Folk kommer inn i våre liv av en grunn, og noen gjør det i en sesong. Nå på livets reise får vi venner, noen av dem blir til slutten, og resten går bort. De som går bort er imidlertid ikke dårlige mennesker; det var bare det at dette vennskapet ikke var ment å være. Noen ganger kan en splittelse skje på grunn av misforståelser, mangel på kommunikasjon, mangel på interesse for å holde båndet levende og sparke eller rett og slett fordi synkroniseringen som var der mellom deg og ham eller henne, eller til og med dem, ikke er der lenger. Når ting blir sure, er det bare menneskelig at psyken vår også resonerer det samme.

Dette fører til ondsinnet baksnakking, ryktespredning, kamper og mer skade i handelen. Spar deg selv for det trøbbelet, når du vet at for mye vann har fløyet under broen, slipper du det. Gjør deg selv en tjeneste, elsk deg selv og gå videre. Folk vil snakke, la dem gjøre det. Ikke bry deg om ryktene og sladderne. Ekte venner er sjeldne, og de vil følge deg uansett. Resten er som sesongblomster, de falmer over tid. Vennligst les videre og forstå viktigheten av å gi slipp når ting blir sure. Her er noen av de beste tipsene om hvordan du slipper et dårlig vennskap?

Hvordan slippe et dårlig vennskap

Du har gjort ditt beste:

Hvis vennskapet må reddes, vil det bli det med tiden. Ja, som mennesker har vi en tendens til å være utålmodige, og vi ser bort fra våre egne følelser for å redde situasjoner og forhold, spesielt vennskap. Sitt imidlertid stille for deg selv og spør den indre stemmen inni, er det verdt å beklage over en venn som bryr seg om to følelser? Er det noe å lære av denne hendelsen? Har du gjort eller ikke gjort noe for å stoppe den uheldige situasjonen? Kanskje det er noe du kan lære av denne episoden i livet, kanskje dette var ment å være slik at du kunne komme ut som en bedre person.

Ta deg selv på en høyere plattform og omgi deg med mennesker som er positive. Dette vil øke din ånd, du ville bli motivert til å sosialisere mer, og du ville også ha det bra. Når du føler deg fin, tiltrekker du deg fint. Positive mennesker og ekte venner leter alltid etter noen med et smil, noen med en indre kraft av positivitet og optimisme. Å gråte en eller to ganger er greit, men husk at kapitlet er lukket, og du må gå videre, ellers ville ikke det andre kapitlet begynne. Og hvem vet hvilke herlige mennesker som er foran, villige og venter på å møte deg.

Farvel til det gamle:

Man bør se tilbake med kjærlighet og velsigne episoden som har gått. Ja, lettere sagt enn gjort, men ikke umulig. Det kunne ha vært noe alvorlig som skjedde på grunn av at splittelsen skjedde. Det betyr imidlertid ikke at det er slutten på livet ditt og verden har sluttet å rotere. Du må sette pris på det du har, fordi du ikke har mistet noe. Tell dine velsignelser fordi det er millioner der ute som ønsker å være i ditt sted.

Plukk en bok og les, notater, start en blogg, del dine erfaringer, livet ditt, lag videoblogger med kameratelefonen, nyt en hobby, lag ditt favorittmåltid, gjør noe veldedig arbeid, lytt til musikk som får deg til å dans eller glad, snakk med folk, nettverk på nett, fokuser på jobben din, spis sunt og trene, meditere om nødvendig, skjem deg bort på den lokale salongen, bli med i en klubb, klapp en hund eller en katt, tilbring kvalitetstid med de som tingen, ta mamma og pappa ut på lunsj, men ikke bli sittende fast for alltid på et øyeblikk.

Husk at loven om tiltrekning fungerer her, tankene dine gjør deg!!