En gren av den mange millioner fremgangsrike Proctor and gamble, en amerikansk produksjon av kosmetiske serier som gir deg koselige kosmetiske plager og innenfor en vennlig lommelengde, har Olay vært et vanlig husnavn de siste årene og har vist seg å være en av de beste brønnene kjent kosmetisk merke over hele verden.

I dagens oppskrift skal vi diskutere noen ting om fuktighetskremene som tilbys av Olay company, men før vi gjør det, la oss se på arbeidet og fordelen med en fuktighetskrem. En fuktighetskrem vil aldri la huden gå tørst og tørr, mens den aldri tillater unødvendig avsetning av hudoljer og dermed lage et perfekt produkt for å holde huden fuktig fylt og smidig mens den er frisk og livlig..

Populære Olay Moisturizers i India:

La oss måtte se på de beste olay -fuktighetskremene.

1. Olay Moisturizing Lotion:

olay fuktighetskrem

Hovedingrediensene i dette produktet er kamille og ekspert Aloe Vera. Denne fuktighetskremen beroliger og gir næring til huden, men låser også fuktigheten slik at du kan få klar, myk hud hele dagen.

2. Olay Total Effects 7 In 1 Anti Aging Skin Cream:

olay fuktighetskremer 2

7 i 1 anti aldringskrem er en fuktighetskrem som inneholder serum og anti aldring fordeler i seg selv som en fuktighetskrem, den gir viktige næringsstoffer som gjør huden din så kjærlig og satin myk. Syv skjønnhetsfordeler er kombinert i dette produktet for å gi deg et levende utseende.

3. Olay Complete All Day UV Moisturizer SPF15:

olay fuktighetskremer 3

Den komplette fuktighetskremen hele dagen kommer med en SPF på 15 som danner en beskyttende kappe over huden din som reflekterer den harde solen og UV -strålene mens cocktailen av forskjellige vitaminer som B3, C og E vil gi næring og etterfylling av huden gjennom dagen.

4. Olay Active Hydrating Moisturizer:

olay fuktighetskremer 4

Den fuktighetsgivende fuktighetskremet holder navnet sitt, da den fukter huden grundig, selv på mobilnivå ved å sive inn gjennom de grove lagene og gjøre den myk og smidig. Effekten uten fett vil etterlate huden din revitalisert og frisk.

5. Olay Fresh Effects Hydrating Gel Moisturizer:

olay fuktighetskremer 5

Den gelbaserte formen av denne fuktighetskrem gjør den til en perfekt hudlidelse også for fet hud, hvor kaprifolien og hvit teekstrakter lyser opp og fukter huden uten å tette porene. Nå kan porene puste inn frisk mens huden din føles hydrert og lett.

6. Olay Micro- Sculpting Cream Moisturizer:

olay fuktighetskremer 6

Denne mikro -skulpturelle fuktighetskremen fra Olay er verdt lommeklemmen, ikke bare foredler de fine linjene og takler fuktmangel, men hjelper også med å plumpe og forme ansiktet ditt til et mer slank og arkitektonisk utseende, samtidig som de utfører de grunnleggende fuktighetskremene..

7. Olay Total Effects Feather Weight Moisturizer SPF15:

olay fuktighetskremer 7

Solasheer -teknologien gir bredspektret solkrembeskyttelse med SPF15 som krigerens skjerm, mens fuktighetskremen med fjærvekt smelter perfekt inn i huden og forynger og vekker de sløve limte cellene for å gi deg et levende, lyst utseende.

8. Olay Regenerist Luminous Tone Perfecting Moisturizer:

olay fuktighetskremer 8

Ingenting en krystallflaske kan slå, pakket i en delikat, elegant beholder, er hovedfokuset på Regenerist lysende fuktighetskrem hudtoning, hvor du kan oppnå den perfekte perlen som glød mens du reduserer mørke flekker, fine linjer og fukter ansiktet til en myk og smidig hudtekstur.

9. Olay Total Night Pore Perfector Moisturizer:

olay fuktighetskrem 9

Olays pore perfector fungerer på de forstørrede porene som skaper grovhet og ujevn hudtone i huden din. Dette produktet hydrerer og forynger hudpartiklene, og vil redusere porestørrelsen og krympe det for det beste, slik at vi kan få en sunn, fast hud.