Kramar anses fortfarande vara den bästa klädseln för tillfällen som fester och sammankomster även nu. Det är tjejer, damer/kvinnor i alla åldrar som fortfarande älskar att ha på sig kjolar för sådana funktioner. Korta kjolar får dig att se lite längre och elegant ut. Fröken är också den vanligaste klädkoden för söndagskyrkan. Vi kan se många stilar och mönster av korta kjolar varje dag, men här är några ultramodda och fantastiskt utformade kjolar som du kan välja mellan.

Senaste och attraktiva korta snoppar för kvinnor i mode:

Här är den bästa kortklänningen för tjejer.

1. Kort axel utan axel:

Off-Shouldered Skin Fitting Short Froc

Den här är en Horisontell randig kort kjol för tjejer som är figur-kramar. Det kompletterar din figur ganska bra, och mönstret är en tidlös modell med några variationer. Mönstret utanför axeln gör att det ser extremt modigt ut. Bär bara en hatt med breda kanter och ett par högklackade sandaler, så är du redo att sätta eld på vägen.

2. Ankara kort klänning:

Ankara kort klänning

Stilen är gjord av material och textur från den afrikanska marknaden. Färgerna och trycket komplimangerar varandra och ger ett mycket slående utseende. Detta svart och röda kombination Ankara -tryck ser glamoröst ut och är en perfekt kort kjol för damer. Det får dem att se mycket yngre ut än de är.

3. Pink Flared Short Frock:

Pink Flared Short Frock

En av de vackraste korta kjolstilarna, denna rosa utsvängda kjol är gjord av bomullsmaterial. Hemlinjen är utsvängd. Klänningen utan axlar har vackra ärmar som är korta och fladdriga. Det passar mycket små tjejer, vilket får dem att se mer känsliga ut.

4. Short White Wedding Frock:

Kort vitt bröllop Froc

Vill du ha en kort brudklänning istället för den traditionella långa ?? Inga problem. Här är en kort kjol design för en vit bröllopsklänning och en vit A-fodrad kort kjol med en älskling hals stil. Klänningen är ärmlös och rygglös. Outfiten är grundligt elegant och lyxig.

5. Short Evening Frock:

Short Evening Frock

Denna korta satinklänning är en av de bästa klänningarna att ta på sig till din fest. Den har ett nätfodral fodrat med satinmaterial. Den är ärmlös med en båthalsstil. Bältet i midjan har en ros fäst vid det, vilket ger skönhet till klänningen.

6. Söt brudtärna Frock:

Söt brudtärna Frock

Detta är en underbar brudtärneklänning. Hela klänningen är gjord av organza -material dekorerat med spets. Det är en kort miniklänning som gör att personen som bär den ser känslig och ömtålig ut. Silhuetten är A-fodrad och kan bäras för bröllop, fester, datum etc..

7. Påfågeldesign bankettklänning:

Peacock Design bankettklänning

Detta är en utsökt röd klänning som passar bankettfester eftersom det är en kort klänning av bollklänning. Livstycket är helt broderat med en påfågelfjäderstil. Det är mycket pärlarbete på klänningen. Den är ärmlös och har V-ringning. Fina guldblommor och löv är applicerade på fållen och midjan.

8. Bomulls retroklänning:

Retro bomullsklänning

Denna bomulls retroklänning är mest bekväm för kvällsfester och middagar. Det är 100% bomullsmaterial. Den har också korta ärmar och krage. Halsen är V-formad och klänningen är öppen fram till midjan. Bältet i midjan kan knytas till en söt rosett på baksidan.

9. One Shouldered Designer Dress:

One Shouldered Designer Dress

Detta är en av de mest önskade designerklänningarna och de senaste korta kjolarna för fester. Denna lilla ena axelklänning är tillverkad i chiffongmaterial. Den har en ros av samma material på axeln för att ge den ett skört utseende. Klänningens framsida är rynkad och sydd för att se ut som en stor rosblomma.

10. Svart spets&Satin kort klänning:

Svart spets & satin kort klänning

Den lilla svarta klänningen är en kombination av bomull och spets. Den har ärmar upp till armbågen, och axeln är något bred-nästan en axelformad stil. Halsen är av snedstil. Du kan också välja den ärmlösa stilen för att ge den mer nåd. Detta är en perfekt svart kort kjol att bära till festen.

11. Moderskapskläder Short Frock:

Maternity Wear Short Frock

Vem sa att korta kjolar bara kunde bäras av damer och tjejer-här är en härlig kort klänning för blivande mammor också. Det är väldigt bekvämt och lätt att dölja babybulten. Klänningen är en kortklänning i full A-fodrad stil. Det är fullt utflammat och ser ut som ett litet tält.

12. Casual Maternity Frock:

Casual Maternity Frock

Här är en söt kort klänning för någon som gillar att se snygg ut under graviditeten och älskar att visa upp sin babybump. Denna klänning får mamman att se redo ut för sitt barn med en kort V-ringning och små frilly ärmar.

13. Short Ruffled Grey Frock:

Kort volanggrå frack

Den här är ännu en vacker kort kjol till fester. Den är ärmlös med spetskropp med foder. Kjoldelen är dubbelskiktad och har ett litet satinbälte med rosett i samma färg som klänningen. Klänningen är klassisk, smart och dessutom trendig. Det ser väldigt smart ut för kvinnor med liten kropp.

14. Kort Kaftan Frock:

Kort Kaftan Frock

En härlig kort kaftanstylad kjol. Detta är mycket lämpligt för kvinnor som är korta i höjd och fylliga också. Dessa är vardagskläder och kan hålla längden upp till knäet. Kaftan -kappan kan vara gjord av olika material som Georgette, Crepe, Chiffon eller Cotton. Men slips- och färgämnet kaftan är mycket populärt och efterfrågat.

15. Knuten Frock:

Knuten Frock

Denna stil har en touch av Retro Miami. Den har en knut i midjan. Materialet är 100% siden, så det har en flytande effekt. Den har en båthals och långa ärmar. Ärmarna har muddar som samlas ihop för att få det att se ut som puffigt.

Korta kjolar föredras i allmänhet av kvinnor och tjejer för kvällsfester och cocktailpartier. De är också ett av de bästa valen av tärnorna som vill se vackra ut som brudar. Tidigare var det flickornas favorit, men nu för tiden gillar kvinnor att ha kalsonger också. Blivande mammor gillar också att skryta med härliga och eleganta mammakläder.