Bohemske vendinger er bare en annen måte å lage en klassisk frisyre der eleganse er hovedfaktoren, men ikke før den essensielle teknikken som slike vendinger skjer gjennom. For de som fremdeles ikke har peiling på hva den bohemske vrien er, er dette en frisyre der hovedfunksjonen er å oppnå ønsket utseende gjennom bruk av smidige, men fremtredende vendinger, slik at et vakkert hår blir laget.

I motsetning til frisørens komplekse utseende, er bohemiske vendinger ganske enkle å oppnå hvis du har det riktige trikset som kryper opp i ermet.

Hvordan gjøre en bohemsk vri

Tips for å gjøre Bohemian Twist:

1. Nødvendig materiale:

hvordan bohemsk vri 1

For å gjøre en bohemisk vri er det eneste materialet du trenger, din ferdighet. Annet enn det som det vanlige som hårbørsten, noen hårbånd og kanskje en nål eller to kan komme godt med. Hårspray ved siden av dette vil definitivt være et nyttig tillegg siden hårsprayen holder de små laglåsene strammet på ett sted.

2. Opplæringen i ord:

hvordan bohemsk vri 2

  • Til å begynne med, prøv å sette håret ditt i ro. Vendingene kreves vanligvis for å være tydelige, selv om du velger et rotete utseende. Hvis vendingene er sammenfiltret og ikke riktig satt, er sjansen stor for at en eller to tråder kan skli ut og få hele håret til å se ille ut. Det er derfor hoveddelen av håropplæringen er å gre og sette håret godt til rette. Se etter floker og vinkle dem. Det vil bare hjelpe deg.
  • Når håret er helt ferdig, jobber du deg nå opp til seksjon en tredjedel av håret på den ene siden. Dette trenger ikke å være perfekt. En grov adskillelse fra hele partiet vil bare gjøre. Denne segmenterte låsen vil danne grunnutseendet for den bohemske vrien.
  • Start med å ta to mindre tråder ut av den adskilte låsen. Hver streng som tas, skal tilhøre de ekstreme ender av låsen. Glatt ut unødig hårkrus og begynn deretter med å vri trådene. Etter en vri, bruk den franske fletteteknikken og ta opp litt hår fra sidene eller under og vri igjen.
  • Fortsett dette til slutten, og når du går videre med hver vri, ta opp en lås fra de to endene, og snart vil du sitte igjen med en fantastisk bohemisk vri. Fest den ene siden med et slips eller legg den inn i en annen frisyre du ønsker.
  • Det samme kan gjøres med kronen på hodet der den fremre delen av håret er segregeret og deretter vridd for å danne en melkepike -vri. Det kan være mer enn en bohemisk vri basert på frisørideen din og ferdigheten.

    Fest utseendet tett med bobby pins for å unngå unødvendig glid ut av låsene.

Avledning:

Nå kan en bohemisk vri innlemmes i mange mange frisyrer. Her er noen få eksempler.

3. The Twisted up Do:

hvordan bohemsk vri 3

Også her må du starte med den vanlige teknikken for å bohemsk vri. Del håret ditt fra midten og velg to bohemske fletter på hver side. Trekk nå flettet fra den ene siden til den andre siden og pakk den inn ved å stikke den inn. Gjør det samme med den andre flettet til en lavthengende flette er opprettet.

4. Bohemske bolle eller ponni:

hvordan bohemsk vri 4

For å gjøre bolle velger du den samme metoden. Flettet ditt kan enten være på kronen, i så fall vil bollen ligge bakerst på hodet uten bekymringer. For den andre delen, bruk flettet og rull opp en bolle med den frie siden eller bind en ponni. Bruk nå den bohemske flettet til å vikle den rundt bollen.

5. Behold den gratis:

hvordan bohemsk vri5

Du kan gjøre en enkel bohemisk vri på forsiden og sikre den med pinner. La resten være ledig.