Teatergardin er en stor hengende klut som brukes som skillelinje mellom publikum og scene. Den stiger i begynnelsen av handlingen og lukkes midt i handlingen og på slutten. Det kan sies at det begrenser publikum fra å se aktivitetene som gjennomgår før handlingen starter. Teatergardinet må være tykt nok, og de er stort sett vanlige. Teatergardiner er ikke en fancy type. Den skal være beskjeden og edru i utseendet.

Strålende & Moderne design av teatergardiner til hus:

Få de kule topp 9 teatergardinene med bilder du sikkert liker dem.

1. Dukketeaterforheng:

Det er et veldig merkbart teatergardin som ble hengt mens du gjennomgikk dukketeater. Den øvre delen og den nedre delen har flerfargede striper, og den midterste er vanlig rosa gardin. Rød perlestreng er plassert på gardinet som ser fint ut. Dette er også best for barnerom.

2. Standard teatergardin:

Det er hjemmekino -gardin som brukes når du har bygget et teateranlegg hjemme i deg selv. Det er et stort gardin for storskjerm. Den røde gardinen er dekorert med sølvfarget kantlinje festet på den. På det øvre gardinet er det frillag.

3. Crimson Theatre Curtain:

Dette røde teatergardinet er for miniteater. Det virker som om det er av fløyelsmateriale. Under gardinen er det en gylden fargekant med bredt og tynt mønster. På toppen er det gardinpaneler i rød farge festet etter hverandre.

4. Bakgrunns teatergardin:

Dette teaterscene -gardinet brukes mest under operahow. Dette store teatret har design i vintage stil. Dette er et trykt gardin som er egnet for ytelse. Denne gardinen brukes som bakgrunn når kunstnere utfører sine handlinger.

5. Tilpasset teatergardin:

Det er teaterromgardiner hengt ved siden av teaterskjermen. Komfortable seter er også plassert i dette rommet for å nyte et større visuelt oppsett. Gardinfargen matcher gulv- og takfarger. Det er et stort gardin for stort rom.

6. Drape Theatre Curtain:

Det er et bredt rødt teatergardin med valensstil. Den røde valansen er tøff med gulltrådarbeid og frillkant. Den indre, røde, vanlige gardinen er også pyntet med gyllent arbeid på bunnen. Hele temaet for dette teatret er basert på rød farge.

7. Filmskjerm Teatergardin:

Dette teatergardinet i rødt fløyel er draperet i kinosaler og kinoer. Gardinen har en båtlignende sømstil. Det ser ut som skyer faller fra himmelen. Dette fløyelsgardinet er tykt stoff som skaper mørke inne i teatret.

8. Blue Theatre Curtain:

Dette nye gardinteateret er av blå farge. Hele gardinet er tykt og enkelt. Det ytre forhenget henger på en panel måte og det er bundet med et belte på begge sider. Det blå gardinet gir lysstyrke på teatret og skaper en skarp atmosfære.

9. Manuelt betjent teatergardin:

Det er fløyel lukket teatergardin. Disse gardinene betjenes manuelt. Denne gardinen har mye tykkelse. En person vil flytte dette gardinet for å åpne og lukke det. Det er to gule grenser på dette røde gardinet. På toppen er det festet gult frillestoff.

Bruken av teatergardin er å skjule publikum for teater. Den kan betjenes med fjernkontroll eller kan også betjenes manuelt. Tidligere arbeidskraft var nødvendig for å styre driften av gardiner. Men nå er det gjort med bruk av teknologi. Du trenger bare å sende en kommando. Teatergardiner er konstruert av store og brede stoffer.