Det sägs att ett tjejbarn är en välsignelse av gudinnan Laxmi. Förväntande föräldrar är angelägna om att få ett tjejbarn. Och de fortsätter att planera olika saker för sina barn. Ett av de mest omtyckta diskussionsområdena för väntande föräldrar är kläder till deras bebis. På marknader kommer varianter av kjolar för en flicka från deras en dag baby till ålderdom. Det är också en av anledningarna till att föräldrar förväntar sig att ha en flicka när de får skämma bort sina barn som en prinsessa. Kjolens tyg är valt att vara mjukt så att det inte skadar barnets kropp. Du kommer också att ha Jabla, tung klänning, Barbie klänning och klänning för nattkläder. Massor av innovationer utförs av designers för att ge nya mönster och mönster i babykläder. Och tjejer gillar till och med en docka i sådana designade kjolar och bebisar gillar det mer när deras kjolar blir beundrade av människor runt henne. Allt detta inspirerade bebisarna och till och med designers att skapa nya mönster.

Vissa mödrar försöker göra klänningar till sina barn hemma. Och mödrar får stolt sina barn att bära sina handgjorda kjolar. Föräldrar lever sin barndom när de ser sina barn växa upp och så uppfyller de alla sina barns önskan. Föräldrar letar alltid efter något nytt på marknaden för sina barn. De vill alltid att deras barns klänning ska vara annorlunda för vila. Spädbarn kan också matcha sina kjolar med frisyr, hårband, plånböcker och skor. Spädbarn är alltid redo för nya kjolar och matchande tillbehör.

Senaste samlingen av bebisar med fantastiska mönster:

Låt oss hitta här med de nämnda topp 50 nya och senaste babykläderna med bilder.

1. Baby Flower Frock:

Baby Flower Frock

Det är så bedårande babyfrackbild i tre nyanser. Klänningen har ett bälte knutet med rosettmönster och vacker kepsärm. Det finns horisontella foder av ojämna storlekar i hela kjolen. Fina pärlor görs på botten som ger krusiduller.

2. Kram med tungt arbete:

Kram med tungt arbete

Det är en söt bebis i två färger. Den är ärmlös och på halsen finns det tre diamanter i två färger. Det finns fem lager av vita och rosa färger med spetsgränsarbete som skapas. Två konstgjorda blommor är fästa på båda ärmarna och en på midjan.

3. Senaste Baby Frock:

Senaste Baby Frock

Det är helt enkelt en fantastisk babyjacka design 2018 där det finns en axel av i en lång kjol. Det finns inbyggt tryck till midjan och därifrån är det vanligt. Baby kommer att se ut som en söt paj och golumolu i den här kjolen att du kan hålla dig från att lyfta henne.

4. Angel Baby Frock:

Angel Baby Frock

Baby ser seriöst ut som en ängel i det här babymönstret. Hela vita klänningen kompletterar barnets hudton. På bröstet ena sidan finns ett gäng med tre blommor fästa och från midjan är det gjort tillräckligt brett. Även ett hårband har också en blomma.

5. Enkel Baby Frock:

Enkel Baby Frock

Denna flickdesignflicka kommer bara att rycka bort ditt hjärta. Den är kort och ärmlös. På den röda klänningen finns ett tryck i vit färg. En rund krage med svart färg är fäst på halsen och på botten. Hårband med samma kappmönster rullas över huvudet.

6. Lady Bird Baby Frock:

Lady Bird Baby Frock

Det är så söt flicka med en nyckelpiga lapp sydd på kavajen. Den mycket lilla storleken på rutetrycket görs på kjol som har hypnotiserande kvalitet. På båda ärmarna sitter en rosett med rosett. Det finns vita prickar på rött tyg.

7. Handgjord Baby Frock:

Handgjord Baby Frock

Det är en handgjord kjol. Handgjord klänning verkar alltid vara söt. Den har en rund hals med en rosblommig stil fäst på ena sidan av midjedelen. Den här rosa kjolen med stora vita prickar gör dig galen att ha den.

8. Princess Baby Frock:

Princess Baby Frock

Det här är en riktigt underhållande lång prinsessa stil. Denna söta klänning för en flicka är i röd färg med vanligt material inuti och nätmaterial med tryck och guldkulor fästa. De här gyllene bollarna är glittrande på en kjol. Även frisyren stöder frackstilen för att se vacker ut.

9. Elegant Baby Frock:

Elegant Baby Frock

Små tjejer kommer helt enkelt att ge elegans attityd i denna babykjolstil. Denna vita tjocka materialklänning har tryck av fjärilar och några mänskliga karaktärer. Det ser färgglatt ut. Svarta och vita pärlor mala är fästa med kjolen på halsen som ser fantastisk ut.

10. Baby Frock of Net:

Baby Frock av Net

Det här är så attraktivt nytt babykläder med vit färg. Det finns en kant av vita mousserande metaller på nacke och axel. Det är en rosett skapad med ett vitt bälte i midjan och härliga krusiduller görs på botten. Krusiduller levererar öppen cirkulär form framför.

11. Graceful Baby Frock:

Graciös Baby Frock

Det lyser vit kjol med olika former av blomtryck på botten. Denna klänningdesign för tjejbebisar ser sofistikerad ut med en förenklad design. På nacken finns en rosa kant som är förbunden med en rosett på nacksidan. Det kommer att ge dig en mjuk touch.

12. Trendig Baby Frock:

Trendig Baby Frock

Det är så stilig flickdesignflicka. På den första halvsvarta delen är det mycket stor konstgjord rosa blomma fäst på en ensidig ärm. Nedan finns en härlig konst med rosa färgblommor som är attraktionens centrum. Ett vackert hårklipp med hattmönster hålls som matchar bra.

13. Banarasi Baby Frock:

Banarasi Baby Frock

Denna babykjolbild består av Banaras siden. På svart kjol finns det ett gyllene tryck av elefant, påfågel, blommor och blad som ser så dekorativa ut. Eftersom det är Banaras -silke kommer den här klänningen att vara stram och stadig. Den blir inte lätt gjuten.

14. Long Baby Frock:

Long Baby Frock

Den här babyklänningen har en matchande hatt och det extra genomskinliga materialet fästs på axelryggen som flyter med kjolen. Det finns en gyllene färg lapptäcke är fäst på kjolen. Från midjan har klänningen en boll som ett stort område.

15. Polka Dot Baby Frock:

Polka Dot Baby Frock

Det är vintergröna prickar i ett vackert babykläder. Det görs steg för steg lager på kjolen. På blå kjol finns vita prickmönster och dess kontrasterande rosa färgbälte är knuten i midjan. Stor blomma är fäst på midjan med ett rosa bälte.

16. Traditionell Baby Frock:

Traditionell Baby Frock

Den här tjejklänningen har en traditionell stil som kan bäras under bröllop och festivaler. En pälsliknande design görs på det övre röda tyget som har gyllene blommor fästa. Det finns en cirkelformad kant på midjan och nedanför finns en röd kant på den vanliga delen.

17. Frozen Baby Frock:

Frozen Baby Frock

Den här snygga klänningen är känd som frusen klänning på grund av havets akvarell. Klänningen har utskuret axel och det finns en brosch på mitt i halsområdet. Ett tryck som en fjäril som finns under havsvatten är fixerat på klänningen.

18. Fairy Baby Frock:

Fairy Baby Frock

Denna älva tema klänning kommer att få dina barn att se ut som en Barbie docka. Den här långklänningen har också strumpor i samma färg. En härlig skapelse görs med nackstil. En tiara finns också där med den konstnärliga frisyren.

19. Tutu Baby Frock:

Tutu Baby Frock

Spädbarn kommer att se så älskvärda ut i den här bebisens nyaste stil som har rörmönster. Klänningen har en grimhals med stor konstgjord solros på halsen. Under delen av klänningen har frill som fjädrar som ser så söta ut.

20. Paper Baby Frock:

Paper Baby Frock

Denna nya design av babykjol består av papper. Det finns små babyavtryck på papper. På midjan finns ett vitt pappersbälte som har små fjärilar av gyllene färg. Denna pappersklänning ser läskig och bullrig ut.

21. Baby Frock med krusiduller:

Baby Frock med krusiduller

Det är en fantastisk söt bebisklänning med slät framsida och på baksidan har halva området spets. Det finns en stor rosett fäst på baksidan. Botten av kjolen har tre lager med krusiduller. Klänningen är enkel och slät. Samma färg ojämna pärlor mala hänger på halsen.

22. Pinafore Baby Frock:

Pinafore Baby Frock

Det är favoritmönstret för nästan alla barn. Vit skjorta inuti har stora krage, full ärm och snyggt fäst vit spets på halsen. Genomskinliga guldfärgsknappar sys på en skjorta och blå pinafore markerar den vita skjortan.

23. Baby Frock med ryggbåge:

Baby Frock med rygg

Denna vackra klänning har svart spetsbåge på axeln. Röd kjol är dekorerad med svart spetstyg över och hela ärmarna är också genomskinliga. En härlig svart strumpa med den här kjolen ser fantastisk ut. Baby ser riktigt söt ut i den här kjolen.

24. Baby Frock med keps:

Baby Frock med keps

Detta är en söt klänning för en flicka med flare design. Det finns ett stort gult blommotryck på en svart kjol och hatten har också sitt matchande tryck. Kjolen har rund hals och ärmlöst mönster. Det finns ett brett gult bälte i midjan med grön kant och rosett.

25. Santa Theme Baby Frock:

Santa Theme Baby Frock

Det här klänningsmönstret har en tomtedesign. Den här röda klänningen har slangstil och bröstets yta är dekorerad med vit päls. Det finns ett tunt svart bälte på midjan varifrån det blir brett. Barnet har till och med burit en fin tomtemössa.

26. Creative Baby Frock:

Kreativ Baby Frock

Fantastisk kreativitet har tillämpats av konstnären i den här babyklänningen. Botten av klänningen har tryck som små klänningar hänger med en galge på ett snöre. Vit kjol har rött blommönster och röd kant på midjan.

27. Baby Frock med rock:

Baby Frock med rock

Den här snygga babyklädseln har kappa på sig. Halva delen av klänningen är vanligt svart och resten har olika mönsterlinjer av svart på den vita klänningen. Pälsen har samma mönster. På midjan sitter två rader med svarta knappar.

28. Fur Baby Frock:

Fur Baby Frock

Detta är ett häpnadsväckande barnmode med det senaste mönstret med ett gäng breda pälsar dekorerade på nacken. Klänningen har omslagsstil med två rader med tre röda knappar. Klänningen har fulla ärmar och det finns en ficka på båda sidor.

29. Fullfodrad Baby Frock:

Full Sleeve Baby Frock

Det är en suverän skapelse i en söt babyklänning i vit färg. Klänningen har en hög rund hals med full ärm. Det finns svart färg brett tryck på en vit kjol. Det är en enkel och söt klänning med kvalitet som ger en härlig touch på bebisens hud.

30. Baby Frock med Petal Tiara:

Baby Frock med Petal Tiara

Denna senaste babykjoldesign är så härlig. Hela klänningen är i ren vit färg med en tiara på huvudet som består av konstgjorda vita kronblad. En rund kant av ett vitt kronblad är också fäst på bröstet. Bollliknande klänning har också kronblad fäst med lika stora intervall.

31. Up Down Baby Frock:

Up Down Baby Frock

Det finns också ett upp-ned-mönster i babykläder med ett innovativt hårband. Klänningen har en halv ärm med krus i slutet. Det finns snörning på upp och botten av nacken. En trevlig stor rosblomma markerar också det vita bältet på midjan.

32. Baby Cotton Cotton:

Cotton Baby Frock

Det är bara ofattbart söt klänning för en flicka. Det finns ett unikt nackmönster med en rosett rosett ovanpå. Det finns också två knappar på halsen med en krok inuti. Ett stort anktryck finns också där på raden längst ner på kjolen, vilket gör denna kappa annorlunda än andra.

33. Balklänning Baby Frock:

Balklänning Baby Frock

Denna babyklänning kräver mycket kreativt och konstnärligt arbete. Den övre delen av klänningen har plåster fästa i ojämna storlekar. Mycket fint krusiduller visas på en nedre del. Samma typ av krusiduller bärs också som ett hårband och även på benen.

34. New Born Baby Frock:

New Born Baby Frock

Denna klänning bärs av barn när de är månader. Den är av ren bomull som inte hårdnar babyhuden. De är mestadels lösa och lätttryckta. Det kan hakas bakom och är oftast bloss. De är lätta.

35. Broderad Baby Frock:

Broderad Baby Frock

Den här klänningstilen är med broderi. Den gröna kjolen har en bred rund hals och har en gul kant på halsen och axeln. På ena sidan finns det blommiga broderier i L -form. Klänningens ände är pärlstavad med gula trådar. Den är skön att ha på sig.

36. Heavy Work Baby Frock:

Heavy Work Baby Frock

Den här klänningsbilden innehåller mycket pärlor och fläckar. Den första röda delen har ett blommönster med guldspetsar och lite pärlor. Nedan på det himmelblå nätet finns det stora blomfläckar som åtföljs av pärlor. Det finns en röd kant av en lotusblomma.

37. Jabla Baby Frock:

Jabla Baby Frock

Den här tjejklänningen är känd som Jabla som bärs av spädbarn. De har remsor i spaghetti-stil på axeln som knyts som en knut. Det finns en stor blomma mellan vilka två strängar kommer ut. Och på båda sidor finns det två små blommor.

38. Digital Print Baby Frock:

Digitaltryck Baby Frock

Det är ett barnmönster i Hakuba -tyg som bär digitaltryck. Det är en skjortestil så det finns knappar emellan. Den ena sidan är slät och den andra sidan har ett blommigt digitaltryck. Hela klänningen har en sicksackkant av röd färg. Baby kommer att njuta av denna klänning.

39. Mismatch Baby Frock:

Mismatch Baby Frock

Den här babyklänningen är skapad av bitar av felaktiga tryck. Många fyrkantiga bitar av olika tryck är arrangerade tillsammans för att göra denna klänning. Den har en bred krage och kort ärm. Änden på ärmen har resår för att få den att passa med handstorlek.

40. Virkad Baby Frock:

Virkad Baby Frock

Denna vackra klänning består av ull i olika färger. Även blommor fästa på kjol består av ull. Den har rund, nära hals och kort ärm. Ullklänningar är heta i naturen så att bebisar inte ska känna sig kalla i den här kjolen. Det motsvarar en tröja.

41. Toddler Baby Frock:

Småbarn Baby Frock

Baby dödar med sitt utseende i den här babykjolen. Denna vita klänning med full ärm har nära halsen och det finns blommotryck på kjolen. Vissa blommor är stora medan andra är små. Klänningen är tjock för att skydda henne från den yttre atmosfären.

42. Ull Baby Frock:

Ull Baby Frock

Detta är en brunfärgad barnklänning i ull som är kort i storlek. Det finns två gula knappar på varje ärm. På insidan finns även runda tryck i olika färger på vit bas. En lapp av rävdesign är fastsatt i slutet av klänningen.

43. Denim Baby Frock:

Denim Baby Frock

Den senaste babyjackan består av denim som är i skjortestil. Ärmarna är långa men de är vikta. En klänning som krusiduller görs också på den här klänningen. Denim är skuggad och det finns trådfoder design på den här kjolen. Ett mönster som fickan görs också på denna kjol.

44. Fancy Baby Frock:

Fancy Baby Frock

Det är en snygg babyflicka i rosa färg. Det finns designen på nätet fäst på kjolen och i mitten finns det två rosa bälten över vilka små vita diamanter är fästa. Under kappan är dekorerad med krusfoder som är en unik skapelse.

45. Tillbaka Öppna Baby Frock:

Tillbaka Öppna Baby Frock

Vanligtvis har alla klänningar knappar framför men i den här kjolen finns det en knapp på baksidan och den är halvöppen. Det finns en blomma och bladtryck på denna kjol och V -hals på baksidan. Eftersom den har en knapp på baksidan är den löst sittande så att barnet känns mysigt.

46. ​​Party Wear Baby Frock:

Party Wear Baby Frock

Flickor ser sofistikerade ut i den här söta kjolen. Denna söta klänning har liten och stor blommönster och bladmönster. Bortsett från detta är hela klänningen slät. Den här korta sidenklänningen lyser så fint och tillför glamour i atmosfären.

47. Layered Frills Baby Frock:

Layered Frills Baby Frock

Denna rödfärgade tjejklänning har ett trelagerat mönster. Den har remsor på axeln som måste knytas som en knut. Klänningen är lite ovanför knäet. Flickan ser helt enkelt underbar ut i den här klänningen med öppet hår och svart handväska till hands.

48. Baby Frock för sömn:

Baby Frock för sömn

Den här mjuka flickan går att använda medan du sover. Den är vitfärgad med små blommotryck. Den har krus på halsen och ärmarna med himmelblå färgkant. Spädbarn får en mjuk känsla i den här sömnen. När de har använts kommer de inte att vilja ta bort det.

49. Baby Frock med tecknat ansikte:

Baby Frock med tecknat ansikte

Det är ett av de bästa barnmönstren och blir omedelbart omtyckt av små tjejer. Den består av tätt tyg med tryck av olika seriefigurer. Endast tecknade ansikten är tryckta på overalls och pärlemala är fäst på halsen som matchar bra med kjolfärg.

50. Kontrollerar Baby Frock:

Kontrollerar Baby Frock

Denna babykjolstil är i checkdesign. Klänningen finns i en mängd olika färger och två konstgjorda rosor är fästa på klänningen. På nacken är det en liten ruta och en krusning med små rutor sys också på kalsongens botten. Den har en lockhylsa med små kontroller.

Vi såg ett antal mönster i babykläder i artiklarna ovan. Men det spelar ingen roll förvirring eftersom olika mönster av kjolar är tillgängliga för olika evenemang. Det finns mönster för dagligt slitage, för festivaler, för alla äktenskapsfunktioner eller för nattkläder också. Numera bär bebisar prinsessedesigner till sina födelsedagsfester också. Tjejer i nuvarande ålder har blivit så smarta att de ger fina pauser för ett klick i sådana babykläder.