Har du slät eller silkeslen hår och vill ha täta lockar? Eller är hårets struktur lockig och vill släta ut dem? Tja, kvinnors perm -frisyrer handlar om det. Även känd som permanenta frisyrer, om du är bland en som älskar att förvandla hårstruktur och flaunta i det verkliga innovativa och kreativa, djärva utseendet, prova sedan permfrisyrprocessen.

Förvirrad över hur du ska göra och vad som kan vara en lämplig frisyr för dina funktioner? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig här!

Senaste tillåtna frisyrer med bilder:

Medan frisyrer för permanent hår sträcker sig med olika utseende och stilar har vi samlat och listat några fantastiska och unika utseende, just för dig. Anpassa dem enligt dina preferenser och prova dem!

1. Smooth Waves Perm för långt hår:

Smooth Waves Perm för långt hår

Om du har ett tätt, lockigt utseende och föredrar en slät, silkeslen rak hårstruktur, förstår vi fantasier. Bilden ovan är ett exempel på hur väl denna lockiga frisyr kan vara möjlig. Med det underbara utseendet och det eleganta stilmeddelandet med smidig perm -process kan de som har långt lockigt hår idealiskt prova denna perm cut -stil.

 • Kvinnor med ovala och rektangulära ansiktsformer kan enkelt prova denna frisyr.
 • Bär denna look för de kvinnor i åldersgrupper, eftersom det kan passa alla.
 • Denna frisyrperm kan vara bäst för dem med lockigt hårstruktur för att få denna variant klar.

2. Curly Perm för kort hår:

Lockig Perm För Kort Hår

Curls perm är bland det mest eftertraktade och eftertraktade utseendet i permvarianterna världen över. Om du önskar de täta lockarna och vill prova dem, här ser vi ett exempel. Med kort hår och lättskötta utseende är de moderna, samtida och ger ett elegant, elegant utseende utan ansträngning. Var det dina vanliga formella uppdrag eller fester; den här axellängden kan snabbt täcka dig.

 • Om du har rund, oval och fyrkantig ansiktsform, prova den här.
 • Denna look är idealisk för kvinnor i åldersgrupperna på 30- och 40 -talet.
 • Detta utseende är snyggt för de kvinnor som vill förvandla sin raka hårstruktur till en lockig. Detta är också bra permanenta frisyrer att testa för tunt hår.

3. Super Short Messy Curls Perm:

Super Short Messy Curls Perm

Om du älskar superkort hår och föredrar att ha en stökig modern, kantig hårmakeup, kan de här korta frisyrerna passa perfekt för din smak. Med bekväma och moderna trender är vi mycket imponerade av denna underbara frisyr. De röriga lockarna kan se både kantiga och snygga ut och kan höja ens stil till att se ungdomlig ut.

 • Kvinnor med vilken ansiktsform som helst kan prova denna frisyr enkelt.
 • Det här utseendet är upprört för dem i slutet av 20 -talet till mitten av 30 -talet

  Prova det här utseendet om du har slät eller vågig hårstruktur för att se det bästa. Detta är de perfekta frisyrerna för kort permanent svart hår för moderna kvinnor.

4. De lösa lockarna för en kort hårperm:

The Loose Curls For A Short Hair Perm

De flesta moderna unga kvinnor föredrar ett elegant utseende med kort hår och lösa lockar. De ger omedelbart en känsla av elegans och moderna nyanser. Om du också älskar denna fantastiska skönhet, prova det här och vi slår vad om att detta kommer att förändra ditt liv. Om du är på kontoret eller inom ett professionellt område kan dessa korta frisyrer också passa bra för vardagliga och speciella evenemang.

 • Kvinnor med oval och diamant ansiktsform kan prova denna lockiga perm.
 • Bär denna korta hårstil om du är i någon åldersgrupp under 45 år.
 • Denna look kan enkelt prövas av vilken hårstruktur som helst för det perfekta moderna utseendet.

5. Kort hårpermeterad Bob:

Kort hårpermeterad Bob

Bob frisyr är super mångsidig och är ett av få utseende som alltid har funnits på hitlistan för kvinnor i generationer. Detta korta bobpermhår lockigt med vågor är bland en sådan perm som är lätt att få gjort. Denna frisyr ser trendig och modern ut och är idealisk för dem som älskar ungdomlig och tidlös kvitt stil.

 • Varje ansiktsform kan enkelt prova denna bobperm eftersom den kan passa dem alla.
 • Denna look kan vara idealisk för unga kvinnor i 20- och 30 -årsåldern
 • De som har lockigt och slätt hårstruktur kan prova denna perm.

6. Long Beach Wave Perm:

Long Beach Wave Perm

De underbara strandvågorna och skönhetsuttalanden som är förknippade med det kan aldrig tävlas med. Det feminina och charmiga utseendet som fladdrar ur strandvågorna är både snyggt och tidlöst. Dessa strandvågor med långt hår är en sådan frisyr som måste vara för dem som har långt hår. Det lägger till i en sådan bländande och attraktiv look lätt.

 • De med långa och ovala ansiktsformer kan prova denna perm -stil för långt hår.
 • Kvinnor med alla åldersgrupper under 40 år kan undersöka denna långhårsperm.
 • Denna permanenta frisyr är idealisk för dem med slät eller lockigt hårstruktur.

7. Täta Spiral Curls Perm:

Täta spiralkrullar Perm

En av de mest eftersökta och eftertraktade perms -typerna är den spiraltjocka curlpermen. Denna frisyr ger en vintage och klassisk Hollywood -makeover -transformation enkelt. Om du också älskar den utsökta och underbara känslan av tidlöst mode kan det vara en bra affär att testa. Vi är ganska förundrade över denna trendiga perms för medellångt hår.

 • Kvinnor med ovala, diamanter och avlånga ansiktsformer kan enkelt pröva dessa medellånga frisyrer.
 • Denna frisyr kan vara idealisk för att förvandla ditt släta raka hår till en spiralperm.
 • Prova denna frisyr för kvinnor i 30 -årsåldern för att se ungdomliga och graciösa ut.

8. Kort Perm med lugg:

Kort Perm med lugg

Du kan till och med få den perfekta perm med lugg. Detta är ett sådant exempel. Denna härliga klassiska stökiga frisyr med korta lugg som faller i pannan och härliga övergripande utsikter framstår som superkantiga och plysch. Om du älskar snabba frisyrer som kan stanna länge kan det vara en bra affär. Speciellt kvinnor som älskar fester och roliga utseende kan prova denna perm.

 • Bär denna frisyr om du har diamant- och hjärtformade ansiktsformfunktioner.
 • Kvinnor med åldersgrupperna i slutet av 20-, 30 -talet och början av 40 -talet kan prova denna frisyr.
 • Vilken hårstruktur som helst kan prova denna lugg perm.

9. Classic Curls Perm Haircut:

Classic Curls Perm Haircut

Den klassiska Hollywoodinspirerade lockarna är också här. För dem som har kortlångt hår och föredrar att se mångsidiga ut, kan detta vara det perfekta. Oavsett om det gäller kontor, fester eller cocktailevenemang eller dina sammankomster med vänner, kan det här vackra utseendet passa in enkelt och enkelt.

 • Kvinnor med ovala och avlånga ansikten kan prova denna vackra frisyr.
 • Det här utseendet kan vara jobbigt för de kvinnor i 40- och 50 -årsåldern att också se tidlösa och vackra ut.
 • Prova enkelt denna frisyr för kvinnor över hårstrukturer enkelt.

10. Corkscrew Curl Afro Perm:

Corkscrew Curl Afro Perm

Denna afro -inspirerade korkskruv lockiga perm är bland de mest utmanande permerna att få gjort, men lita på oss; det är värt det. Om du älskar djärva och vilda utseende och inte är nöjd med att nöja dig med något mindre, kan dessa frisyrer vara både pirriga och unika. Detta är också en annan unik och vacker perm -stil för medellångt hår man inte får missa.

 • Kvinnor med oval, diamant och rund ansiktsform kan prova denna underbara frisyr.
 • Bär denna stil för alla kvinnor i åldersgrupper, eftersom den enkelt kan passa in.
 • Denna kantiga frisyr är perfekt för de kvinnor som har slät eller vågig hårstruktur.

11. Root Perm frisyr:

permanenta frisyrer

Som namnet antyder kräver denna frisyr perm från hårets rot för att ge studs till platt hår. Detta är en av de mest passande frisyren för korthåriga. Det är en fantastisk makeover för korthåriga och permmen stannar i högst tre månader.

12. Perm med kroppsvåg:

Tillåtna frisyrer 2

Denna frisyr är en framväxande trend och ger mycket tunt hår till håret och komplimanger ansiktet eftersom dessa vågiga lockar ger mjukhet till ansiktskonturen. Du kan enkelt styla den genom att föna och kommer inte att hålla mer än två månader. Flickor med axellängd kan enkelt testa denna frisyr.

13. Permed Frisyr Med Volym:

Tillåtna frisyrer 3

Även om vi använder curlers för denna frisyr innehåller den faktiskt inte lockar. Det skapar mycket volym och ser vackert ut på ovala ansikten. Om du har långt hår och du vill ge mycket volym så är det här frisyren för dig.

14. Spiralpermeterad frisyr:

Tillåtna frisyrer 4

Denna frisyr ger en människa funky och ungdomlig och kräver en lång stav för att uppnå dessa spiralformade lockar. Det är en mycket trendig hårstil och är känd för att ge bra volym till håret.

15. Stack Permed Frisyr:

Tillåtna frisyrer 5

Denna frisyr innebär att curling den nedre halvan av håret. Det ser bra ut på alla hårlängder förutsatt att längden är densamma hela tiden. Detta görs för att skapa texturer och en dryck hålls avsiktligt från lockar för att bibehålla mjukheten i ansiktet.

16. Spotpermeterad frisyr:

Tillåtna frisyrer

Helst är denna frisyr märkt som en partiell perm och innebär att man permanentar en hårstrå i taget. Denna frisyr kräver samma procedur för att permanenta håret och används vanligtvis om en person bara vill få bra volym i en viss sektion.

17. Alkalisk Perm Frisyr:

Tillåtna frisyrer 7

Denna frisyr kan vara mycket skadlig så personer med tunt hår eller med hårfärg på bör undvika det. Endast normalt hår som aldrig har blivit permerat tidigare är tillämpligt på denna frisyr. Den har kapacitet att hålla så länge som fem månader.

18. Syraperm:

Till skillnad från Alkali perm kan denna frisyr användas på färgat hår och är mer för att skapa lösa lockar. Även sprött hår kan fungera bra med perm och detta har inte torkkvaliteten. Detta passar bäst på ett fyrkantigt ansikte.

19. Exotermiska tillstånd:

Tillåtna frisyrer 9

Denna typ av perm är mycket enkel och enkel att behålla eftersom de inte kräver tid i processen; det kräver inte heller värme från externa källor. Dessa permer använder kemikalier som avger tillräcklig värme som krävs för att släppa ut håret. Denna frisyr är mycket efterfrågad eftersom den är enkel och ger utmärkta resultat.

Perms har funnits i många år och denna vintergröna stil utvecklas av den nya generationen frisyrer på det mest innovativa sättet. Så om man vill få en komplett makeover är en frisyr som är perfekt, ett utmärkt alternativ.