For enhver kvinne som alltid er på farten – one -stop -løsningen for komfort, elegant, moderne og likevel vakkert utseende er pixie -hårklippet. Pixie -hårklippet for runde ansikter krever spesiell oppmerksomhet av alle tilsynelatende årsaker – gitt ansiktssnittet og for å få en plysj makeover; man trenger en slags stil som kan få et ansikt til å se langstrakt ut, og ikke bredt. Så, her er vi med pixie cut ideer for å forbedre og heve stilerklæringen.

Vent, ikke bare det! Det være seg for vintage og klassisk utseende, eller kjendis -makeover, eller til og med en luksuriøs, men enkel praktisk stilerklæring, nissene er i trend over hele verden. Desto flere grunner til å komme i gang, ikke sant! La oss behandle deg med noen av våre favoritter!

Pixie -hårklipp for rundt ansikt

Siste og beste Pixie -hårklipp for runde ansikter 2021:

Med dette kan vi utforske verdens mest populære og elskede etter vakker og enkel nisse for runde ansikter. Disse inkluderer de korte variantene, lange, rotete, nisseideer for lubne og fete ansikter, for forskjellige hårstrukturer og mer!

1. Pixie Cut med smell for rundt ansikt:

Pixie Cut With Bangs For Round Face

Å forvandle et rundt ansikt til å se langstrakt og ikke lubben kan være utfordrende. Men det er ikke vanskelig. Her er en rask løsning. Med denne super korte nissen kutt for runde ansikter og smell hår som faller på en trimmet måte nær pannen, er dette utseendet ikke bare veldig praktisk og gir også en umiddelbar stil transformasjon. Videre er det trendy moderne utseendet uslåelig når det gjelder komfort, plysj og dristig utseende! Hva synes du om dette hårklippet?

 • Kvinner med bølget hår og glatt hårtekstur kan prøve det
 • I tillegg til runde ansikter, kan kvinner med ovalt og hjerte ansikt også prøve dette veldig korte utseendet
 • Dette fornuftige og nydelige utseendet kan se ungdommelig ut for damer under 35 år.

2. Moderne rotete Pixie Cut:

Moderne rotete pixie cut

Øk nå din vanlige stil for å se mer fascinerende og bounty ut med denne søte og likevel tiltalende frisyren. Denne rotete korte nissenklippet for tykt hår rundt ansikt handler om sjarmerende og sammensatt utseende for å gi et muntert utseende. Det er best for jenter og kvinner som ikke kommer til å nøye seg med noe mindre!

 • I tillegg til det runde ansiktet, kan kvinner med oval og diamant ansiktsform også prøve dette hårklippet
 • Bruk denne stilen for bølget hår tykk tekstur bare for å se nydelig ut.
 • Denne stilen er ideell og best egnet for kvinner i 20- og 30 -årene.

3. Pixie Cut for lubne runde ansikter:

Pixie Cut For Fat Or Chubby Round Faces

Hvis du har en lubben eller bulet ansiktsform, enten det er dobbel hake, ikke bekymre deg. De trendy og attraktive, søte korte nissekuttene for runde fete ansikter kan nå lyse opp og få ansiktet ditt til å se slank ut gjennom utseendet. Med det blendende utseendet og den fantastiske stilige stilerklæringen, kan nisseklippingen din enkelt endre måten du ser på og gi deg elektrifiserende resultater på kort tid!

 • De med ansiktsform i lubben utseende kan også prøve det
 • Kvinner med glatt og krøllete hårtekstur kan være ideelle for denne stilen
 • Prøv dette utseendet for kvinner over 35 år for å se ungdommelig og fabelaktig ut.

4. Pixie Haircut for Asian Round Face:

Pixie Haircut For Asian Round Face

Ikke bare i vest, vet du at Pixie er anerkjent og fasjonabelt selv i asiatiske land og regioner? Her er et slikt eksempel. I tillegg til deres ungdommelige og klare hud på asiatiske kvinner, beundrer vi ganske godt hvordan de bærer et slikt nydelig utseende og ser helt strålende og himmelsk ut. Denne spesielle varianten med litt lengre trimmer er super vakker. Hva sier du?

 • De med oval og hjerte ansiktsform kan prøve det også.
 • Kvinner med hvilken som helst hårtekstur kan være ideelle for å prøve denne nisse -varianten.
 • Jenter og kvinner, i alle aldersgrupper, kan prøve denne allsidige varianten og stilen – gitt at alle kan se ungdommelig ut uten problemer.

5. Asymmetrisk Pixie -hårklipp:

Asymmetrisk pixie -hårklipp

Vel, nå har vi alle sett nissen. Men har du noen gang hørt om asymmetrisk nisse? Akkurat som en asymmetrisk bob eller annen makeover, har denne medium pixie cut for rundt ansikt ujevne lag som kommer over på pannen og sidene. På dette bildet ser vi en mer utvidet trim nær den ene siden og kortere på den andre, med en mild rotete avskjed på siden. Hvis du ser ut et unikt og dristig utseende, hva er best enn dette snittet?

 • De med lubben og oval ansiktsform kan prøve det
 • Kvinner med krøllete og bølgete hårtekstur kan se fabelaktig ut i denne stilen.
 • Kvinner og jenter, som er i 20 -årene og også de over 40 år, kan se stilige og trendy ut.

6. The Punk Pixie:

Punk nissen

Selv om punkfrisyren har blitt berømt gitt sin tilknytning til kunst- og musikkformer, er dette punk pixie -utseendet nytt i motebyen nå. Dette kortere trimmede håret med korte frynser, pigger nær kronen og unik makeover er det som skiller hele hårklippet fra andre. Hvis Hvis du søker etter disse trendene i nytt utseende, hva er best enn dette? Videre, hvis du har tynt svart hår, er denne nisse -kuttet for rundt ansikt også ideelt!

 • Kvinner med rektangulær og hjerteformet ansiktsform kan også prøve denne stilen.
 • Vet du at du kan se helt trendy og topp i motespillet ut med denne makeoveren, og dette kan absolutt prøves av hvilken som helst hårtekstur!
 • Kvinner i 30 -årene og begynnelsen av 40 -årene kan se ungdommelig enkelt ut i denne stilen.

7. The Shaggy Pixie:

Den shaggy nissen

Den shaggy cut er et nytt fenomen av flere grunner. Med de mange lagene rundt hårklipp som skiller seg ut som det slående og attraktive utseendet, er denne variantens nisseutseende ikke mindre enn en drøm. Diva-utseendet kan lett oppnås for de med et rundt ansikt, men gir et imponerende og lysende utseende uten problemer. Prøv det, og vi vedder på at du kan se ikke mindre enn en diva!

 • Hvis du har bølget hårtekstur, ikke gå glipp av dette når du prøver.
 • Bruk denne stilen også for ovalt og hjerteformet ansikt, i tillegg til det runde ansiktet.
 • Kvinner i 30 -årene kan se edgy og slank ut i denne.

8. Lang Pixie med barbert underskjæring:

Lang Pixie med barbert underskjæring

Her er et av våre absolutte favoritter og unike utseende. Du har kanskje kommet over et langt nieseskår eller en barbert stil. Men hva med å klubbe dem begge for en vill, dristig og ultramoderne edgy stilerklæring? Hvis du liker eksperimentelle stilerklæringer og foretrekker slike formidable og fantastiske ideer, kan du jobbe med dette hårklippet for runde ansikter, og vi vedder på at du kommer til å skille deg ut med oppmerksomheten.

 • De med et ovalt ansikt kan også prøve denne edgy og dristige stilen raskt.
 • Enhver hårtekstur kan fungere på dette unike utseendet uten å nøle!
 • Kvinner over 40 år kan se dristige, sjefete og trendy ut med en moderne stilerklæring i dette hårklippet.

9. Faux Hawk Pixie Haircut:

Faux hawk pixie hårklipp

En annen fet og fenomenal nissevariant er her. Fauxhawk curly pixie cut har blitt berømt og har fått navnet sitt når de i musikk- og kunstfeltet har begynt å skryte av det, inkludert kjendissangere. Denne runde ansiktsfrisyren er forfriskende og glitrende, gitt det skarpe og distinkte utseendet og den dristige merkede uttalelsen den gir uanstrengt. Hva synes du om å ha sånn hår?

 • Alle ansiktsformede kvinner kan prøve denne stilen raskt og utvilsomt.
 • Prøv dette utseendet hvis du har krøllete eller bølgete hårtekstur, det kan se tett og veldig unikt ut.
 • Kvinner i 30 -årene kan virke ungdommelige. Videre kan denne dristige nisse -hårklipp også prøvd av kvinner over 50 år å se unik og sjefete ut!

10. Pixie Bob -hårklipp med briller:

Pixie Bob -hårklipp med briller

Vi vedder på at det er absolutt ingen kvinner over hele verden som misliker hårklipp. Det umiddelbare opplyste utseendet levert gjennom dette utseendet er uslåelig. Hva med å blande inn en nydelig bob med en vakker nisse? Noen gang forestilt deg det? Her er et slikt eksempel. Denne blonde hårfargede jenta flimrer sportslig bob -hårklippet med pixie cut makeover for runde ansikter, sammen med solbriller og edgy utseende. Er det ikke kult?

 • Varme og oval ansiktsform kan også prøve dette i tillegg til det runde ansiktet.
 • Bølget og rett glatt hårtekstur kan passe.
 • Hvorfor ikke jobbe med denne stilen for kvinner i alle aldersgrupper? Vi elsker det faktum at denne kule og hyggelige stilen enkelt kan passe inn i kvinner i alle aldersgrupper.

11. Dårlig Elf:

Pixie -frisyrer for runde ansikter 1

Dette er den mest bedårende nisseklippingen for øyeblikket. Her ser håret veldig pent ut og det avslører ansiktet ditt vidåpent. Kvinner med søte ansikter kan enkelt klippe dette snittet. Her faller en del av håret på pannen og dekker det delvis. Du kan bruke dette utseendet nesten hvor som helst.

12. Pixie With Small Bangs:

Pixie -frisyrer for runde ansikter 2

I dette utseendet er håret ekstra kort på forsiden. Det vil også avsløre ansiktet og pannen din. Du kan imponere andre med det fine ansiktsutseendet ditt og et hode fullt av søtt kort hår. Hvis du har et rundt ansikt og vil ha veldig kort hår, bør du gå for dette utseendet før du prøver noe annet.

13. Søt Blond Pixie:

Pixie -frisyrer for runde ansikter 3

Kvinner med blondt hår kan bruke dette utseendet uten mye stress. Håret er asymmetrisk skilt og den voluminøse delen av håret tar form av en frynse og dekker pannen. Denne frisyren vil se veldig søt ut med en festkjole.

14. Wet Pixie:

Pixie -frisyrer for runde ansikter 4

Du trenger en stylingspray for dette utseendet. Denne unike nissen ser veldig stilig ut på runde ansikter. Etter å ha klippet håret på denne måten, trenger du bare å bruke en stylingsgel eller spray eller voks på håret for å opprettholde det våte utseendet. Bruk deretter fingrene til å justere det korte håret og gi det ønsket sofistikerte utseendet du alltid har ønsket.

15. Rotete Pixie:

Pixie -frisyrer for runde ansikter 5

Dette raggete utseendet har blitt utstilt av mange kjendiser gjennom årene. I denne frisyren er den midtre delen av håret rotet. Du kan bare gjøre det ved hjelp av hendene dine. Fronten dekker imidlertid pannen på en klebrig måte. Du trenger en passende stylingsgel som gir håret et fast grep.

16. Punk Pixie:

Pixie -frisyrer for runde ansikter 6

Nissen har tatt en revolusjonerende forandring og har nå tatt dette fantastiske punk -utseendet. Det er ingen spesifikk stil angående Punk -nissen. Du kan style det, i henhold til dine preferanser. På bildet under berører håret øyenbrynsnivået og skjuler ørene også. Dette hårklippet ser ganske imponerende ut på unge jenter.

17. Pixie With Bangs:

ankommer Oscar -utdelingen i Hollywood & amp; Highland Center 24. februar 2013 i Hollywood, California.

Denne nissen er litt lengre enn de forrige. Her beskytter den fremre delen av håret pannen mot offentlig eksponering og får denne hårklippet til å ligne en frynset frisyre. Frisyren ser veldig stilig ut og har et gammeldags preg knyttet til den.

18. Avrundet Pixie:

Pixie -frisyrer for runde ansikter 8

Dette hårklippet vil teksturere det runde ansiktet ditt på best mulig måte. Ansiktet ditt vil se penere ut med denne frisyren. Håret ligger ikke over pannen og lar deg imponere mennesker med vår ansiktsskjønnhet.

19. Enhet av form og innhold:

Pixie -frisyrer for runde ansikter 9

Frisyren er veldig populær i dag, siden den ble spilt av ingen ringere enn Miley Cyrus. Det er en absolutt skjønnhet som vil skildre din trossige natur. Lengden og fargen på håret kan enkelt utvides.