Visste du att dörrgardiner spelar en viktig roll i ditt hem? Dörrridådesigner ger ditt hus en innovativ och exotisk stil och finns i flera material och mönster. Rulla ner och kolla in den här artikeln för de bästa dörrridådesignerna du kan införliva lämplig för heminredningen som lyfter utrymmet elegant.

Senaste dörrridådesigner

Bästa hemdörrridådesigner i Indien:

Här är våra 25 enkla och moderna dörrridådesigner med bilder. Låt oss titta på dem.

1. Gardiner för sovrumsdörrar:

Sovrumsdörrar

Ett sovrum är en plats där du kan koppla av efter en lång ansträngande dag. De enkla grå gardinerna tillför området ett neutralt element och knyter in interiören vackert. Mångsidigheten i det gråa synkroniseras med det helt vita temat i rummet. Lägg till en touch av elegans med attityd med dessa sovrumsdörrgardiner.

2. Kök dörr gardin mönster:

Köksdörrar

Om du letar efter ett färgstarkt sätt att inkludera stil i ditt hem, är det nyckeln att använda livliga färger. Köksdörrar är ett perfekt sätt att skydda elementen i ditt köksutrymme. Den ljusgula bakgrunden med jämnt fördelade ananas ser inte bara vacker ut utan lyser upp rummet effektivt. Utan att dra tillbaka kan du experimentera med dessa gardiner, särskilt om du gillar groovy mönster.

3. Balkongdörr Gardiner:

Balkongdörr Gardiner

Balkongdörr gardiner täcker upp dörren som skiljer det yttre området från husets inre. Gardinens ljusa färg smälter enkelt in i rummets vita färgpalett. Du kommer enkelt åt balkongområdet genom att skjuta gardinerna efter dina behov. Trägolvet höjer de enkla gardinerna och skapar ett tilltalande utseende.

4. Kontorsdörr Gardin Designs:

Kontorsdörr Gardiner

Till skillnad från interiören i ditt hus behöver dörrarna på ditt kontor ett mer värdigt utseende. Dessa vita gardiner som bildar veck fungerar bäst för alla kontorsområden. Trägolvet och de subtila väggfärgerna höjer den vanliga vita gardinen som utstrålar en anständig atmosfär i rummet. Gardinernas tunna veck gör att det ser unikt och vackert ut.

5. Badrumsdörrar:

Badrumsdörrar

Genom att använda dessa badrumsdörrdesigner får du ett välbehövligt skydd mot rymden och ger ett intryck av en roligt kärleksfull upplevelse. Massan av färgglada element på gardinen och sedan jämnt fördelad är ett perfekt tillskott till ditt badrum, särskilt om du vill bada ditt barn utan raserianfall. Gardinens vanliga vita bakgrund går hand i hand med den subtila färgpaletten i rummet.

6. Pooja Room Door Curtain Designs:

Pooja rumsdörrar

Varje hus har ett område där du sätter dig ner och spenderar lite andlig tid. Inredningsidéerna för ett pooja -rum överensstämmer ganska med att visa allt du behöver enligt dina religiösa preferenser. Den vackra skildringen av helighet på denna tygbit gör den till ett av de bästa valen för pooja rumsdörrar.

7. Gardiner i matsalspärlor:

Matsal Beaded Door Gardiner

Pärlgardiner blir allt populärare på grund av den icke-gardinkänsla de ger tillsammans med ett luftigt och snyggt utseende. Dessa är ett perfekt val för en matsal som fungerar som en avdelare. Dessa pärlgardiner täcker ena sidan av ingången till matplatsen helt och bildar en valv på den andra sidan, vilket ger dig utrymme att komma in i rummet.

8. Skjutdörr Gardin Designs:

Skjutdörr Gardiner

Skjutdörrar är ett snyggt sätt att skilja rum från husets yttre områden. Men du behöver gardiner för att täcka dessa dörrar, särskilt om du får hårt ljus genom dem. Ingången är täckt med rena gardiner täckta med solida gardiner som skapar en dubbel uppsättning gardiner. Den rena gardinen hjälper till att skapa ett separationsfilterljus, och den solida gardinen blockerar helt ljus.

9. Beaded Door Gardiner:

Beaded Door Gardiner

Bambudörrdesigner är ett populärt och miljövänligt val för att skapa en vacker skärm. Beaded dörrridåer fungerar som en perfekt skärmdelare mellan rum eller till och med i husets bågar. De horisontella pärlorna i omväxling med runda pärlor skapar en vacker rustik känsla i ditt utrymme utan att bortse från rummets traditionella inredning.

10. Framdörr Gardin Designs:

Framdörr Gardiner

Ingången till ditt hus spelar en viktig roll för att skapa intryck på dina gäster. Att välja ytterdörrar skyddar inte bara dörren från yttre föroreningar i viss utsträckning. Dessa mörkfärgade gardiner med silvermönster fördelade över dem är hållbara och tål slitage. Att välja mörka färger är nyckeln och går hand i hand med de vitfärgade rummen.

11. Bomullsdörrar:

Bomullsdörrar

Bomull är ett av de perfekta materialen att använda för gardiner eftersom det håller ditt utrymme blåsigt och tillåter lite ljus och skapar en vacker effekt på rummet. Denna gardins ljusblå färg med guldränder symboliserar lugn, stabilitet och en kunglig finish. Den härliga känslan från denna gardin skapar en enorm inverkan på rymden.

12. String Door Curtain Designs:

String Door Curtain

Snodörrgardiner är ett mångsidigt val för mjuk inredning, vilket skapar en känsla av intriger i ditt hem. Du kan antingen hänga dem på dina dörrar eller använda dem för att skapa ett uppdelat utrymme. Specialiteten hos dessa gardiner är att de förbehåller sekretess utan hinder i form av en dörr. Dessa består vanligtvis av bomull eller polyester som hjälper till att skapa ett luftigt utrymme tillsammans med rymlighet i ditt rum.

13. Dörrridåer för öglor:

Ögondörr Gardiner

Eyelet dörrridå design är några av de populära valen bland många som vill rampa upp sina interiörer på grund av sin flexibilitet. Dessa svarta dörrgardiner påverkar, särskilt i rum med högt i tak som skapar ett mysigt utrymme. Det tjocka materialet i dessa gardiner blockerar helt ljus, och du kan binda dem med hjälp av trådarna på dem efter ditt behov. När de används rätt skapar dessa svarta dörrgardiner ett inbjudande utseende.

14. Ren dörrridådesign:

Ren dörr gardiner

Rena dörrridåer fungerar som en perfekt segregering mellan inomhus och utomhus, vilket ger en smidig övergång. Dessa lätta tyggardiner stänger inte helt av ljus utan mjukar intensiteten och infunderar stilen i dina interiörer vackert. Dessa är den bästa lösningen när du vill ha en skiktad effekt på din dörr och ge ditt rum en känsla av stil.

15. Sammet dörrridå:

Sammet dörrridå

Många av oss har stött på sammetmaterial i blusar, men visste du att det kan användas i hängande gardiner som förskönar ditt utrymme? ja! De mörkblå sammetdörrgardinerna är mjuka och lyxiga och skapar en slät finish. Det ger också elegant textur till alla rum. Den ljusa färgen på dessa gardiner står i kontrast till den grå färgpaletten i rummet.

16. Designer Door Curtain Designs:

Designer dörr gardiner

Inte alla är intresserade av de vanliga gardinerna för sitt hem. Vissa människor vill alltid ha produkter som är premium och inte är tillgängliga direkt. Mönstret på dessa designerdörrdesigner synkroniseras med trädörren som står i kontrast med gardinens ljusa bakgrund. Det finns tunna tygbitar som hjälper dig att knyta och öppna upp efter dina behov.

17. Fancy Door Curtains:

Fancy Dörr Gardiner

Om du är en person som gillar att ha ett kungligt utseende i ditt hus, är snygga dörrgardiner i guld ett perfekt val. Guld inspirerar till ett kungligt utseende som ger ditt hem en lyxig finish. Till skillnad från de traditionella mönstren kommer denna fina gardin i en kombination av rak och texturerad blandning som sticker ut i rummets enkla färgschema.

18. Linne dörr gardin mönster:

Gardin i linnedörr

Om du vill påkalla komfort och lyx i ditt hem är en linnedörrridå ett självklart val. Linne är ett material som draperar vackert och miljövänligt, vilket får dig att må bra av ditt val. Även om det finns i olika färgalternativ, skapar det vackra vita med jämnt fördelade blå löv ett långvarigt intryck. Det är ett perfekt sätt att gå miljövänligt.

19. Dekorativa dörrridåer:

Dekorativa dörrridåer

Dekorativa dörrridådesigner är ett av de bästa alternativen om du vill ha en finurlig finish på ditt hem. Utskriften av Buddha på båda draperierna täcker upp det område du önskar men med stil. Det innehåller en lugn atmosfär i rummet, och färgerna på gardinen synkroniseras vackert med områdets enkla inredning. Det skapar en aura utan att störa interiören.

20. Färdiga dörrridådesigner:

Färdiga dörrridåer

Dessa färdiga dörrgardiner finns i flera färgalternativ och olika mönster och är ett prisvärt alternativ för att styla ditt rum. De vita och orange bladmönstren på gardinen skapar en naturlig känsla och kontrast till det helt vita temat runt området. De ljusa färgerna gör gardinerna hållbara och tål märken.

21. Anpassade dörrridåer:

Anpassade dörrridåer

Anpassade dörrridådesigner är ett perfekt val för människor som älskar att använda allt unikt och speciellt i sin interiör. Du kan få dem gjorda i material, storlek och design enligt ditt personliga val och intressen. De vackra benvita gardinerna med gyllene rosor utspridda skapar en trendig finish i alla rum du använder dem.

22. Blommig dörrridådesign:

Blommiga dörrridåer

Blommönster har varit och kommer alltid att vara en del av interiören, vilket ger en känsla av skönhet till platsen. Om du är uttråkad av de typiska färgerna du hittar i färgmönster kan gardinernas strandkänsla vara ett perfekt val. De skapar en känsla av lugn i hela rummet. Att växla mellan blommönster på vardera sidan med en vanlig gardin i mitten skapar ett unikt mönster.

23. Dörrridå för barn:

Barndörr Gardin

Att inreda ett barnrum är ingen enkel uppgift. Du måste tänka på några saker innan du fixar en barns dörrridå. En gardin fylld med seriefigurer kan vara ett fantastiskt val eller välja ett tema som väcker ditt barns levande fantasi. Den ljusblå gardinen fylld med havsdjur är ett av de bästa exemplen. Det sticker ut i kontrast med den vita färgpaletten i rummet.

24. Farmhouse Door Curtain Designs:

Lantgårdens gardiner

Till skillnad från de subtila färgnyanserna du hittar i en bondgårdens inredning, har dessa gardiner en kombination av färger som ger ditt rum en rå känsla. Dessa gardiner är upphöjda till nästa nivå på grund av rummets subtila färgpalett. Om du är uttråkad av de neutrala färgerna, försök sedan använda dessa gardiner, som har en rustik finish på din plats.

25. Tryckta dörrridåer:

Tryckta gardiner

Om du vill representera din stil genom gardiner, är tryckta dörrridådesigner ett perfekt val. Det ger dig fria tyglar att använda dina personliga preferenser på gardinen, vilket ger dig en modern känsla av området. Denna gardins unika design representerar den urbana livsstilen som många av oss lever i, vilket betyder lägenhetskulturen. Även om det kan se rörigt ut, ger den här färgglada gardinen stil till ditt rum.

Att välja rätt typ av material och mönster för gardiner kan vara utmanande för många av oss. Men om du letar efter ett unikt sätt att integrera inredningsidéer i ditt hus, är det dags att behandla rummen med de bästa hemdörrdesignerna som nämns i den här artikeln. Det ger dig en inblick i vilken typ och färgmönster som är nödvändiga för att göra ett val. Glöm inte att meddela oss hur den här artikeln har hjälpt dig!