Gardiner legger ikke bare til skjønnheten i rommene dine, men gir også personvern. Hvis du er så heldig å ha et åpent område som uteplass, bakgård, veranda, balkong eller terrasse, spiller utendørs gardiner en avgjørende rolle for å sikre personvernet ditt mens du fester med venner eller bare slapper av med familien.

Siste og beskyttende utendørs gardindesigner for huset ditt:

Varianter av de 9 beste utendørs gardinene gir deg en sjanse til å hente de som passer dine behov og budsjett,

1. Sammenleggbare bambusgardiner:

Dette lettglide innendørs / utendørs gardinpanelet består av alle naturlige bambusplater trimmet med 1 ”polypropylenkant. Hvert panel måler 40 ”bredde og henger i 6 rustbestandige ringer i rustfritt stål. Disse nydelige verandagardinene beskytter deg ikke bare mot sterkt sollys, men gir deg også personvern.

2. Shady Corner Without Darkness:

6 fot utendørs trådløs rulleskygge er laget av strikket pustende polyetylen stoff, som blokkerer 90% av UV -strålene uten å gjøre området mørkere. De lar varme og fuktighet slippe ut og hjelper til med å spare energi ved å redusere romkjølingskostnadene. Disse utvendige terrassegardinene har en barnesikker clutchrullemekanisme og er motstandsdyktige mot mugg, sopp og mugg.

3. Utendørs lerret gardiner:

Disse attraktive lerretsgardinene er av akrylblandingen, kraftige, men lette, med en tykkelse på 0,25 ”. Den er laget av det fargebestandige materialet og har mykhet i bomullsstoffet. Disse utvendige gardinene er motstandsdyktige mot flekker, mugg, råte og mugg. De værbestandige nikkelbelagte tappene glir uanstrengt, noe som gjør den lett å manøvrere.

4. Solskjerm for naturelskere:

Nyt rolige stunder på solfylte dager gjennomskinnelige solskygger av syntetisk fiber. Det reduserer oppbygget varme dramatisk, falming av møbler ved å blokkere UV-stråler med 85%. Disse balkonggardinene utendørs kan monteres på en metallramme og ankerringene i bunnen er for å gi den stabilitet. For å rengjøre den skylles den med vann og lar den lufttørke.

5. Rene terrassegardiner:

Det ideelle valget for å nyte utsikten og ditt privatliv er disse myke, lette, rene voile gardinene, laget av 100% myk polyester. De er lette raske og vær- og muggbestandige. Universelle tappeslynger passer lett til hvilken som helst gardinstang. Disse hvite utegardinene er perfekte for å gi hagen, bakgården, terrassen eller verandaen et eventyrlig utseende.

6. Magisk magnetisk festegardin:

Disse håndfrie magnetiske nettgardinene lar deg eller kjæledyrene dine gå gjennom det, men ikke insektene. Nyt den svale brisen og glem de irriterende insektene. De kraftige magneter bidrar til å lukke dørenettet bak deg. Disse utvendige terrassegardinene har magnetiske tommelfinger i midten for raskt automatisk lukke -system og sidene festes til dørkarmen via klebrig tape.

7. Vanntette terrassegardiner:

Vanntette gardiner, et ideelt valg for verandaer, terrasser, balkonger for å gi deg litt privatliv. Vanntette utendørs gardiner er laget av PU -belagt polyesterstoff. Den attraktive funksjonen er det elastiske låsesystemet, for å forhindre at det blåser i vindfulle situasjoner. Dekorative treknapper er sydd på tappesløyfene.

8. Avansert personvernfekting:

Konverter terrassen eller hagen din til et utendørs rom med slitesterkt vanntett 300gsm diaphanøst polyestermateriale for å gi deg skygge og et intimt oppholdsrom utendørs. De er lette raske, mugg og fuktresistente. Utenfor terrassegardiner har matchende tiebacks og rustfaste bronsehylse.

9. PVC -stripedørgardiner:

PVC stripedørgardiner er det beste valget for skoler og barnehager. Disse utvendige gardinene er prefabrikkerte med isolasjonsegenskaper som hjelper til med å opprettholde innetemperaturen ved å forhindre utvendig kald luft. De reduserer støynivået og opprettholder dermed det rolige og rolige miljøet.

Utendørs gardiner gir oss fleksibiliteten til å konvertere et åpent rom for enhver begivenhet som holder det personlig og privat, det være seg en fest, et stille hjørne å slappe av eller bare slappe av med familiemedlemmer. Topp 9 utendørs gardiner åpner et helt nytt vindu med en rekke gardiner for å hjelpe deg med å lage en spesiell nisje for deg.