Beste Bang frisyrer for ansiktsformen din

En sløv bob kan passe din beste venn godt, men det betyr ikke nødvendigvis at den også vil passe ansiktet ditt. Hvis lange flytende låser er din ting, betyr det ikke at det også passer din mor, og derfor kommer listen. Vi er alle født med forskjellige stiler og typer hår, og det er her vi må matche ansiktsformene våre med de beste frisyrene. Akkurat som håret har forskjellige mennesker forskjellige ansiktsstrukturer, og her er en liste over hvilken frisyre du skal velge basert på din forskjellige ansiktsform.

1. Kort og skarp:

smell frisyre for rundt ansikt

Denne typen smell blir vanligvis foretrukket hvis du har et rundt eller ovalt ansikt. Hvis smellet er for kort, vil ansiktets rundhet være nært forestående og mer fremtredende. Mens korte og skarpe front smell ville skape et lo på forsiden som ville gelé godt med rundhet. Det samme gjelder de firkantede ansiktene med et bredere tinning, men sørg for at du ikke velger kortere smell foran hvis du har en bredere kjevelinje.

2. Side feide smell:

smellfrisyrer som passer ansiktet 2

Sørg for at du har et firkantet ansikt hvis du vil velge sideveis foran. Firkantet ansikt eller kanskje hjerteformede ansikter er perfekte for side feid smell. Ved et solid hjerteformet ansikt kan du velge en sideavskjæring på hver side, men hvis du har et firkantet eller til og med et rundt ansikt, er det bedre at du velger en midtskille.

3. De fremre rette smellene:

smell frisyrer som passer ansiktet 3

Det fremre feide smellet skal falle rett over pannen og ende like over øyenbrynene. For å se dette utseendet ville det være bedre hvis du har et riktig hjerteformet eller diamantformet ansikt. Et gjennomsnittlig ovalt ansikt ville også se bra ut, men prøv å unngå runde eller firkantede ansiktstyper.

4. Langt bølget front smell:

smellfrisyrer som passer ansiktet 4

Hvis du har et firkantet eller rundt ansikt, kan du til og med jobbe med de bølgede låsene. Dette håret starter med en sideskille og de frodige bølgene på forsiden vil definitivt utgjøre et fyldigere utseende. Prøv å holde håret fluffed opp ved å vedlikeholde bølgene. Denne sidepartede bølgelåsen vil også se bra ut med et ovalt ansikt, men hvis du har et hjerte- eller diamantformet ansikt, ikke velg det.

5. Lange låser:

smell frisyrer som passer ansiktet 5

Hvis du vil velge lange smell på forsiden og ikke ønsker å velge kortere, vil det grunnleggende kravet til dette være et ovalt ansikt. Oval er den beste formen for et langlagsutseende. En annen konkurrent med den ovale formen ville være en firkant eller et diamantformet ansikt. Imidlertid, hvis du har for mye hjerteformet ansikt, må du ikke delta i lengre låser.

6. Rotete lag:

smell frisyrer passer ansiktet 6

Også et hjerteformet eller et diamantformet ansikt kan fremheves mer av myke krøller som er godt børstet til siden. Du kan alltid legge til litt ekstra hjelp for å lage mer fremtredende krøller som gir volum til håret og utgjør det strenge hjerteformede ansiktet. Ovale former ser bra ut her også.

7. Bli sløv:

smell frisyrer som passer ansiktet 7

Ofte ville stumpe smell på forsiden passe ansiktet ditt hvis du har et ovalt eller hjerteformet ansikt. Selv en diamantform ville se bra ut, men unngå strengt smell, spesielt en som kommer i bobben hvis du har et firkantet ansikt.

8. Frontdrapene:

smell frisyrer som passer ansiktet 8

Denne typen frontlås faller forsiktig rundt ansiktet ditt og starter skrått fra den ene enden og ender der ansiktet møter nakken. De øverste smellene her er drapert over ansiktet ditt, så hvis du har en hjerteform eller en diamantform med en lang hake, vil du ha fordel av dette håret.