De små tjejerna vid fyra års ålder är oroliga och nyfikna av natur. Normalt sett har de sina mammor som förebilder. De älskar att klä ut sig, sjunga, spela, dansa eller agera. De har en fascinerande fantasivärld och fortsätter att spela föreställda spel. Som deras förebild kan du inte låta bli att plocka upp från följande smarta, tilltalande topp 9 -kjolar för 4 -årig tjej. Hjälp din lilla Babushka att klä ut sig med stil.

Senaste och söta snoppar för 4 år gammal tjej med bilder:

Få bra recensioner om ditt urval av klänningar till din 4 -åriga flicka.

1. Little Miss Meow:

Lilla fröken Meow

Vacker rosa outfit för din lilla älskling är gjord av mjuk bomull och spets med ett sött broderat kattmotiv längst upp till vänster den syade fickan. Denna höstklänning minikjolar för 4 -åring kommer med av ärmar med muddar, skjortkrage med knappstängning framtill. Matcha den med leggings och Miss Meow är redo att spola av glädje.

2. Honey Bunny Girl Dress:

Honey Bunny Girl Dress

Den här söta A-linjeformade, knälånga klänningen för dina små buggar kanin är gjord av blandad bomull. Denna bedårande outfit i tutu -stil kommer med rund hals med långa ärmar och fästa korsband på baksidan och i form av kaninöron framför. Den fyraåriga babykjoldesignen är ett måste för varje liten bebis garderob.

3. Chic China Doll Dress:

Chic China Doll Dress

Denna sofistikerade fest bär klänningar för den 4-åriga lilla babydockan för att skryta med sin skönhet vid fester och speciella tillfällen. Den gula klänningen är kortärmad, rund hals med blomsterbroderi tillsammans med broderade blommotiv i midjan och har dold dragkedjestängning på baksidan.

4. Little Pompom Dress:

Lilla Pompom klänning

Din lilla smörblomma skulle älska den här söta avslappnade fracken i senapsfärg i bomullsblandat tyg. Den har en rund hals, kortlagda ärmar med svarta svarta pomponger fästa vid ärmslutet. Denna trendiga 4 -åriga babykjoldesign är stilfullt utformad för bekvämt slitage.

5. Little Cutie Pie Dress:

Little Cutie Pie Dress

Mammas lilla sötnosärta skulle se bedårande ut i denna långärmade röd/marinblommiga blommiga bomullspolyester. Detta knä över knä för 4-åring med o-hals och dekorativ rosett i nedre midjan kompletterar det eleganta utseendet. Den passar att bära på våren, sommaren och hösten. Låt din ängel vara säsongens mest välklädda bebis.

6. Little Sailor Frock:

Lilla sjöman Frock

Sjömansklänning i vit bomullsblandning för din lilla marin har en nålstoppad kropp med marinblå knappar. Denna smarta outfit för damseglare har samlat kjol markerad med marinblå. Klänningarna i 4 -årig tjej är komplett med smart marinblå sjömanskrage, korta puffärmar trimmade med marinblå och bakknappstängning. Den passar för våren och somrarna.

7. Sweetheart Daisy Dress:

Älskling daisy klänning

Din lilla honungskanin skulle se söt ut i den här avslappnade knälånga midjan med en vanligt vävd duk och klassiskt ögla. Denna smarta 4 -åriga babykjolar har en rutig skärm och blommig daisyapplikation i midjan och överdragen med öljetter vid kjolen och den rutiga fållen. Den har polyesterfoder och knappstängning på baksidan.

8. Bedårande Pinafore -klänning:

Bedårande Pinafore -klänning

Tilltalande bomullsklänning för mammas husdjur kommer i afrikanskt tryck. Klänningen är markerad med Peter Pan -krage och tygtejp längs kanterna. Klänningen har en fin finish med ett elastiskt band på baksidan som gör att den kan sträckas medan din baby leker. Denna 4 -åriga babykjoldesign passar att bäras året runt.

9. Fantastisk smockad klänning:

Fantastisk smockad klänning

Denna klassiska marinblå klänning i bomull har vit Peter Pan -krage med korta elastiska puffärmar. Bodice är handsmockad med vitt och den har knappar på baksidan tillsammans med ett skärp för en rosett för att slutföra hela showen. Varje mamma vill att hennes lilla docka ska klä upp sig till perfektion i 4 års design för barnkläder för speciella tillfällen.

Vid fyra års ålder börjar våra små skönheter märka allt omkring dem och blir individualistiska i sina val. Som deras favorit förebild, hjälp dem att klä sig smart om 4 års babyjackedesign genom att plocka upp tilltalande outfits från de 9 bästa klänningarna för en 4-årig tjej.