Grattis, du är 10 år! En tuff övergångsfas i ditt liv, du står på tröskeln till tonåren. Du är varken barn eller tonåring, men som Tween kan du ha en fantastisk stil. Du måste pryda det du älskar, det som i slutändan är viktigt är din komfort. Välj bland de 9 bästa klänningarna för en tio år gammal tjej och ha kul med dina vänner och stoltsera med ditt utseende och din stil. Om du inte kan bestämma dig, ta hjälp av mamma eller syster och gå ut med stil.

Vackra kramar för 10 år gammal tjej med bilder:

Här är topp 9 -kjolar för 10 -årig tjej.

1. Färgglada Flower Girl Frock:

Färgglada Flower Girl Frock

Lägg till gnista i din garderob genom att välja den här tilltalande blommönsterkjolen. Den har rund hals med extra flare under midjelängden och dold dragkedjestängning. Denna strålande ärmlösa 10 -åriga tjejklänning är gjord av nätmaterial med foder. Ett blommotiv på det röda skärmen gör det iögonfallande. Passar till fester och speciella tillfällen på somrar.

2. Snygg festklänning:

Snygg festklänning

Denna attraktiva långärmade, medellånga blommiga festklänning i sammet är en tröja med ryggrad. Sammetlinning i midjan fästs på en organzakjol och skärmen med rosett ger en extra charm. Organza -kjolen i flouncy har ett foder i polyester. 10 års tjejklänning passar för en festlig look hela säsongen.

3. Roligt- n- Flare Blue Party Dress:

Kul - n- Flare Blue Party Dress

Den utsökta festklädseln har ett komplett öglaöverlägg med fladdrande ärmar. Det är en helfodrad kjol tillverkad av polyestertyg med volang i nacken och dold dragkedja på baksidan för att få en tät passform. Du skulle vara lilla Askungen av moderna sagor i denna bländande babyblå tioåriga tjejklänning.

4. Glittrande festklänning:

Glittrande festklänning

Denna magnifika rosa passform-n-flare festklänning har metalliskt paljettlinne som fästs vid den utsvängda kjolen i polyester och ett skärp med en stor rosett. Klänningens design i 10 år är helt fodrad, komplett med rund halsringning, kepsärmar. Den har en dold dragkedja bak för en perfekt passform. Du kommer att gå bort som socialens underbara Belle.

5. Broderad chic festklänning:

Broderad Chic festklänning

Denna fantastiska ärmlösa festdräkt har en illusion besättningshals och ett mjukt polyesterfoder. Det attraktiva invecklade allomblommiga broderiet på nylon och glittrande dekorationer i midjan ger det ett sofistikerat utseende. Knälång kjol har en dold dragkedja bak. Denna klänningdesign för tioårig tjej kommer säkert att ge dig utseendet på prinsessan Daria.

6. Broderad Kiara -klänning:

Broderad Kiara -klänning

Var en Kiara och visa upp din stil medan du går lugnt på trottoarerna eller rör dig med vänner. Denna knälånga polka-dot kjolar för 10 år gammal tjej är gjord av bomullstyg. Kjolen är komplett med kepsärmar och broderi vid axlarna. Den har också samlad midja och tre knappar vid den främre halsen.

7. Blue Flouncy veckad formell klänning:

Blå Flouncy veckad formell klänning

Denna fantastiska fluffiga veckade polyesterjackdesign i 10 år är ett måste att ha i din garderob. Livstycket är det självdesignade mönstret medan den bifogade kjolen är fint veckad. Ärmlös, knälång klädsel har urringning och öppen rygg med dold dragkedja. Den juvelerade skärmen med rosmotiv gör den till ett idealiskt val för en balfest.

8. Guld Jacquard Princess klänning:

Guld Jacquard Princess klänning

En magnifik ärmlös klänning med jacquardvävningar av guld och lila. Denna eleganta knälånga kjolar för 10 år har rund hals och glänsande pärlor på bältet runt midjan, ovanför vecksamlingen. Detta är helt fodrat med 100% bomullstyg. Så, du vackra Tween, njut av din närvaro beundrad på tävlingsfest eller något speciellt tillfälle.

9. Blommig snäckskalklänning:

Blommig snäckskalklänning

En avslappnad klänning i bomullstryck med djärva blommönster och snäckskal. Denna tioåriga tjejklänning har en fluffig kjol, ärmslut med ärmar, rund halsringning och en dold dragkedja bak. Det fina grosgrain -bågbältet kompletterar denna enkla men ändå fina klänning. Passar att koppla av med vänner på utflykter.

Tja, unga tweens är inte rädda för att experimentera. Det är dags för er alla att prova olika utseende, då är det bara du som kommer på vad som ser bäst ut för dig. Mode förändras ständigt, så bär det som får dig att känna dig fantastisk. När man ser en självsäker dig skulle folk tro att du är felfri. Du kommer att sticka ut om du är bekväm med din stilsignatur.