Gardiner är alltid efterfrågade eftersom de tenderar att lyfta rummet och berika det. Designers kommer alltid med fascinerande idéer för att återskapa gardinstilarna. De kommer med fängslande mönster och livfulla färger samt mjuka färger enligt rumsinredningen. Designer gardiner finns i en mängd olika mönster, färger, mönster som är mycket graciösa och eleganta.

Senast & Bästa designergardinerna för hemmet:

Nedan följer några varianter av lyxiga designgardiner som hjälper dig att skapa rätt för ditt hem.

1. Orange pilgrimsmussel gardiner:

Detta är en designergardin i ljusorange, vit och brun kammusselstil. Den har tre nivåer och en valance. Valansen har tre kammusslor, skiktad apelsin, brun och orange. Den första nivån är den vita halvtransparenta med orange blommor. Nästa lager är det orange och det sista är det bruna. Få denna klassiska pjäs som är utsökt skräddarsydd.

2. Blue Silk Designer Curtain:

En underbart utformade blå sidodesignergardiner. Valansen är triangulär formad med triangulärt utformat arbete på den. Varje hörn i triangeln har en rund pärla för dekoration. Denna valans är höjdpunkten på den annars vanliga gardinen. Den har tofsar för gardinbindarna.

3. Vit och gul designergardin:

Prova denna enkla men klassiska gardindekoration för tillfällen som förlovning eller bröllop. Det är gula paneler hängda före en vit bakgrund. De alternativa gula panelerna fästs och en blomsterbukett placeras vid fästpunkten. Färgen tenderar att reflektera ljuset och göra rymden ljusare.

4. Ren designergardin:

Detta är en underbar ren gardin som är attraktionens centrum för funktioner som trådceremoni, namngivningsceremoni, förlovningar, bröllop och andra funktioner. Denna gardin skapar en ren magisk atmosfär. Den har en härlig kammussla på ena sidan i en vit och gul kombination. Det mellersta lagret har ett fallande snitt med härligt satin spetsfoder.

5. Svartvit designridå:

Klassisk svartvitt kombinationsridå kan säkert matcha vardagsrumsinredningen. Skiktet har totalt fyra paneler – två svarta och två vita. De svarta panelerna är vanliga medan den vita har magnifika svarta blommor tryckta på den. Valansen är vit med blommor och triangulära svarta bitar som sys i botten.

6. Designer blå och vitt sidenridå:

Denna gardin kommer säkert att ge glamour till ditt sovrum. Denna eleganta drapering sys med stor omsorg för att skapa en charmig effekt. Valansen är vackert designad med en kombination av blått, vitt och en extra drapering av vitt med blå blommor. Det är en gardin med två nivåer med en nivå av vanligt vitt och den andra av blått med vit kant.

7. Elegant Cream Designer Curtain Fabric:

Detta är en helt magisk gardin designer gardin med krämfärg som kommer att skapa en överträffande effekt i ditt hem. Det är mycket mindre sömnad till det. Det vanliga designergardintyget hängs precis runt gardinstången för att skapa en kammusslingseffekt. Den är av golvlängd gardin av två nivåer, den första nivån är bara en vanlig genomskinlig vit.

8. Lila designergardin:

Här är en fantastiskt lila designerridå som är skräddarsydd för vardagsrummet. Det är tvåskiktat och har paneler och en dubbel valance. En av valancesna är tryckta med lila blommor och är platt över gardinpanelen medan den vanliga lila sys som en enda kammussla. Den vanliga delen är av ljusrosa färg och är av spetsmaterial med broderi vid basen. Det finns totalt fyra paneler – två tryckta och två vanliga.

9. Cream Designer Curtain:

Här är en annan unik gardindesign som kommer med massor av krusiduller. Den här fönsterridåns valans är halva längden på nivån. Frilly samlingen sys runt de inre ändarna av valance och nivå. Två stora bågar sys i båda ändarna så att de klämmer valansen till nivån.

10. Designer köksridå:

Detta är en av de enkla att göra gardiner som säkert ska skapa en designeffekt. Gardintyget är bara draperat på stången på ett sådant sätt att det är lika på båda sidor. Det finns tygfästen som hänger från stången över gardinerna för att styra gardinens höjd för att släppa in solljus. Remsorna har kardborre så att höjden kan justeras. Denna unika designergardin kommer att lämna alla ögon öppna.

11. Designer badrumsgardiner:

Den här är en härlig blå färgad designer badrumsset. Gardinerna har härlig skalad valans av vanligt blått och krusiduller av vitt med blå ränder. Fönstret i badrummet har också liknande skalad valance. Bordet med alla toalettartiklar är täckt med den randiga gardinen med vanligt blått som sidhuvud och krusiduller vid basen.

12. Designer duschdraperier för badrum:

Detta är en helt trendig designerduschdraperi för badrummet. Den har en dubbelskiktad valans som är skulpterad och prydd med gyllene spetsar. Skikten har tie-ups som också kantas med liknande gyllene spetsar.

13. Dubbelbroderad spetsgardin:

En fantastisk gardin som rymmer hotell, hem och kaféer. Den är tvålagrad med en spets och en sammet / satin. Den andra används för att blockera det allvarliga solljuset. Valansen är vackert sydd och är enkelskalad. Hela gardinen har härligt blommigt broderiarbete på sig.

14. Arabiska Designer Curtain Designs:

Araber är mycket kända för att skapa exotiska mönster för sina gardiner. Gardiner i arabisk stil finns i varma färger som kungsblå, limegrön, körsbärsröd som också är starka färger. I denna stil hänger små mattor under valansen. Valansen och panelgardinerna är av sammet. Valansen har guldfärgade kantade spetsar som sys på gränsen till den.

15. Präglade grå designergardiner:

Denna typ av gardin är lämplig för ett fönster i buktstil. Den kommer som en uppsättning bestående av huvudridån, ren gardin, två valanser och två rep. Den har härliga tofsar i två nyanser av grönt. Huvuddelen av denna grå designerridå är präglad med blommönster.

Välj alltid designergardinen som är lätt att underhålla. Du kan också höja skönheten i ditt rum med en kombination av färger för att matcha inredningen. Du kan ha gardiner i olika färger och längder med tyg av överlägsen kvalitet. Så starta valet av lockande mönster och färger. Material som vanligtvis används för gardiner är massiv bomull, poly silke, sammet, satin, nät, spets etc..