Babyer ser søte ut i alle slags klær, men søtheten er opped i nydelige kjoler. Disse kjolene får dem til å se søte og stilige ut også. Du finner flere forskjellige typer kjoler som du kan ta på til babyen din. Fargene er også fantastiske, og materialet som brukes er flott for huden deres.

Søte og moderne frosker for 1 års babyjente med bilder:

Her viser vi deg noen fine valg for kjoler som kan få en baby til å se elegant ut.

1. Blondefrok for 1 år:

Blondefrok for 1 år gammel

Dette er en fantastisk blonder med 1 års babyjakke som er perfekt for babyens 1-årsdag. Du kan velge mellom farger som fersken, rosa eller til og med gul. Blonder er delikat og mønsteret har rynket hals. Ermene er laget av mykt materiale som ikke vil irritere babyen.

2. Nett med paljetter Frock:

Netto med paljetter Frock

Velg denne sommerlige ermeløse kjolen til babyen din til bursdagen hennes. Denne bursdagsjakken til 1-års baby er fin for alle årstider, da den er ermeløs. Den nedre halvdelen av kjolen er laget av nettmateriale, og den er pyntet med paljetter. Dette gir det et fancy utseende som passer godt til alle slags fester.

3. Ballroom Frock:

Ballroom kjole

Her er enda en kul ermeløs kjole til 1 -årig babyjente. Denne kjolen er laget av nettmateriale. Samlingene nederst på kjolen er fulle, så dette ser ut som en ballroomkjole. Kjolen er prydet med flotte blomster overalt for å gi den et flott utseende.

4. Polka Dot og bånd:

Polka prikk og bånd

Denne nydelige uttalelsen ettårig kjole er så vakker at du umiddelbart vil bli forelsket i den. Polka dot bodice er supplert med båndlag på bunnen av kjolen. Kontrastfargene som brukes er pastellfarger og ser fine ut på små babyer. Farger som ikke er like gode for barn, så dette er den perfekte kjolen for barnet ditt.

5. White Frock with Bow:

Hvit kjole med sløyfe

Velg denne flotte hvite kjolen med en stor rosa sløyfe for babyens store dag. Denne festkjolen for 1-åringen er så enkel, men likevel så elegant. Den hvite fargen gjør kjolen veldig sofistikert. Sløyfen i midjen gir kjolen karakter. Du vil se at bolen er blank med perler.

6. Ruffled Frock for baby:

Ruffled Frock for Baby

Barn ser søte og kosete ut i volangkjoler som er fulle av frills. Denne nydelige røde kjolen er laget av flere lag med frills som gir kjolen volum. En midtbue gjør også en flott uttalelse. Dette kan være en fin kjole for en ettårig babyjente.

7. Petal Frock for Baby:

Petal kjole til baby

En av de siste trendene innen babyjakker er kronbladskjolen. Denne festkjolen til 1-årig babyjente er laget av nettmateriale som er sydd som en ballongkjole. Den indre delen av skjørtet er fylt med blomsterblader rundt. Babyen din vil se veldig elegant ut i denne kjolen i motestil til bursdager.

8. Back Bow Frock:

Ryggbue kjole

Her er en fantastisk sofistikert kjole for 1 års jente. Denne er laget av den fineste kvalitetsblonder. Den enkle kjolen har et tynt belte foran. Baksiden av kjolen er statement maker. Den har en stor sløyfe laget av det samme blondematerialet.

9.Ingen 1 Lady Bug -kjole:

No 1 Lady Bug Dress

Hvilken bedre måte å si 1 -årsdag på enn å ha på seg en kjole med nummer 1 på. Denne nydelige røde, svart og hvite lady bug -kjolen har nummer 1 festet til bodice. Denne designerkjolen for 1 års babyjente er det du trenger for å lage en uttalelse på festdagen.

Frakker for en ettårig jente er vakre og fantastiske. De får dem til å se veldig søte ut. Du kan prøve noen kjoler i nettbutikken også; få din favorittkjole som sikkert vil passe din jente. Prøv materiale med teksturmønster i kjoler i henhold til sesongmessig.