Capes var fasjonable fra viktoriansk tid, men nå er en dags capes forbundet med fiktive superhelter som Superman eller Batman. Likevel har de gått mot kvinnemote, tidligere var de et stilig valg for høst- og vinterklær, men nå kommer de i et stort utvalg materialer, mønstre for vår og sommer.

Siste og fasjonable kjole med Cape -design for damer:

De 9 beste kjolene med capes gir deg muligheten til å velge et antrekk som passer din kroppsform og stil.

1. Sjarmerende Jersey Cape -kjole:

Sjarmerende Jersey Cape kjole

Gjør din oppføring teatralsk ved å bruke denne elegante kjolen med kappe laget av elastisk spandexmix -rayonmateriale med bateauhals og kappeærmer. Det glir over hodet. Den klassiske flytende kappen tilbake beveger seg med flytende eleganse mens du sirkler i det sosiale samværet med letthet og tillit.

2. Fristende kald skulder Cape Frock:

Forførende kald skulder Cape Frock

Glem skuldrene med denne kalde skulderkappekjolen som raskt blir populær, ofte blir kjendiser sett denne stilen. Denne knelengden, båthalsen, den røde kjolen med kappeærmer kommer med en festet kappe. Den er laget av polyester spandex stoff. Cape får deg til å se høyere og slankere ut. Den kan brukes til uformelle møter eller fester.

3. Fantasy Hooded Cape Dress:

Fantasy Cape -kjole med hette

Den trendy kjolen med hette er laget av bomullsblanding, mykt, elastisk strikket stoff. Den har empire -midje som starter like under bysten, krysset design som skaper en v -hals og kommer med en overdimensjonert hette og lange ermer. Bare slip kjolen med kappe over hodet, og du er klar til å flytte ut for å blande deg med mengden.

4. Stilig Poncho Parka Cape -kjole:

Stilig Poncho Parka Cape -kjole

Denne stilige ponchoparken er av vanlig lengde og ermer med krage i halsen er laget av ullblandet flanellstoff med fôr av spandex bomull. Denne grunnleggende poncho svart grå frontkjolen er en perfekt varm vinterkjole. Match den med passende leggings, og du er klar til å delta på en fest.

5. Flowing Long Cape Dress:

Flowing Long Cape Dress

Denne lange kjolen i hvit silkeblanding i vintage stil har tatt moten i kjoler i retrostil til et nytt nivå. Denne frontkappekjolen er fargerikt håndbrodert med blomster og bånddetaljer på et rent hvitt stoff med en plissert kappe. Det er ideelt for formelle sammenkomster.

6. Forførende skulderkjole med cape:

Forførende skulderkjole med cape

Denne romantiske og flørtende kjolen er en perfekt stil for på et varmt vær. Denne cape -kjolen er laget av polyester -spandex -stoff med skulderhals og elastikk for behagelig passform. Denne flotte, røde knelange kjolen ville se glamorøs ut med riktig tilbehør.

7. Fantastisk asymmetrisk Cape -kjole:

Fantastisk asymmetrisk Cape -kjole

Denne asymmetriske, svarte frontkjolen kan bæres elegant med bukser, leggings eller sari. Den gir en dristig moteerklæring og gir deg et forlokkende utseende med en krage med høy hals, festet til kappen med spaltehylser og glidelås foran.

8. Sexy One Shoulder Cape Dress:

Sexy en skulder Cape kjole

Denne blomstrete trykte midikjolen er fantastisk med en matchende trykt festet kappe drapert over en skulder. Den har en tettsittende bodycon -passform med skjult glidelås i siden samt splitt i siden. Denne cape -frakken er egnet for bruk på ballfester eller en kveld ute.

9. Fladrende A-linje Cape Dress:

Fladrende A-line Cape Dress

Denne vintageinspirerte kjolen med kappe kommer med en nydelig kappe som kan drapes over skulderen eller kastes eller snurres rundt mens du danser. Det er stilig forskjellig fra de vanlige kjolene. Den er laget av polyester og fullfôret, har en glidelås bak med en krok og øyelukning. Knappelukking foran og avtagbart sash gir den et elegant utseende.

Kapper festet til kjolen dekker ganske enkelt forsiden og skulderen, forblir plassert på overkroppen og festes bak. Men de gir absolutt en mystisk glamour til enhver kjole og brukes vanligvis for mote i stedet for å være funksjonelle.