Gardiner har varit en integrerad del av interiören i många år. Men när det gäller att täcka dina fönster med stil, är korta gardindesigner det perfekta alternativet. Finns i flera typer av material och mönster, korta gardiner förbättrar skönheten i ditt rum istället för överväldigande med för mycket information. Läs vidare för en bildguide för några av de bästa kortridådesignerna du kan titta på innan du gör ett slutligt val.

Bästa kortridådesigner

Senaste kortridådesigner i Indien:

Här är våra 15 enkla och moderna kortridådesigner med bilder. Låt oss ta en titt på dem.

1. Gardiner med korta sovrum:

Gardiner med korta sovrum

Svart är inte en standardfärg du hittar i gardiner, men den här färgen står däremot och höjer utrymmet när det används enligt ditt rums interiörer. De unika vita och svarta stjärnorna på gardinerna ger inte bara ditt rum en känsla av stil utan står som en symbol för natthimlen, vilket gör dem till perfekta korta sovrumsgardiner. Detta är ett perfekt alternativ om du har ett hus med en subtil färgad palett runt ditt hem.

2. Korta gardinstilar för vardagsrum:

Korta gardinstilar för vardagsrum

Vardagsrummet är en plats där du kan presentera ditt unika perspektiv i form av dina interiörer. Dessa mörkfärgade korta vardagsrumsgardiner blockerar inte bara det onödiga ljuset som kommer åt dig utan förskönar utrymmet och ger det en elegant finish. De ljusa färgerna för gardiner är ett perfekt alternativ om du har en ljusfärgspalett.

3. Korta badrumsridådesigner:

Korta badrumsridådesigner

Om du tror att badrummet kanske inte behöver gardiner har du fel. Den ljusa vattenblå färgen på de korta badrumsgardinerna går hand i hand med tvättområdets atmosfär. Eftersom dessa gardiner bara täcker den nedre halvan av gardinen, släpper det in tillräckligt med ljus in i tvättområdet, vilket gör rummet lättare.

4. Korta köksgardiner:

Korta köksgardiner

Att använda korta köksgardiner är det bästa sättet att förbättra skönheten på den plats där många av oss lägger mer tid på att förbereda läckra måltider för våra familjer. De enkla vitfärgade gardinerna med vackra blommönster ger ditt kök en fräsch känsla. Bindningarna i mitten av dessa gardiner låter dig hålla dem när det behövs.

5. Korta mörkläggningsgardiner:

Kort mörkläggningsgardin

Om du letar efter ett snyggt sätt att blockera solljus från dina fönster är korta mörkläggningsgardiner det bästa alternativet. Det tjocka materialet som används i dessa gardiner släpper inte in solljus i rummet, vilket ger dig så mycket avskildhet som du behöver. Men fördelen med dessa gardiner är att du kan skjuta dem längs stången som tar ut solljuset.

6. Korta fönstergardiner Ikea:

Korta fönstergardiner Ikea

Vi är alla bekanta med IKEA -butiken, eller hur? Det finns flera hushållsartiklar tillgängliga i butiken, tillsammans med gardiner. Dessa korta gardiner från IKEA kommer i en slående silverfärg som är unik och sticker ut i inredningen i alla rum. Den eleganta finishen på dessa gardiner gör att du vill gå efter dem utan att tänka efter.

7. Korta rena gardiner:

Korta rena gardiner

Korta rena gardiner är ett unikt och bästa sätt att lägga till stil och funktionalitet i dina fönster. Det genomskinliga tyget blockerar inte helt ljus utan mjukar det i hög grad. Dessa lätta tyger täcker inte bara dina fönster utan lägger till stilinfusion i dina interiörer. Dessa rena gardiner skapar en skiktad fönsterbehandling utöver ett mått av integritet.

8. Kort linne gardin design:

Kort linne gardin design

Om du är en person som vill investera i miljövänliga produkter för din inredning, är korta linnegardiner det bästa sättet att lägga till komfort och elegans i ditt hem. Materialet draperar vackert som håller under en längre period. Du kan välja ljusa färger i kombination med detta material så att alla rum dyker upp med skönhet.

9. Korta spetsgardiner:

Korta spetsgardiner

Korta spetsgardiner är ett perfekt sätt att få dina fönster att dyka upp med stil. Beroende på din smak kan du lägga till elegans i ditt moderna hem med spetsgardiner. Tillverkad med antingen bomull, polyester eller ibland är en kombination av dem på materialets känsliga sida och behöver extra omsorg för att hantera dem.

10. Short Valance Gardiner:

Kort Valance -gardin

Kort valance gardiner är ett perfekt alternativ för personer som inte vill helt täcka sina fönster. Valance -gardiner täcker det översta området på dina fönster och hjälper dig att dölja hårdvaran som ingår i draperier. Du kan antingen använda dem ensam eller kombinera det med andra gardiner eller persienner, beroende på ditt val.

11. Design för barn med kort gardin:

Design för barn med kort gardin

När du inreder dina barns rum är det nödvändigt att tänka på deras personliga val och smak. Dessa barns korta gardiner är ett perfekt alternativ om ditt barn är intresserad av alla sagostilar. Den vita gardinen med subtila grå trianglar höjer enhörningarna och ger rummet en barnvänlig känsla. Dessa gardiner går hand i hand med de gråfärgade väggarna i rummet.

12. Kortpärlade gardiner:

Korta pärlgardiner

Pärlgardiner används vanligtvis för att försköna skönheten i rummet runt omkring. De korta pärlgardinerna används på flera sätt. Du kan antingen använda dem för att dekorera fönster eller placera dem i valvrummen i alla rum, vilket skapar en elegant finish. Kristall är ett av standardmaterialen som används vid tillverkning av pärlorna som ger vackra och unika mönster på rumsväggarna.

13. Korta bomullsridåstilar:

Korta bomullsridåstilar

Om du är en person som älskar ett helt vitt tema runt ditt hus, kommer dessa korta bomullsgardiner att vara ett perfekt val. I kombination med det bekväma bomullsmaterialet kommer de vitfärgade gardinerna med vackra naturmönster att ge ditt rum en mysig känsla. Dessa gardiner smälter in i ett helt vitt färgschema i ditt hus.

14. Korta bondgård gardiner:

Korta bondgård gardiner

Användningen av subtila undertoner av färger är en av de framträdande funktionerna i inredningen i bondgården. De beige-färgade korta bondgårdens gardiner går hand i hand med den sofistikerade interiören i rummet effektivt. Dessa gardiners neutrala färgschema hjälper dig att känna dig bekväm och avslappnad, vilket ger rummet en modern touch.

15. Kort blommig gardindesign:

Kort blommig gardindesign

Designmönster på gardiner är ett unikt sätt att förbättra inredningen i alla rum. Korta blommiga gardiner med levande färger ger en vacker charm till rymden och tjänar till att täcka dina fönster. Till skillnad från de enkla och okomplicerade gardinerna som många av oss använder, ger dessa blommiga fönstergardiner en känslig feminin touch till ditt rum.

Korta gardindesigner finns i olika stilar och material som kan användas för varje rum i ditt hus. Elegansen de ger genom att hänga från fönstren ger ditt hem en elegant finish. Vi hoppas att listan vi tillhandahållit kommer att hjälpa dig, vilket gör ett val mycket bekvämare. Glöm inte att meddela oss hur den här artikeln har hjälpt dig!