For en kvinne er håret den viktigste eiendelen. Som vanlig starter det første inntrykket fra ansiktet hennes, men hvis vi legger mer merke til ansiktet før det er håret som er av største betydning for hver kvinne for å se bra ut! Å ha en annen frisyre gir et helt nytt utseende til antrekket ditt.

En god frisyre er alltid nødvendig, men noen ganger viser det seg å være et verre tilfelle når du velger en ny frisyre. Mange ganger går vi galt når vi velger et nytt utseende! Det er flere faktorer som må tas i betraktning før du velger en ny frisyre.

velg en frisyre for kvinner

Populær frisyre for en kvinne:

Ansiktsform:

Du må vite at hvilken form på ansiktet ditt du har, akkurat som når du vurderer kroppsformen din mens du kjøper et plagg på samme måte, må du se ansiktet ditt. Det er vanligvis 4 former disse er ovale, runde, hjerte, firkantede. For hver form er det en annen frisyre. Ikke alle frisyrer passer hvert ansikt. Hvis du er velsignet med et ovalt ansikt, vil nesten hvilken som helst frisyre passe deg. Men hvis du har et mer rundt ansikt, må du velge frisyrer som vil slanke ansiktet ditt, hvis du har et firkantet ansikt med en sterk kjeve, velg et utseende som får deg til å se mer feminin ut.

Ta en titt på hårets tekstur:

Tekstur, hårlengde, hårtype er noen faktorer som påvirker utseendet ditt. Hvis hårtettheten er lys, må du gå for kort hår, eller hvis du har god tetthet, kan du velge tømmerhårstiler. Hvis du har bølget eller krøllet hår og vil at det skal være rett, bør du kontakte stylisten din, da han kan foreslå deg bedre. Så snakk med stylisten din og ta hans eller hennes innspill til hvilken stil som passer best til hårstrukturen din.

Vurder din livsstil:

Selvfølgelig, hvis du er en person som må jobbe 9-5 om dagen, kan du ikke velge et rotete utseende! Eller hvis du er en festperson, kan du ikke gå med en enkel frisyre! Din livsstil vil alltid være en viktig faktor når du velger en frisyre. Og det er ikke alltid bare et yrke å tenke på, tålmodigheten din testes også mens du får et nytt hårutseende, som om du ikke kan håndtere langt hår, må du ikke velge et slikt!

Velg din stylist:

En stylist kan alt! På slutten av dagen kan vi bare tenke vårt beste utseende, men å få det til å gå i oppfyllelse er bare i hendene på stylisten! Suksessen til en frisyre er alltid i hendene på stylisten. Hvis du velger din personlige frisyre, men hvis stylisten din ikke er i stand til å gjøre det, er det ikke til noen nytte. For helt nye frisyrer er det best å gå til en salong med en kjent stylist og gode karakterer, slik at du vet og har tillit til at du får det gjort riktig.

Vedlikehold av frisyren din:

Gå med en frisyre som du kan håndtere hver dag! Hvis du velger en stil som krever at du bruker mer tid på å style den hver morgen, må du droppe den ideen! Vurder din ferdighet i selvstil. Vil du kunne bruke en hårføner daglig? Hvis ikke, må du kanskje velge en stil med et minimalt behov for hjemmepleie.

velg hårklipp kvinner

Sjekk de nåværende trendene:

Tydeligvis vil du ikke se ut som en gammel modell! Plukk opp de nye motetrendene innen styling; du vil sikkert få en som passer ditt ansikt og din form. Du kan også redesigne et nytt utseende selv! Forsiktig: ikke gjør for mye; ellers kan det resultere i en filledukke.

Se opp din personlighet:

Frisyren din bør alltid gjenspeile din personlighet. Du må føle deg helt komfortabel i din egen hud og hår; du vil ikke kunne bære hårklipp.

Å velge en ny frisyre er en beslutning av mest tålmodighet! Det tar tid, ikke hast. Til slutt når du får en, gå for det.