Hver hud har en annen mønstret tekstur, noen vrang og tørr og noen glatt og fet. Hvis vi tar litt av begge deler og får disse endene til å møtes, sitter vi igjen med en kombinasjonshud, noe som oljer opp om sommeren og tørker om vinteren. Nå er menneskene som må håndtere denne huden allerede pustet under pusten, hver sesong, hvert høst. Imidlertid fungerer ikke fet hudprodukter rett på huden mens tørre hudprodukter rett og slett ikke passer. Dette er grunnen til at det er spesielle produkter bare for kombinasjonsskinnene som vil hjelpe deg med å lette hudteksturen og balansere næringsstoffene perfekt samtidig som huden din føles myk og næret. Derfor skal vi i denne listen i dag snakke om noen av de beste fuktighetskremene som er nyttige for kombinert hud.

Populære fuktighetskremer for kombinasjonshud i India:

La oss se på de 8 beste fuktighetskremene for kombinert hud.

1. Proactiv oljefri fuktighetskrem med Spf15:

fuktighetskremer for kombinert hud

Denne oljefrie fuktighetskremen fra Proactive holder huden din smidig slik at de naturlige oljene i huden din ikke tynger ned T-sonen din mens kinnene ikke tørker ut siden denne fuktighetskremet fungerer på mobilnivå for å gi næring til hudcellene og fôring dem de viktige næringsstoffene som vil låse i fuktigheten i huden din samtidig som den holder huden sunn og vakker. SPF -beskyttelsen kommer som en ekstra bonus.

2. Avene Rebalancing Soothing Emulsion:

fuktighetskrem for kombinasjonshud 2

Avenes rebalanserende beroligende emulsjon er laget av det patenterte pre-tokoferylet, laget av den spesielle termiske kildevannessensen som forynger kjedelig og død hud mens den danner en beskyttende kappe over huden din. Lett på huden og lett å påføre, denne kremen geler inn med huden og er perfekt for både normale og blandede hudtyper.

3. Tree Hut Shea Extra Rich Moisturizing Lotion:

fuktighetskrem for kombinert hud 3

Shea ekstraktets fuktighetsgivende lotioner kommer i en segregering som hver inneholder et konglomerat av forskjellig naturlig essens, alt støttet av essensielt Sheasmørekstrakt som holder huden din hydrert til det beste mens den faktisk gir næring til huden din på best mulig organisk måte.

4. Cetaphil Moisturizing Cream:

fuktighetskrem for kombinert hud 4

En spesiell godbit for sensitiv hud, Cetaphils fuktighetsgivende krem, er en hudvennlig lege for kombinasjonshuden der huden din vil være følsom for skadelige kjemikalier, grunnen til at organiske nødvendigheter tar sitt beste for å gjenopplive overdreven tørrhet mens du låser inn hudpartiklene for å forhindre fuktighetstap og overflødig oljeproduksjon.

5. Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion:

fuktighetskrem for kombinert hud 5

Den hver dag dramatisk forskjellige fuktighetskrem er en 3 -trinns pleier av huden din av Clinique pakket i en skinnende gullflaske. Denne fuktighetskremet fukter huden din med optimal fuktighet, slik at du kan slå deg ned i den tørre huden mens essensen i silkestrukturen i denne lotionen forhindrer at huden din groer seg mens du suger inn overflødige oljespillere fra oljelommene under, og dermed en perfekt balanser for kombinert hud.

6. Murad Balancing Moisturizer:

fuktighetskrem for kombinert hud 6

Antioksidantene beriker huden din og forbedrer hudfargen og utseendet mens oljekontrolleffekten låser opp oljelommene på huden din og forhindrer overflødig talgproduksjon. Denne lotionen suger imidlertid ikke opp de naturlige oljene i ansiktet ditt og tørker huden din for mye i prosessen. Denne kremen kommer også med UV -strålebeskyttelse for å holde huden din fullstendig beskyttet.

7. Olay Complete Moisture Lotion UV Defense:

fuktighetskrem for kombinert hud 7

Den komplette fuktighetskremet er en daglig løsning for kombinasjonshuden, og inneholder vitamin E og C, der vitamin C er en ekstraordinær kilde til antioksidant som renser og fjerner huden din fra mørkt melanin og smuss mens den hydrerer og fukter ansiktet ditt. Det suverene vitamin E hjelper deg imidlertid enkelt med å håndtere ph -nivået i huden din, slik at kombinasjonshuden ikke faller inn i dine daglige problemer.

8. Biore Balancing Moisturizer:

fuktighetskrem for kombinasjonshud 8

Biore er lett for huden og et godt kombinert hudprodukt, og gir huden din en perfekt satengfølelse uten at fettet fra de naturlige oljene fukter huden din for mye. Samtidig blir den tørre og flassende døde huden utenfor T-sonen ivaretatt ved å fylle opp cellene og fylle opp med optimal fuktighet.