De sopade smällfrisyrerna har en sidodel på dina främre lugg och ger ditt drama utseende och ny stil. De handlar alla om vintage, klassiskt och elegant utseende, inget för tungt eller djärvt, utan bara dramatiskt och enkelt. De sopade smällfrisyrerna passar särskilt bra för kvinnor som har längre pannor eller har fina linjer i pannan; dessa kan bara dölja dem väl och höja din känsla för mode och utseende utan ansträngning.

9 bästa kvinnors sida sopade lugg hår 2021:

Det finns flera sopade bang -frisyrer och Dessa senaste svepade frisyrer har fångat vårt öga, läs det noggrant för att prova en av dem.

1. Baksvepade vågor:

frisyr på sidan sopade lugg

Denna rygg-svepade vågs frisyr erbjuder ett friskt utseende samt bekymmersfritt med rufsigt hår. Din färg ändras långsamt till rik koppar som bidrar till hårets intensitet. Dessutom mjukas ett litet antal hårstrån ut som ger ett romantiskt utseende.

2. Long Plus-svepning:

lager på sidan sopade smällar

Dessa släta smällar är acceptabla för varje ansiktsform. Fråga din stylist att klippa långa smällar vridna; följaktligen blandas de ihop med hårets andning. Sätt din lugg på baksidan av ett öra och låt dem lufttorka. Annars kan du lossa stylingkräm med våt lugg (eller gel, om du har lindat hår). Knäck ett munstycktillskott på din hårtork, och tryck ner luftflödet direkt från rötterna.

3. Pixie Swept Bangs:

svepade smällar på kortsidan

Denna frisyr innebär en underbar sidosvept lugg tillsammans med pixie-frisyr. Om du är väldigt upptagen och inte har tid är den här frisyren bäst för dig. Denna frisyr erbjuder ett perfekt utseende vid något tillfälle och passar alla ansiktsstrukturer.

4. trubbiga lugg med lager:

sopade smällar 2021

Om du försöker denna frisyr ger det ett energiskt utseende. De rundade luggen är mycket tilltalande för längre ansikten, eftersom de delar ansiktet i två och täcker templet. Det första lagret ramar noga in din käke. Du kan göra massor av lager för att överlägset beskriva ditt ansikte.

5. Lös med sidosvept frans:

medellångt hår med sidosvep

Om du vill ha långt, fritt hår och en sidosvept frans borstar du håret försiktigt, segment för segment. Använd ett värmeskyddsserum under föntorkning, för att pressa din naturliga håryta medan du bär det vingligt.

6. Long Plus Light Bangs:

långsida svepte lugg med lager

I stället för att välja korta tunga smällar kan du också prova långa och lätta smällar. I denna frisyr sveper smällar diagonalt på ögonen för att lägga till en oklarhet, å andra sidan gör det ditt utseende väldigt attraktivt. Detta är inte bara perfekt för varje ansiktsform utan också lämpligt för en fest eller ett formellt tillfälle.

7. Side Swept Bangs Bob frisyr:

bilder på sidosvep

De sidosvepna smällarna är mycket bra för att täcka tunnheten på huvudets främre del. Du kan prova en frisyr som den här genom en sidoseparation. Dessutom kan du prova en beskuren baksida som kommer att se ännu bättre ut.

8. Flicked Swept Bangs:

typer av sopade smällar

I detta verkar de långa luggen så söta, särskilt när de knackar i slutet. Det är den mest framträdande frisyren eftersom smällens sätt verkar enormt med hackigt hår och höjdpunkter eftersom det har mycket kvalitet i sig. Det faller mot dina ögon och ett idealiskt utseende för alla ansiktskonturer samt kan vara stil på många sätt att gå med en mångfald av händelser.

9. Tosade lager med sidosvepade lugg:

Swept bang frisyrer 9

Om du vill ha ett ungt utseende är den här frisyren något för dig. Detta inkluderar tvåfärgade hårstrån och blandningen av blek samt en ljummen mjölkchokladbrun ger dig en hårkvalitet. Du kan också testa med olika hårfärger; kom dock ihåg att upprepad färgning skadar dina hårstrån.