Frakker er veldig vakre kjoler og blir trendy i dag. Det er mange nye design på kjole. Vi trenger alltid forandring. Så designere gir nye ideer hver dag. Så du må bli oppdatert om alle nye design og trendfarger som er tilgjengelige nå. Grønn farge er egnet for alle hudfarger. Så denne gangen kan du prøve noen forskjellige farger for alle anledninger.

Siste design av grønne frocks for små babyer:

Her er noen topp grønne kjole design som du kan prøve.

1. Green Net Frock:

Grønn nettkjole

Dette er en lang grønn kjole design for jenter. Den er egnet som en uformell og som fest. Denne ermeløse kjolen er laget av nettmateriale og veldig behagelig å ha på. Den kommer også med en liten rygg som er brodert med vakre blomster. Det gir en ekstra eleganse til den lille.

2. Green Long Designer Party Wear Frock:

Green Long Designer Party Wear Frock

Dette er en grønn kjole i mykt nettmateriale. Dette er en festkjole og vil se veldig vakker ut på den lille jenta din. Den har gyldne blomster som forbedrer utseendet. Prøv denne flotte designen denne gangen og vær trendy.

3. Green Frock for kvinner:

Grønn kjole for kvinner

Dette er en vakker grønn designkjole for kvinner. Du kan bruke den til enhver anledning. Denne er laget av chiffongmateriale og denne asymmetriske kuttdesignen vil gi deg et fasjonabelt utseende. Du kan koble den sammen med en svart sko for å forbedre utseendet ditt. Prøv denne nye designen for å skille seg ut blant andre.

4. Smaragdgrønn blomsterkjole:

Smaragdgrønn blomsterkjole

Dette er en utmerket grønn kjole til din lille. Den er laget av bomull og materiale av nettype og er vakkert brodert med blomster. Din lille kommer garantert til å elske denne prinsessekjolen.

5. Green Party Wear Frock:

Green Party Wear Frock

Dette er en vakker lang grønn kjole for den lille. Det er et utmerket valg for festbruk. Dette er laget av nettmateriale, så håndter det forsiktig. Det vil være nydelig for datteren din.

6. Vakker blomsterpikekjole:

Vakker blomsterpikekjole

Dette er en grønn blomsterjente kjole laget av silkemateriale. Bruk den som festdrakt. Designet er enkelt, men det gir barnet ditt en ekstra skjønnhet. Den blomstrende designen ser utmerket ut på denne kjolen. Det er lett å ta vare på materialet og veldig behagelig materiale å ha på seg.

7. Lysegrønn Casual Frock:

Lysegrønn Casual Frock

Dette er en helt ny grønn kjole design. Dette er en veldig vakker farge og kan brukes som en uformell og fest. Dette er laget av brodert nettmateriale. Det vakre broderiet gir det søtheten. Den lille vil bli en stjerne blant andre ved å ha på seg denne kjolen.

8. Vakker blonder festkjole:

Vakker kjole med blonder

Dette er en veldig søt kjole laget av blonder. Du kan velge den som festdrakt. Det er et sølvbelte i midten som gir denne kjolen ekstra glans. Du kan kombinere den med et sølvhårbånd for å få et upåvirket utseende.

9. Green Cute Designer Frock:

Grønn søt designer kjole

Dette er en søt grønn kjole design for den lille. Dette er et nytt design som du kan prøve denne gangen. Hvit åkdesign og en sløyfegrønn sløyfe med hvite prikker ser utmerket ut på denne kjolen. Dette er et kvalitetsdesign og gir barnet ditt et elegant utseende.

Dette er noen flotte grønne kjoler som du kan sjekke ut. Nye design kommer hver dag, så det er bedre å få en god ide om nye design.