Tykke gardiner velges for det meste av mennesker på grunn av dets beskyttende natur. Stoffet er lite tykt, noe som forhindrer deg i å komme ut av klima. Menneskene inne vil få ly for varme, kulde, regn og støv. Tykke gardiner lar ikke alle disse tingene komme inn. Tykke gardiner gjør også rommet ditt mørkt. På dagtid må du også slå på lysene på rørene, og det vil øke strømregningen.

Siste & Fantastiske tykke gardindesigner for boliginnredning:

Tykke gardiner er alltid best i utvalget, så prøv disse topp 9 tykke gardinene.

1. Tykk isolert gardin:

Det er tykt termisk gardin i dobbelt mønster. Det solide beige gardinet er slett innvendig og utvendig er det blonder gardin. Det gjennomsiktige blondergardinet har et fint, vakkert arbeid. Forhenget henger for å skape skillelinje mellom stua.

2. Leaf Thick Lined Gardiner:

Dette tykke foret gardin har et fôrmønster av bladdesign. Gardinen har vertikal bladlinje med tre farger. Det fargerike bladmønsteret på det hvite, tykke gardinet ser så fantastisk ut, og det forskjønner hele rommet.

3. Tykk eske gardin:

Det er et tykt hvitt gardin med boksdesign på. Vi kan også si at gardinet er designet med sjekkemønster. Den mørke malingen i rommet blir fremhevet med en hvit fargegardin. Dette hvite dørgardinet forhindrer ytre atmosfære.

4. Tykk kvalitetsgardin:

Det er billig tykt gardin i to stoffer. Det er to gardiner hengt på denne døren, og begge er i lyst stoff. Gardinen har store bladdesign og den øvre og under lille delen er tom. Det er to skyggelagte gardiner av samme farge.

5. Tykk blyantplissgardin:

Denne tykke gardinen for vinteren er svært ønskelig under kulde. Stoffet i dette gardinet er mye tykt for å beskytte deg mot kulde. Det røde gardinet inneholder blomstertrykk med blyantfals på toppen. Putetrekket har også samme trykk.

6. Tykk gardiner med fire plakater for soverom:

Denne tykke gardinen for soverommet brukes til å dekke sengen når den sover. Gardinen er tykk silke med svarte og gylne striper. Hele sengen er dekket med gardin. Gardinen er knytt med fire søyler i sengen og resten rulles over.

7. Tykk skyet gardin:

Det er barnas favoritt tykke termiske gardiner i blå farge. Det blå gardinet har et hvitt grumsete design som selv gir følelsen av regntiden. Det er lyseblått ren gardin inni og tykt gardin utenfor. Begge har skytrykk.

8. Tykk blomstergardin:

Dette tykke soveromsgardinet har blomstertrykk mellom gardinen. Det er rød blomstetrykk på krembase. Den øverste og nedre delen av gardinet er pyntet med kremkontrolldesign på rødt stoff. Gardinedesignet ser fantastisk ut.

9. Attraktivt tykt gardin:

Det er fantastisk langt tykt gardin med bytrykk. Gardinen er dekorert med store hus på begge sider, og Middle Street har få spisebord. Disse spisebordene har paraplytak og få trær plantes også i nærheten.

Bortsett fra den beskyttende kvaliteten, får den deg også til å føle deg trygg. Det kan være forskjellige folder og utskriftsmønstre i tykke vindusgardiner. Det understreker kvaliteten på tykt stoff og oppfyller behovet for publikum generelt. Tykke stoffer er holdbare og holdbare. Du får det samme gardinet, men gardinet blir ikke sliten.