Er det forakt eller apati? Hvorfor hater du henne så mye? Er det på grunn av den flotte familien hun bor hos i forhold til din? Er det på grunn av den mannlige fansen hun følger, og ikke en eneste mann ser på deg? Er det fordi hun er en supermamma og ikke alle trenger behovet for hjelp? Dette er alt som får deg til å unngå sosial oppføring med venner, ikke sant? Og du vil helst ha en haug med mannlige venner over, skitne på hjemmet ditt og drikke øl hele dagen og se på sport, og ikke en gruppe jentevenner, ditt eget kjønn som faktisk ville få deg til å føle deg bra. Nå må du ta et standpunkt for deg selv, for til slutt er det bare en kvinne som forstår en annen, uten innsatsen. Her fikk vi noen tips om hvordan du slutter å hate andre kvinner?

Hva er det som får deg til å hate henne?

1. Har du vokst opp i et hjem hvor kvinnene var overdominerende, noe som kan være grunnen til at du blir så skremt av venninner? Eller kanskje mens du var på skolen, brøt en kvinnelig venn plutselig din tillit og spredte historier om deg? Disse erfaringene ligger kanskje i ditt underbevisste sinn og det er på tide at du slipper dem helt ut. Slipp dagene og minnene som hjemsøker deg, de jentene som mobbet deg, ertet deg, trakk deg ned har gått milevis fremover i livet. Du er nå en sterk uavhengig kvinne, og du må begynne å sende ut signalet, ikke ved å hate kvinner, men ved å hjelpe dem som trenger å lære av erfaringene du gikk gjennom..

2. Du må slutte å se på kvinnelige sjefer og medarbeidere som umulige å jobbe med. Det er ikke alle kvinner der ute som venter på å skade, forringe eller forråde deg. Kvinner behandler i disse dager kvinner med mer harde toner enn hva mannlige kolleger gjør. Ikke bruk regelen “å være under min tommel” for alle kvinner der ute, og slutte å bli sittende fast i et mønster som lenge er borte. Du er ikke en dårlig person til å begynne med, så hvorfor lage et slikt image som ødelegger omdømmet ditt generelt. Og hvis du synes det er kult å hate andre kvinner; newsflash: DET ER SÅ IKKE KJØLT.

3. Hadde du en problematisk barndom, der søsken var en søster som alltid ble sammenlignet med deg? Dette kan også være en grunn til at du hater kvinner så mye. Kanskje guttene tok mer hensyn til søsteren din, kanskje mennene hjemme berømmet søsteren din mer enn deg. Det er helt naturlig at du hadde dårlige følelser for din egen søster på grunn av det, men det var tidligere. Har du prøvd å begynne å elske deg selv? Hvis ja, så fornekter du sannheten, og hvis nei, så må du begynne nå før du taper på virkelig godt kvinnelig selskap.

4. Er du i hemmelighet misunnelig på jentene rundt på grunn av utseendet og de fantastiske kroppene de skryter av? Ikke vær, fordi utseende og kropper vil falme over tid, det som blir igjen er hjertet og sjelen som vever gode minner.

Usikkerhet:

Ikke vær en usikker kvinne, din mannlige partner kommer aldri til å løpe i armene til en annen kvinne. Husk at det du sender ut ubevisst, går i oppfyllelse (lov om tiltrekning). Derfor, hvis du vil at kvinnene rundt skal forakte din eksistens, ville det samme skje. Slutt å hate andre kvinner for det de har og det du mangler. Begynn å rose og elske deg selv for det du har, og hjelp andre med å oppnå det samme, fordi du ikke har det. På denne måten vil du ende opp med å elske de du hjelper og hater ville være borte.