med moren sin hver dag
  •  Han eller hun gjør livet vårt offentlig på sosiale nettverk
  •  Han eller hun snakket med dem om problemene mine, i stedet for meg
  •  Dette er ikke det jeg ønsket

I begynnelsen:

Nei, vi siterer ikke Den hellige skrift her; snarere forteller vi deg at når du møter ham eller henne for første gang, vil vi ikke vite om deres feil. Menneskelig mentalitet er det som skinner selger; kanskje det var derfor vi ble tiltrukket av personen i utgangspunktet. Penger, makt, utseende og status, de gjorde det alle til grunn nok til å være forelsket i kompisen.

Dating scene var morsomt, spise ute, danse og brenne dansegulvene, drikke og lystig lage var fantastisk, men alt dette var virvelvind -romantikk. Det er mandag og virkeligheten slår deg hardt, han snorker når han sover, hun snakker i søvne. Dere to kan ikke sove fordi en av dere sparker i søvnen og fungerer!!

Irritasjon skjer, frustrasjon oppstår og du vet ikke hva du skal gjøre. Du holder alt inne, og ved å gjøre det begynner du å unngå øyekontakt og senere gli bort fra kjærligheten som en gang var. Dette forvirrer partneren din; de prøver hardt å innse hva som har fått en slik scene til å skje. Du gir dem ikke ledetråder, og du snakker ikke med dem om det.

Sene kvelder på jobben, forstyrrelser fra tredjeparter, sladderlivet, alle disse kryper inn i forholdet. Dette gjør ting verre og til slutt kaller paret det, bare på grunn av andre negative elementer og situasjoner rundt.

Snakk og ordne det:

1. Hvis noe plager deg med partneren din, snakk med dem en mot en. Gå privat og snakk med dem om det, ikke gjør det offentlig.

2. Hvis det er situasjoner du ikke kan håndtere, kan du be partneren om å hjelpe deg med å overvinne det.

3. Ikke sladre om din eks med den nåværende. Gjør ingen sammenligninger av din eks med din nåværende; dette er en viss rivningsformel i markedet når den er ferdig.

Kjærlighet skjer ikke over natten, og et forhold for å lykkes krever dedikasjon, lojalitet og aksept med en stor dose tålmodighet. Husk at bestemor alltid sa “I min tid ga vi ikke opp, vi lærte hvordan vi fikser ting” ….. gir mening ikke sant!