Å ha et skarpt sinn er en fin egenskap som alle ikke har. Selv om man kan bygge opp et skarpt sinn med en periode ved å praktisere forskjellige andre aktiviteter. Mens det å ha en god holdning ikke er så enkelt, må man ha lykke til med god oppvekst og godt foreldre for å få en god holdning til enhver situasjon i livet ettersom ens perspektiv blir kopiert av den typen bakgrunn personen tilhører! Men hvis man ønsker å ha begge disse egenskapene eller ønsker å forbedre sin egen holdning og sinnets skarphet, kan de følge følgende tips.

Hvordan holde et skarpt sinn og god holdning

Prøv å skrive enn å huske:

Du må gjøre en vane med å skrive viktige oppgaver og påminnelse om dagen i stedet for å være avhengig av tankene du skal huske. Du tror kanskje at et slikt forslag kan få deg til å se morsom ut offentlig, men det er ikke sånn i det hele tatt, da du vil finne en disiplin i livet ditt ved å gjøre det og huske ting når du trenger å oppnå dem. Uansett hvor skarpt sinnet ditt er, kan du ikke huske alt. Derfor, ikke slå deg selv i å prøve. Det hjelper å lære å skrive ting i stedet for å huske dem.

Finn eller observer dine skjulte talenter:

Kan du lett forstå ting? Kan du huske sifre med en gang? Eller er du flink til å observere ting? Dette er noen av talentene som ikke alle kan finne i seg selv. Du må se på deg selv og se hva du er god på. Og følg det talentet og konverter det til din lidenskap! Ikke vær trist hvis du ikke finner noen. Som du kan utvikle en.

Mental og fysisk trening:

Å være sunn psykisk og fysisk er virkelig viktig, bare ikke for legenes ord, men i virkeligheten har det også stor innvirkning på din holdning og din oppførsel med andre. For f.eks. Hvis kroppen din er i form og frisk, vil du føle deg mer trygg og energisk til å gjøre daglige oppgaver enkelt, med denne kvaliteten vil du alltid lede i feltet ditt. Det vil også bidra til å lindre spenning, ettersom avlastning alene kan forbedre tankemønstrene dine. Dette vil resultere i mindre spenning og skjerpe tankene dine. Du vil begynne å utvikle en bedre holdning etter hvert som tiden går.

Noen flere tips:

1. Søvn er virkelig veldig viktig for å ha et skarpt sinn og god holdning. Sove skal ikke forveksles med å ligge i sengen og slenge og tumle. Et par timer med god søvn (min 8 timer) er bedre enn de som sover i ødelagte mengder timer med søvn.

2. Tenk før du gjør noe grundig, og søk alltid gode råd.

3. Prøv å holde alkoholforbruket til et minimum eller unngå det helt, og hold deg unna medisiner!

4. Få venner som har skarpere hjerner enn deg, og betrakter dem som en sunn konkurrent.

5. Prøv å lage nye formler for å gjøre regneberegninger raskt, eller du kan også surfe på nettet for å vite mer. For eksempel.

6. du må legge til 433 og 433, vel 33 + 33 = 66 og 4 + 4 = 8. Så du kommer opp med totalt 866.

7. Mens du handler i dagligvarer, prøver du å runde av beløpene i stedet for å gjøre det i jevne mengder. Prøv å ikke bruke en kalkulator. For f.eks. Hvis noe er på. 69 cent, bare rund det av til. 70 cent i hodet ditt. Du vil alltid komme i nærheten av det eksakte beløpet (dollarvis) i kassen.

åtte. Du kan også lese kunnskapsrike bøker og aviser for å få kunnskap.

ni. Å lese historiebøker er ikke bare noe for barn! Du må også lese dem, det hjelper tankene dine til å bli skarpe.