Frock -mönster förändras dag för dag. Nya unika mönster kommer nu. Alla föredrar ljusa färger på klänningar. Grått är en förändring från det; dessa typer av färg i tyglinjen presenteras balanserat på mode. Vi kommer att få fantastiska kjolar i grå färg om vi ser neutrala känsla mode val.

Senaste och vackra gråfärgade frusar för kvinnor och flickor:

Kolla in några av de bästa grå kjoldesignerna.

1. Grey Flower Girl Frock:

Grey Flower Girl Frock

Detta är en super söt grå färgklänning för ditt barn. Den är gjord av crepe -material och är mycket lätt i vikt. Du kan bära dem som festkläder. Det kommer att ge ett sött utseende och hon kan lysa överallt.

2. Grå Anarkali Frock:

Grå Anarkali Frock

Detta är en grå Anarkali -kjol för kvinnor. Det här är en snygg klänning du kan bära till fester och bröllop. Denna gråfärgade design ger dig ett elegant utseende och mycket bekvämt att bära.

3. Designer Party Wear Frock:

Designer Party Wear Frock

Detta är en mycket bra grå klänning för din lilla. Detta är en utmärkt silvergrå kombination. Du kan kombinera den med en silverbåge och skor i silver. Detta är en snygg klänning för ditt barn. Låt ditt barn vara en stjärna bland andra barn genom att bära den här klänningen.

4. Tea Length Grey Vintage Frock:

Te Längd Grå Vintage Frock

Detta är en snygg grå kjol för en kvinna. Det är en te-längd chiffongklänning med A-line design. Den levereras med V -ringning och veckad bältesdesign. Den kan användas som fritidskläder. Du kan förbättra ditt utseende genom att bära denna utmärkta grå klänning.

5. Kvinnors grå långfrost:

Grå långfrost för kvinnor

Detta är en trendig grå långklänning för kvinnor. Den är lämplig som festkläder och tillverkad av chiffongmaterial av hög kvalitet. Den här ärmlösa långklänningen med V -hals kommer med pärlor och paljetter. Det är A-line design och kommer att ge ett elegant utseende. Alla kommer att märka din dressing smak om du bär något nytt.

6. Grey Frock för bebisar:

Grey Frock för bebisar

Detta är en utmärkt festklänning för spädbarn. Denna vackra ärmlösa klänning är gjord av polyestermaterial. Den har ett svart bälte som ser söt ut på den här klänningen. Det kommer också med små vita prickar på det grå materialet. Du kan använda den som festkläder.

7. Drapering av Anarkali Gray Frock:

Drapering av Anarkali Gray Frock

Denna draperade Anarkali -kjol är en mycket ny design för kvinnor. Den levereras med en broderad pyjamas. Denna V -ringad broderad kjol är tillverkad av polyester. Du kan bära den till festen och alla andra tillfällen. Det kommer att förbättra din stil och du kommer att skilja sig från andra genom att bära denna vackra kostym.

8. Grå designer vinterkläder:

Grå Designer Winter Wear

Detta är en utmärkt grå klänning för en kvinna. Den är gjord av ullmaterial och är en handgjord kappa. Du kan använda den som vinterkläder. Denna design är enkel men ger dig ett snyggt utseende. Bär strumpor med den på vintern. Det är en helärmad långklänning med två sidfickor. Du kan bära detta för fester och alla andra tillfällen.

9. Grey Designer Frock:

Grå Designer Frock

Detta är en vacker grå kjol för barn. Din lilla kommer att vara bekväm att bära denna ärmlösa kappa. Du kan använda den som festkläder, och den kommer med en vacker silverfärgad design på den övre delen. Den är tillverkad av Net -material, så hantera detta försiktigt medan du tvättar. Den här klänningen lockar allas uppmärksamhet. Så ditt barn kommer att bli en stjärna på varje fest.

Alla dessa mönster är nya och trendiga. Du kan prova dem för en förändring och få varje kropps uppskattning för din modesans. Din klädstil visar din balans.