Reglene for dating er forskjellige, men det er ingen regler å følge. Forvirret? Sånn er det, og man bør ikke prøve for hardt for å gjøre inntrykk. Hvis scenen som prøver for hardt skjer, ville en ikke gå neste base når som helst snart med den potensielle kjæresten. Når det gjelder å elske personen og være i et forhold til dem, er det forskjellige ting som må forstås. Til å begynne med, er han eller hun interessert i deg? Hvordan finner man ut av det? Bare fordi datoen var fantastisk, kysset han deg eller hun tillot deg å kysse henne, det betyr ikke at de elsker deg. Vi tar ofte feil av å flørte med kjærlighet eller kanskje et par date med å være klar for et forhold. Nedenfor viser du mer informasjon om hvordan du starter et forhold.

Hvordan starte et forhold

Slipp av salongbordet:

Husker du da du først møtte ham eller henne, kaffebordpraten, hvor dere to var splittet? Ja, det var en fantastisk date, og det var mange flere datoer der dere to hang sammen med hverandre, koste oss, kjørte rundt, satt under månen og stjernene, snakket søte ting og mer. Er dette et tegn på at dere begge er i hverandre?

Man vet virkelig ikke hvordan og når et forhold begynner; klandre det på media for å føre oss feil. Forhold er relative, hver til sin egen. Det er ingen definisjoner eller regler for et forhold i seg selv; Derfor prøver å definere hva eller hvordan et forhold begynner, noe som er veldig individualistisk.

Forhold er ikke bestemt, og det er ingen faste formler eller skript å følge. Imidlertid er en regel som tåler tidens tålmodighet. Et gammelt ordtak sier “Hvis kjæresten din er din, vil han eller hun være med deg til slutten av tiden”. Det er mange slike ordtak som kan gi deg tips, men følg tarminstinktet ditt.

Selv kjente forfattere som Paulo Coelho mener at vi møter mange og har mange hjertebrudd, og forbereder oss på sjelevennen som kommer og feier oss av føttene. Derfor, når du dater og sosialiserer deg, gjør ingen forventninger og nyt den sunne datingscenen først.

Kompatibilitet:

Det er bare når vi går bort fra salongbordet der alt er så koselig, forstår vi neste person veldig godt. Før du hopper inn i kjærlighetens brønn, må du forstå at det er en forskjell mellom persepsjon og virkelighet, som ville bære seg selv når tiden kommer.

Er du villig til å akseptere det faktum at han eller hun må være borte fra byen i lang tid, noen ganger måneder etter hverandre? Er du villig til å godta at bordskikkene hans ikke er like upåklagelige som dine? Er du villig til å akseptere det faktum at hun elsker å sprekke på high -end mote?

Kjenner du til og med familien hans godt? Har du møtt hans eller hennes venner, familiemedlemmer, nære eller kolleger? Er du knyttet til kameraten din på sosiale nettverk? Er du påvirket av det faktum at hans eller hennes fan fra det motsatte kjønnet er mye mer enn det burde være? Er du ok med at han eller hun er krevende eller besittende om deres behov og deg?

For mange spørsmål:

Igjen skjer et forhold bare ikke over natt. Det er par som dater i mange år på slutten, og som likevel ikke vil si at de er i et engasjert forhold. Til slutt må du være nøye med mannen eller kvinnen du vil være sammen med.