Bröllop är en festhelg. Från sangeet, mehendi och haldi till det viktigaste bröllopsevenemanget, det finns flera tillfällen att fira, göra sig redo och flaunta det perfekta vackra utseendet. Om du är bruden har vi något för dig – frisyrer för Haldi. Haldi är en rolig och traditionell ceremoni som vanligtvis görs på bröllopsdagens morgontid och är fylld med glädje, firande, kul och traditioner.

Oftast är gult temafärg på Haldi -firandet, och vi har några trendiga och snygga haldi -frisyridéer just för dig. Kolla in dessa så att du också kan välja det bästa utseendet som passar dig själv.

10 bästa Haldi Ceremony frisyr för brud 2021:

Det finns inget perfekt eller korrekt utseende för haldi, någon funky eller traditionell feminin frisyr kan vara väl lämpad för evenemanget. Vi har arbetat runt och samlat några av de mest populära och härliga frisyridéerna för haldifunktionen. Nu kör vi!

1. Enkel flätad lös frisyr:

Enkel flätad lös frisyr

Detta är det mest eleganta och feminina utseendet vi älskar oerhört mycket. Flätan här görs nära kronpartiet, och resten av håret blir kvar för att få ett stilrent och etniskt utseende. Det är ganska enkelt och ändå ser det supercharmant och vackert ut att passa in i Haldi -funktionen ser så sömlöst ut. De med vågig eller rak hårstruktur kan verkligen testa detta utseende utan ansträngning.

2. Haldi frisyr för kort hår:

Haldi frisyr för kort hår

Om du har kort hår och undrar hur du ska gå tillväga för det vackraste utseendet som vi ofta stöter på, oroa dig inte. Vi har en helt ny uppsättning utseenden för dem med denna korta hårlängd. Det här vackra stilmeddelandet är helt häpnadsväckande och det bästa-det kan göras på en handvändning utan ansträngning, även när tiden är slut. Vilken hårstruktur som helst kan göra det här utseendet enkelt.

3. Puffig fläta för Haldi:

Puffig fläta för Haldi

Har du någonsin stött på sådana utseende som är så strålande och attraktiva? Denna speciella Haldi -ceremoni -frisyr är gjord med ringblommablommor fästa vid den fluffiga flätstilen. Det är ganska enkelt att göra, till skillnad från hur det ser ut; allt du behöver är ett utmärkt medium till långt hår för att prova det. Om du är beredd att bära traditionella sareer för Haldi kan det vara ganska lämpligt och vackert.

4. Klassisk Haldi -look:

Klassisk Haldi -look

Detta kan verka som en av de vanligaste fläckar av haldi -frisyrer. Men är det inte också vackert och fantastiskt? Allt du behöver göra här är att ta hårstrån eller snitt från båda sidor och fästa det vackert i mitten. Lägg till dina favorit Haldi -tillbehör som matchar, till exempel blommor eller blommiga bilagor runt för att ge ett bländande och gudomligt stiluttalande. Det ser verkligen fantastiskt ut! Tror du inte det?

5. Half Hair Fishtail Fläta med löst hår:

Halvhårig fiskstjärtfläta med löst hår

Här går vi med en annan frisyr för haldi -ceremonin. Om du är välsignad med tjockt och vackert långt eller medellångt hår med vilken hårstruktur som helst, vad sägs om detta snygga stiluttalande? Är det inte bedövande? Fishtail -flätan görs med halva hårsektionen, och resten är kvar med vackra vågor. Att lägga till det gula temat färgtillbehör till hår eller tillbehör kan verkligen eskalera hela utseendet. Vi älskar hur glödande detta utseende är i sig!

6. Vacker feminin Haldi -look med löst hår:

Klicka på bilden för att ladda ner vår app för att lägga din beställning inuti

Frisyren kan verka och framstå som väldigt enkel och okomplicerad att testa. Men är det inte också vackert? Det skulle inte finnas någon som skulle hålla med. Denna charmiga enkla frisyr för haldi -funktion handlar om elegans, tidlös skönhet och feminint utseende. Flätan är tagen på framsidorna i båda och knyts runt för att ge ett totalt löst vackert vågigt hårutseende. Den är lämplig för dem som vill se en frisyr med gula kostymalternativ eller lehengor.

7. Braid Bridal Haldi Frisyr:

Fläta brud Haldi frisyr

Om du är ett stort fan av flätor, vad är bäst än denna haldi brud frisyr med härliga och invecklade flätor? Det underbara utseendet ser helt storhet och plysch ut – perfekt för de kvinnor som vill ha ett elit och sofistikerat trendigt utseende. Att lägga till blommiga bilagor till haldi -funktionen kan ytterligare lägga till det övergripande stilmeddelandet.

8. Grand Look For Haldi:

Grand Look For Haldi

Vad sägs om detta lockiga utseende med en fläta för din haldi? Om du har en sådan hårstruktur eller vill förvandlas till något som inte är vanligt men ser fängslande ut, kan det här vackra och käftande stilmeddelandet vara perfekt. Lägg till hårtillbehören precis som andra frisyrer, och det kan väcka ganska mycket uppmärksamhet. Vad tror du?

9. Messy Braid For Haldi:

Messy Braid For Haldi

Denna stökiga flätaHaldi -frisyr är en annan du inte får missa. Vi känner alla redan trenden i samband med röriga frisyrer, så vi samlade en för haldi -funktionstemat. Detta vackra utseende kan vara helt perfekt för en rad kläder för ceremonin och ökar sömlöst den fantastiska trenden.

10. Kort frisyr för Haldi:

Kort frisyr för Haldi

Vi har en annan kort frisyr look för funktionen. Ett liknande utseende kan följas genom att lägga snygga flätor på ena sidan och lämna resten hår. Föna håret väl för att ge ett voluminöst utseende. Lägg till blommiga bilagor i gult och grönt eller en blommig tiara för att höja stilen, och det är det; det kan göra underverk. Vad tror du?

Vi hoppas att du gillade att utforska dessa vackra frisyrer för Haldi -funktionen. Dessa utseende är verkligen snygga, snygga och fantastiska, kan höja storheten och plysch ser sömlöst ut. Vilken är din favorit av alla? Låt oss veta dina tankar!