9 søte uformelle frisyrer for jenter

En uformell frisyre er fin, rask, frittflytende og veldig enkel å lage. Det handler mest om selvstyling, noe som betyr at du enkelt kan lage en hjemme. De beste frisyrene for jenter som faller i denne kategorien har blitt delt i de følgende avsnittene.

Søte uformelle frisyrer for jenter:

Den lille bolle:

Søte uformelle frisyrer 1

En av de enkleste frisyrene du kan få er den lille bollen. Det ser søtt, attraktivt og veldig pent ut. Dette passer imidlertid bare for de som har langt og tykt hår. Alt du trenger å gjøre er å pusse håret godt og knytte det til en liten bolle på toppen av hodet. Jazz det opp med litt enkel sminke og fancy tilbehør.

The Straight Side Fringe Cut:

Skal du på et middagsselskap i kveld og vet ikke hvilken frisyre du skal bruke? Vel, vi tilbyr deg en uformell frynsekutt på siden som får deg til å se elegant og glamorøs ut. For dette må du rette håret og plassere den pene frynsen på venstre side. Bruk en fargerik leppestift for å markere leppene dine.

The Wavy:

Du trenger både din rakere og curler for denne frisyren. Vi skal prøve en interessant kombinasjon nå. Bare gre håret og rett det ut først. Etter det tar du de første delene av håret og krøller det. Pass på at du ikke krøller det for mye siden vi fokuserer på et bølget utseende her. Du kommer til å elske hvordan håret ditt blir senere.

The Side Pony Tail Beauty:

For denne frisyren må du børste håret og lage en hestehale i siden. Ta deretter pannen, rett den ut og legg den på høyre side av håret ditt. Ta nå et attraktivt klipp, muligens noe som ligner en blomst og plasser på venstre side. Du kommer definitivt til å ligne en dukke.

The Adorable Puffs:

For et yngre og søtere utseende, prøv noen puffer. Bare børst håret og ta frynsene bakover og vri endene på det. Legg nå enden på hodet ditt og skyv den opp slik at den får en puff. Bruk nå et klipp for å feste det.

The No Clip Hairstyle:

Denne frisyren er enkel fordi for det første trenger du ikke et klipp, og for det andre trenger du ikke bekymre deg for å holde den på plass. Bare bruk en curler og krøll forsiktig flere deler av håret. Gjør det på en smart måte slik at det ser bølget ut og ikke krøllete. Etter det er det bare å leke med håret ditt for å få det til å se sprett ut.

Kinesisk Fringe Frisyre:

Søte uformelle frisyrer 7

Hvis du har en kinesisk utkant og fremdeles leter etter en elegant frisyre, vil denne passe deg 100 prosent. Bare rett ut og gre håret godt. Bruk et fint serum for å gi den den skinnende og blanke teksturen.

The Bob Cut:

Søte uformelle frisyrer 8

Du kan prøve en enkel frisyre med bobklipp hvis du har kort hår. Rett ut håret og klipp endene slik at det ser velformet ut. Denne er veldig stilig og en ganske trend blant kjendisene i disse dager. Gjør tung sminke rundt øynene for å øke appellen.

Den korte og krøllete frisyren:

En attraktiv frisyre for en fest kan være den korte og krøllete. Det er enkelt å lage og er definitivt en stunning. Bare krøll håret og jazz det opp med god hårspray. Dette vil sikkert gi deg mange komplimenter.