Gardiner är en del av heminredningssamlingen. De gör ett hem snyggt och snyggt. Det finns flera typer av gardiner som du kan sätta upp i hallen eller sovrummet. Dessa tjänar många syften, det ena är att skydda ditt hem från solen och ett annat för att ge ditt hem ett välskött utseende.

Gardinerna kan vara gjorda av material som sträcker sig från bomull, siden, syntet eller till och med nät. Nätgardinerna som vi har listat här är lätta gardiner som ger rummet ett luftigare utseende. Det är bra för hus som behöver en lätt känsla.

Skön & Bästa nätridåer i olika design:

Ta en titt på dessa underbara nätridåer och sedan kan du välja mellan ditt hem.

1. Vanliga blygardiner:

Dessa härliga vita, blyhaltiga nätridåer ger ditt hus ett fräscht utseende. Gardinerna är samlade upptill för att ge en fin stil. Välj den här typen av nätridåer i olika nyanser. De flesta färgerna kommer att vara ljusa så att husets ljusstyrka bibehålls.

2. Jardinières nätridåer:

Ta en titt på dessa fantastiska fönsternätgardiner i trädgårdsutskriften. Gardinerna har en fin blommönster och är skalade i ändarna. Dessa kan sättas på en stav, stolpe eller till och med tråd för att ge ditt hem ett trendigt utseende. Välj dessa gardiner i vitt själv för en majestätisk känsla.

3. Envelope Base Door Net Gardiner:

Dörrenätets gardiner brukar ha en fin kuvertbas som ger den stabilitet. Gardinerna kan vara vanliga utan design på den. Basen får gardinerna att se fulla ut och kan användas för att skärma dina rum vid dörrarna.

4. Square Design Net Curtain:

Här är en modern ta på nätridån. Den moderna abstrakta designen av enkla rutor på gardinen gör denna uppsättning till en ganska imponerande. Netto gardin mönster kan vara många och detta är tilltalande för människor som älskar abstrakta och geometriska mönster.

5. Nätgardiner med spetsgränsfönster:

Ett annat bra alternativ som du kan välja för dina rum är vanliga gardiner med spets. Dessa underbara nätridåer ser fantastiska ut i ett rum, till och med ett köksfönster. Gardinnät är perfekta för ett litet fönster med utsikt över en trädgård. Spetsarna i slutet av gardinen är vackra och breda.

6. Voile Net Curtain Designs:

Välj denna rosa pastellfärgade voile nätridå för ditt hem för att ge det ett flickaktigt utseende. Blommotrycket på gardinen är perfekt för hallen eller sovrummet. Rosa med vit bas är också ett bra val för de flesta tjejer. Dessa moderna nätgardiner passar perfekt till sovrumsinredning.

7. Café Net Gardiner:

Om du äger ett litet kafé eller om du har ett köksfönster med utsikt över något trevligt, är denna kafénätridå ditt val. Dessa underbara korta gardiner är förstärkta med bandlager. Så de vita nätridåerna med det vita bandskiktet i mitten gör att det ser riktigt fint ut.

8. Heavy Lace Curtain Nets:

Det här är några lyxiga spetsnätgardiner som är dyra och bra för en rik smak. Hela spetsnätgardinerna har ett blommigt utseende. De är också skalade i kanterna. Dessa är färdiga nätgardiner som du kan sätta i dina rum.

9. Frillade kantnät Gardiner:

Använd dessa gardiner för ditt hem för att ge det en landskänsla. Dessa är gardiner som har en kant av spetsar som är frillade och läggs till som en separat bit. Detta ger gardinerna ett fullt utseende och gör det mer tilltalande. Du kan välja gardiner med vanligt utseende eller full spets. Gränsen kan vara av samma eller kontrasterande design.

10. Appliqué Net Gardiner:

Välj detta för ditt kök som den perfekta stylingidén. Dessa gardiner har en kant av rutad tyg. Gardinen förstärks med applikationsarbete i form av frukt. Detta är anledningen till att dessa gardiner är bra för ditt kök eller till och med ett kafé.

11. Nätridåspanel:

Välj dessa kunniga svarta nätridåer för ett smakfullt utfört hem. Dessa gardiner är i panelform och ger längd till ditt rum. Det svarta av dessa gardiner är perfekt för stora hem där det kommer starkt ljus. Det får rummet att se snyggare ut.

12. Crinkled Net Curtain Designs:

Här är ett annat val av nätgardiner för de små fönstren. Det här är skrynkliga nätridåer som sys ihop för att ge ett samlat utseende. Du kan välja dessa vackra gardiner för ditt köksfönster eller något av rumsfönstren i huset.

13. Macramé nätridå:

Välj dessa härliga macramé -gardiner för ett litet fönster eller kök. De är tillverkade på makramé med nätmaterial. Gardinerna har en blommig kant som gör att det ser väldigt speciellt ut. Det finns mycket öppet utseende på denna gardin så det kan vara luftigt och svalt.

14. Tryckta nätridåer för barn:

Att ha ett barnrum dekorerat med gardiner är alltid en bra idé. Dessa fantastiska nätridåer, tryckta med mönster som passar barn, är ett bra val för barnrummet. Utskrifterna är till stor del på gardinernas nedre kant och i färg. Den vita basen på nätridån ger dig också ett bra val.

15. Hjärtnät Gardiner:

Rött är också en fin färg att välja i nätgardiner. Dessa hjärtformade tryckta nätridåer är bra för sovrummen. De ser väldigt fina ut i ett stort rum och gör stämningen väldigt romantisk. Du kan välja att nätgardinerna ska vara långa eller korta beroende på ditt rums storlek.

Netgardiner ger rummet en skön och luftig känsla. De får rummet att kännas större och det här är alltid en fördel i ett hem. Dessa gardiner kan vara vanliga eller utformade med spetsar eller applikationer. Stilarna kan vara korta eller långa.