I denne artikkelen vil vi diskutere noen grunnleggende fakta om den 1 måneder gamle babyen. 1 måned gammel betyr at bukten nettopp har blitt brakt hjem fra sykehuset bare noen få dager tidligere. Dette er en av de gangene babyen krever intensiv behandling, og hvis du er ny i denne jobben, vil faktaene som er diskutert i denne artikkelen åpenbart hjelpe deg. Dette er en av de gangene, da moren så vel som resten av familiemedlemmene blir veldig emosjonelle da det er en liten vinkel eller en liten konge som sover nesten hele dagen foran øynene deres. Mange tiltak må gjøres når det gjelder babyens utvikling, mat (fôring), omsorg, søvn, leker og til og med milepæler. Vi vil diskutere en etter en.

1 måned gammel baby

Første måned gammel baby – Vekt, omsorg, utvikling & Milepæler:

La oss se hvordan vi skal være omsorg for nyfødte babyer i den første måneden, og hva vi skal gjøre i utviklingen hans på dette stadiet.

Vekt (1 måned gammel babyvekt):

Dette er en av de viktigste tingene angående en nyfødt baby. Når babyen er nesten en måned gammel, bør det gjøres en vektkontroll som betyr at babyen måles om den veier nok eller ikke eller hvis han eller hun er overvektig (noe som kan være et problem senere) og i henhold til det har et fremtidig kosthold å fikse.

Barnet som for det meste ammes, får ikke mer enn denne grensen, 112-120 gram, noe som betyr at babyen vil veie 4-7 ounces per uke. Vekten til babyen bør kontrolleres nesten hver uke eller per måned i de første seks månedene. Månedlig bør babyen veie rundt 1/2 til 1 kilo. Det betyr at det bør være en økning på 1/2 til 1 kilo vekt per måned. Dette er et av de viktigste trinnene når det gjelder å ta intensiv behandling av babyen og bør følges nøye.

1 måned gammel babypleie:

Nå som et nytt medlem har trådt inn i familien din og livet ditt, har livet ditt trolig endret seg mye. Mye hengivenhet og streng oppførsel bør legges ned når det gjelder omsorg for den 1 måneder gamle babyen. Hver dag vil være som en utfordring for deg, ettersom babyen vokser hver dag. Behovene til en 1 måned gammel baby er ganske grunnleggende, men det kan være litt uforutsigbarhet og usikkerhet i oppførselen. Du må være forberedt på alle mulige utfall. En 1 måned gammel baby må serveres ofte (fôring). De fleste babyene i denne alderen sover nesten hele dagen. Imidlertid er det noen babyer som viser en annen oppførsel der de plutselig våkner med visse intervaller. Nå er jobben din å sørge for at babyen får ordentlig søvn, ellers blir babyen ganske lett syk hvis den ikke får ordentlig søvn.

1 måned gammel babymating:

Babyen skal mates minst 6 ganger i døgnet når den er 1 måned gammel. I løpet av de første 6 månedene bør morsmelk være den eneste middagen, lunsj, middag, frokost for babyen. Ikke prøv å påvirke arvinges matvaner, eller de kan bli forstyrret, og senere vil dette resultere i mangel på vekst. Barnet vet hvor mye det trenger å drikke, og hvis de er for tidlig, så er det et annet scenario. Dette er et av de viktigste trinnene du må huske på før du mater barnet.

1 måned gammel baby søvn:

Søvn er en av babyens hovedkrav. Barnet skal ha god mulighet til å sove godt. Søvn er det som får babyen til å vokse faktisk. Et av babyens viktigste behov er søvn på dette stadiet. Miljøet bør utformes på en slik måte at babyen får ordentlig søvn. Rommet skal være helt lydisolert. Hvis det ikke er mulig, bør alle vinduer og dører være lukket slik at det er nok plass til 1 mnd -barnet å puste. Babyen bør plasseres ved barnesengen, selv om den er 1 måned gammel for å gi den en effektiv søvntid.

Utvikling (1 måned gammel babyutvikling):

Vekten til babyen øker ganske godt, og den sover også nok. Dette betyr at babyen utvikler seg uten noe dårlig tegn på utvikling. Hvis barnet av en eller annen grunn ikke får riktig vekt, er det nødvendig at leken konsulterer en profesjonell.

Nå vil babyen kunne identifisere moren og vil kunne bevege seg og lukke og åpne øynene også. Dette er en av de mest grunnleggende utviklingene som den 1 måneder gamle babyen må passere. Barnet vil nå vite om viktigheten av å puste, selv om det ikke vet om begrepet. Babyen vil også svare på din milde og snille oppførsel. Reaksjonstiden vil variere fra baby til baby.

1 måned gammel babymat, leker og milepæler:

Lek og samspill er et av babyens grunnleggende behov på denne tiden. Leker som vil være egnet for babyen å holde i hånden, bør kjøpes. Barnemat inkluderer mors morsmelk, og hvis noe annet anbefales, må legen.

Babyens utviklingsmilepæler inkluderer identifisering av mennesker, kolikk oppførsel, alarmerende overordnede om ubehag, passiv og rolig oppførsel. Dette er noen av de grunnleggende tegnene som babyen må vise for å bevise at han eller hun er i riktig utvikling. Dette var noen av de 1 måneder gamle utviklingsmilepælene.

Ved siden av alle disse egenskapene, bør babyen holdes trygg, bør den være utstyrt med nok plass til samspill og lek, etc. Barnet bør også lære noen tiltak for egenomsorg. Sammen med babyen må moren også ta vare på seg selv.

Hvis du er ivrig etter å vite om babyens forskjellige utviklings-, søvn- og fôringskrav, finner du artikkelen ovenfor lærerik. Hvis du er villig til å ta vare på babyen din og du tilfeldigvis er den første timeren, har du selvfølgelig kommet til rett sted.