Bomullsrockar är det som utan tvekan är alla första val. Redan från barndomen föredrar damer alltid att bära bomullstyg, och om det är kjol, vill de inte ha något annat. Bomullsrockar ger så mycket avslappning åt kroppen och får dig att känna dig mjuk. Det är viktlöst och kräver inte ansträngningar för att bära det. Du hittar mycket variation i en bomullsrock. Det kommer att finnas olika tryck, olika halsstilar, olika ärmmönster och mycket mer. Du kan besöka olika butiker och till och med söka på internet efter många mönster som kommer i bomullsrockar. Man kommer att älska att bära ny ankomst för att få henne att se annorlunda ut än andra. Barn älskar att göra sig redo i nya kjolar. De kommer gärna att bära bomullsrockar och göra sig själv bedårande med matchande tillbehör. Precis som vuxna gör små tjejer sig också redo i nya kjolar och ger en äldre en komplimang. De skapar en konkurrenskraftig plattform för vuxna och lämnar inte plats för andra.

Tjejer har mer kunskap om mode än vuxna, och de kan ibland mer än butiksleverantörer. Det finns fler olika klänningar för små tjejer jämfört med damer. Flickors klänningar har en mängd olika mönster och färger. För damer kommer också bomullsrockar men i få mängder. Men du kan också designa klänning från dig själv genom att köpa tyg och skapa din egen designerklänning. Du kan välja tryck efter eget val och ge olika mönster. På så sätt kommer din klänning att vara unik från andra.

Senaste och bästa bomullsmodeller för damer och flickor:

Här kommer vi att se olika olika bomullsrockar som finns på marknaden.

1. Red Check Cotton Frock:

Red Check Cotton Frock

Denna bomullsrock har rödfärgade rutmönster. Den har formen av en liten check. Klänningen har en rund halsringning med en liten krage. Det finns ett vanligt rött bälte i midjan med en rutig design rosett i mitten. Klänningen avslutas med en tunn röd slät kant.

2. Bomull Anarkali kostym:

Anarkali -kostym i bomull

Det är en bomullsdräkt med svart tryckt flare Kurti och vanliga röda leggings. Kurti -kjolen är i en halvärm med ett litet tryck. Klänningens design slutar med en bred svart design. Denna blommiga bomullsrock är mycket mjuk och mjuk för damer.

3. Knälängd bomullsfrö:

Knälängd Cotton Frock

Det är en vitfärgad bomullsrock med kort ärm. Det finns ett stort hjärta över bröstområdet som skapats med rödfärgade kantlinjer. Från midjan finns hjärtdesigner med två nyanser av röd färg. Det finns två röda kruslinjer längst ner på kjolen.

4. Cotton Frock med bälte & Rosett:

Cotton Frock med bälte & amp; Rosett

Denna babykjoldesign i bomull har en gul slät bas på den övre klänningen över vilken det finns ett rött rosetryck. Däremellan finns ett vitt prickmönster i svart färg. Efter midjan finns det ett stort blommönster av det mångfärgade trycket. På midjan finns ett vanligt gult bälte med en rosett i mitten.

5. Jaipuri Print Cotton Frock:

Jaipuri Print Cotton Frock

Detta är en bomullsrock för damer. Denna rosa färgklänning är ärmlös och lite under knäet. Det börjar med en liten blommedesign och sedan med stora olika tryck. Alla damer älskar det eftersom de kan bära en sådan klänning i hemmet också för att undvika varm sommar.

6. Cotton Frock med guldprick:

Gold Dot Cotton Frock

Denna bomullsrock till en flicka har gyllene gnistor. Klänningen är en fyrkantig hals som är dekorerad med små rundformade gyllene bollar till midjan som lyser som diamanter. Sedan finns det stora cirkulära guldkulstryck som fästs med jämna mellanrum på klänningen.

7. Senaste stil bomullsfrost:

Bomullsfrack i senaste stil

Den här söta bomullskjolen för barn har den senaste designen. Det är tvåfärgad klänning. Hela klänningen är vanlig. På nacken finns en vit slät kant över en ljuslila halvdel. Det finns två vita rosetter på båda sidor av midjan. Även om det är enkelt i utseendet men ändå har en mjuk natur.

8. Designer Cotton Frock för flicka:

Designer Cotton Frock för flicka

Denna bomullsrock för kvinnor har en förälskad design. Det finns en rektangelform av himmelblå färg. Hela klänningen har någonstans svart linjetryck med tunn och tjock form. Det finns ett brett bälte i midjan av matchande tyg med en knut på ena sidan.

9. Skater Cotton Frock:

Skater Cotton Frock

Denna korta klänning i bomull har ett omlottningsmönster på bröstet. Det är ungefär som ett rakt mönster. Även om det är vanligt längst ner, finns det runt ett tryck av svarta små mönster. Den har en V -hals och har ett roligt utseende. Det sitter en svart snöre på sidan av midjan.

10. Leheriya Print Cotton Frock:

Leheriya Print Cotton Frock

Det är en fantastisk lång bomullsrock med leheriya -tryck. På den blå klänningen finns ett vitt leheriya -tryck. Det finns en rad med tre knappar av himmelsblå färg med samma färgkant på båda sidor mellan upp och ner. Klänningen är inte mycket flare och med lite tunt material också.

11. Sparrow Cotton Frock:

Sparrow Cotton Frock

Det är en barnbomullsrock i vit färg. Det finns ett litet sparvtryck i två färger på kjolen. Kjolen är kort och har ett krusmönster av liten storlek på ärmarna. Midjan och halsen har en gul färgkant. Det är ett nytt tryck i bomullsfrackstil.

12. Trendig Cotton Frock:

Trendig Cotton Frock

Det är den senaste bomullsrockmodellen med ett vanligt och rutigt mönster. Alla klänningar har olika ärmmönster. En vanlig sak i alla klänningar är ett bälte i midjan. Det finns en knapp i mitten i två kjolar, och i den sista finns det två rader med tre knappmönster.

13. Bomullshals med halterneck:

Halter Neck Cotton Frock

Det är en fantastisk bomullsrockdesign för damer. Klänningen har en grimhals och en svart rosett mitt på bröstet. Hela vita klänningen har en liten och stor rund form och ett blomstertryck. Fram till midjan är det tätt, och sedan blir det lite brett. Den har en öppen rygg i nacken.

14. Kids Summer Cotton Frock:

Kids Summer Cotton Frock

Denna bomullsrockdesign för en tjej är som ett bollklänningsmönster. Det finns vit hakoba -tryckt botten med en rosa spetskant. Den är täckt med en kappa med fyrkantiga bitar av färgglada tryck. Pälsdelen är dekorerad med en skiktad kant som ger smak till en kjol.

15. Floral Cotton Frock:

Floral Cotton Frock

Denna enkla bomullsrockdesign ser otrolig ut på barnet. Det börjar med vita och röda vertikala ränder, och sedan har det blommiga tryck. Det är en röd stor blomma i mitten. Längst ner finns en blomsterdesign i tre färger i olika storlekar. Barnet har också haft en gul ros i håret.

16. Long Cotton Frock:

Long Cotton Frock

Detta är en bomullsklänning för vuxna i röd och svart färg. Långklänningen har en svart halsringning och ett svart midjebälte. Hela klänningen har svart tyg inuti och rött på utsidan. Det yttre röda tyget ligger lite ovanför det svarta tyget, ett unikt koncept i en kjol.

17. Party Wear Cotton Frock:

Party Wear Cotton Frock

Den här bomullsmodellen är helt enkelt en festklänning. Det är ett svart mönstrat rörhalsmönster som är utsmyckat med spetstyg. Klänningen är täckt med blommigt spetsmaterial i rosa färg, och det är blossande. Hela klänningen ger bäraren ett Bollywood Diva -utseende.

18. Rain Dance Cotton Frock:

Rain Dance Cotton Frock

Denna bomullsfrackbild innehåller en temadesign med regndans. På den vita klänningen finns ett rosa rundformat tryck. Botten på kjolen har utskrifter av små bebisar som dansar i regnet. Barnkläder sådana klänningar i monsun. Detta är en attraktiv design av kjol tillverkad av designern.

19. Cotton Frock Style Kurti:

Cotton Frock Style Kurti

Denna bomullsrock för kvinnor är lång och blossar som Kurti. Det finns ett lådliknande tryck på kjolen. En liten låda är täckt med ytterligare två stora lådor. På nacken finns tre-raders mönster på gult material och nära hals. Det är en hel ärm med samma design.

20. Maxi Cotton Frock:

Maxi Cotton Frock

Detta är en rak bomullsrockdesign för damer i ärmlös och V -ringad stil. På den blå klänningen finns en stor blomsterdesign i olika färger. Man kan använda denna speciella klänning för ett speciellt tillfälle som i fest eller datum. Det är en klänning av hög kvalitet.

21. Golvlängd Cotton Frock:

Golvlängd Cotton Frock

Denna bomullsrock för vuxna har vinnande kvalitet. Den är helt tryckt med knäppa mönster. Hela vita klänningen fylls med blå blommor. På baksidan är det en djup V -form öppen rygg till midjan där det är en stor rosett bunden. Den här golvlängden är helt enastående.

22. Beach Wear Cotton Frock:

Beach Wear Cotton Frock

Det finns ett anmärkningsvärt mönster i denna långa bomullsrock. Klänningen är rygglös med ett mönster med tre remsor på baksidan. Den har en grimhals och blossar nog. Det finns tre gränssteg fästa längst ner på kjolen, och denna typ av kjol används främst som strandkläder.

23. Broderad bomullsfrost:

Broderad bomullsfrost

Denna gulfärgade bomullsrock är dekorerad med röda broderier. Klänningen är kort med en halv ärm. Den övre halvan av klänningen har broderier, och resten är vanligt. Röda jhumkas hänger på en kjol med ett gult snöre fäst från halsmönstret.

24. Tight Cotton Frock:

Tight Cotton Frock

Denna bomullsrock för damer har ett distinkt mönster. Det är helt röda och blå remsor med långa ärmar och ett triangelsnitt på botten. Det finns ett tjockt bälte runt midjan som materialet är vikt. Det är att ha en nära hals och bara ge ett speciellt utseende till alla damer.

25. Designer Cotton Frock:

Designer Cotton Frock

Det är en specialdesignad babymössa i blommig design. Det finns ett stort blommotryck av röd och gul färg och små bladdesigner över hela kjolen. Klänningen har små lager i slutet. En vackert skapad konstgjord blomma fästs på kjolens axel och midja.

26. Fancy Baby Cotton Frock:

Fancy Baby Cotton Frock

Denna långa bomullsrock är verkligen fantastisk. Det finns stora tryck på en kjol och två tunna remsor av spagetti-liknande halsmönster. Halsen är fyrkantig och hög fram och låg på baksidan. Båda små tjejerna har använt skodon, rosfäste och sett redo för ett dopp.

27. Frillärmad bomullsfrost:

Frill ärm Cotton Frock

Det är en babymössa med vertikala trycklinjer. Det finns en liten och stor vertikal trycklinje i olika färger. Den långa ärmen har en bred krage stil i slutet. Det är två vita strängar som blir knutna på halsen ser också bra ut. Baby känner sig fri i en så lös klänning.

28. Fladd-Sleeve Cotton Frock:

Fladdrande ärm Cotton Frock

Det finns ett fladdrande ärmmönster av rosa färg i denna bomullsrock. Halvklänningen är vanlig i rosa färg, och resten har hjärtdesigner. Vissa hjärtan är fyllda med blå färg, och vissa är gjorda med bara blå kant.

29. Off Shoulder Cotton Frock:

Off Shoulder Cotton Frock

Denna enkla bomullsrockdesign har av axeln. Det finns vita raka foder på den ljusblå klänningen. En stor rosett är knuten på midjan och ärmen har en knapp i slutet. Det finns tre lager mönster gjorda på bröstet, vilket är skickligt gjort på kjolen.

30. Bell Sleeve Cotton Frock:

Bell Sleeve Cotton Frock

Denna bomullsrock för damer är lång i längd och har en utskuren axel. Kruset på ärmen är så mycket brett att det ser ut som att klockor hänger. Denna mörkfärgade klänning är heltryckt i kontrastfärg, vilket är effektivt och ser skickligt ut.

Så här kan du ha en mängd olika klänningar i din garderob. Eftersom nu klänningar finns tillgängliga för nästan alla evenemang, finns det inga problem med att välja salwar kameez, få den sydd eller köpa en saree och göra en matchande blus redo för den. Det sparar dig mycket tid. Du måste välja kjol och arbetet är klart. Det är också lätt att bära jämfört med en saree. För att få ett mer modernt utseende kan du välja en djärv klänning. Även om tyger som satin, georgette och andra också används för att göra kjol, är det ojämförligt med bomull. Det kan inte ge lika komfort som bomull.