Småjentene i en alder av fire år er engstelige og nysgjerrige av natur. Normalt har de mødrene sine som forbilder. De elsker å kle seg, synge, spille, danse eller opptre. De har en fascinerende fantasiverden og fortsetter å spille fantasispill. Som deres forbilde kan du ikke motstå å plukke opp fra følgende smarte, tiltalende topp 9 kjoler for en 4 år gammel jente. Hjelp den lille Babushka med å kle seg med stil.

Siste og søte frocks for 4 år gammel jente med bilder:

Få gode anmeldelser av ditt utvalg av kjoler til din 4 år gamle jente.

1. Little Miss Meow:

Litt savner meow

Vakkert rosa antrekk for din lille kjære er laget av myk bomull og blonder med et søtt brodert kattemotiv øverst til venstre i den syede lommen. Denne høstklærne minikjoler for 4 år gamle kommer med avskårne ermer med mansjetter, skjortekrage med knappelukking foran. Match den med leggings, og Miss Meow er klar til å spinne av glede.

2. Honey Bunny Girl Dress:

Honey bunny girl dress

Denne søte A-linjen, knelange blomstret kjole til din lille insektes kanin er laget av blandet bomull. Dette søte antrekket i tutu -stil kommer med rund hals med lange ermer og festede kryssbånd på baksiden og i form av kaninører foran. Designet for 4 år med babyjakke er et must i garderoben til hver lille baby.

3. Chic China Doll Dress:

Stilig Kina dukkekjole

Denne sofistikerte festen bærer kjoler for den 4 år gamle lille babydukken for å skryte av skjønnheten hennes under fester og spesielle anledninger. Den gule kjolen er kortermet, rund hals med blomsterbroderi, brodert blomstermotiv i livet og skjult glidelåslukking bak.

4. Little Pompom Dress:

Liten pompongkjole

Din lille smørblomst vil elske denne søte casual fit -kjolen i sennepsfarge som er laget av bomullsblandet stoff. Den har en rund hals, ermer med korte lag med flunse svarte pomponger festet til ermkanten. Denne trendy 4 -årige babyjakke -designen er stilig designet for behagelig bruk.

5. Little Cutie Pie Dress:

Liten søt kake

Mammas lille søte ert ville se søt ut i denne lange ermet rød / marineblå blomstret bomullspolyester. Dette kneet over kneet for 4 år gammel med o-hals og dekorativ sløyfe i nedre midje fullfører det stilige utseendet. Den er egnet for bruk på våren, sommeren og høsten. La engelen din være sesongens mest velkledde baby.

6. Little Sailor Frock:

Liten sjømannskjole

Hvit sjømannskjole i bomullsblanding til din lille marine har pin-tucked bodice med marine knapper. Dette smarte antrekket for dame -sjømann har samlet skjørt markert med marineblå. Kjolene i 4 -års jenta er komplett med smart marinefarget sjømannskrage, korte puffermer trimmet med marineblå og knapp bak. Den passer for vår og somre.

7. Kjæreste Daisy Dress:

Kjæreste daisy kjole

Din lille honningkanin ville se søt ut i denne uformelle knelengden med midje med en vanlig vevd klut og klassisk øyelokk. Denne smarte 4 -årige babykjolen har et rutete sash og blomstret tusenfrydapplikasjon i nedre midje og belagt med øyelommer på skjørtet og den rutete kanten. Den har polyesterfôr og knappelukking bak.

8. yndig pinafore kjole:

Nydelig pinafore kjole

Den attraktive kjolen i bomull til mors kjæledyr kommer i afrikansk trykk. Kjolen er fremhevet med Peter Pan -krage og stoffbåndet langs kantene. Kjolen har en fin finish med et elastisk bånd bak som lar den strekke seg mens babyen leker. Denne 4 -års babyjakke -designen passer for å bli brukt hele året.

9. Fantastisk smokket kjole:

Fantastisk smocked kjole

Denne klassiske marineblå kjolen i bomull har hvit Peter Pan -krage med korte elastiske puffermer. Bodice er håndmettet med hvitt, og den har knapper på baksiden sammen med en sash for en bue for å fullføre hele showet. Hver mor vil at den lille dukken skal kle seg til perfeksjon i 4 år med babyjakkedesign til spesielle anledninger.

I en alder av fire begynner våre små skjønnheter å legge merke til alt rundt dem og blir individualistiske i valgene sine. Som deres favoritt forbilde, kan du hjelpe dem med å kle seg smart i 4 år med babyjakke ved å plukke attraktive antrekk fra de 9 beste kjolene til en 4-årig jente.