Rakhi gaver !!!! Å feire en Rakhi er den eneste anledningen når du kan gi din søster gave midt i hele ritualene og tradisjonene. Det gjør det virkelig viktig å sørge for at gaven blir virkelig spesiell. Å knytte et band av Rakhi hadde begynt sin reise som en relativt vanlig og sett på en enkel tråd som søstrene ville knytte på håndleddene til brødrene sine. Og det lover dem livslang beskyttelse på festivalen til Raksha Bandhan. Ordet Raksha Bandhan er et sanskritord som oversettes til “beskyttelsens slips eller knute

Beste Rakhi -gaveideer til søstre i India:

La oss finne her med de 15 beste Raksha bandhan -gavene til dine søsken.

1. Rakhi -gave til trendy brødre:

Rakhi -gave til trendy brødre

Brødre som er veldig glad i sport de stil uttalelse noen trendy gaver som er så ønskelig i tankene på valg av dine søsken. På samme tid dessuten, og deretter dele en rekke raksha bandhan gaver som er tilgjengelige på markedet. Velg gaven som er god kvalitet og trendy gavehemmere samtidig.

2. Eldste og edru brødre gaver til Rakhi:

Eldste og edru brødre gaver til Rakhi

Storebrødre som en trendy executive -skjorte vil være gode rakhi -gaver til bror. Velg skjorta og slett stripene eller rutene etter smaken til broren din. Dette har mye større betydning for raksha-bandhan ettersom søsken knytter mange følelser til Rakhi-gaver til brødrene våre.

3. Rakhi -gaver til gifte brødre:

Rakhi -gaver til gifte brødre

Knyt et band til broren din og oppmuntre dem gjennom opp og ned. Hvis du er så heldig å ha en så søt søster i livet ditt. Så bare en spesiell rakhi -gave til broren din, og la oss glede oss over livet i familien.

4. Kid Brothers Rakhi -gaver:

Kid Brothers Rakhi Gaver

Gi din yngre barnebror noen spill. Eller velg et leketøy gaver til raksha bandhan som de var mest favoritt tegneseriefigurer. Og noen sjokolade og andre godterivarer vil glede seg over dem. Rakhi Gift er ikke bare en annen gave, men en refleksjon av søstrene og brødrene.

5. Tilpassede Rakhi -gaver:

Tilpassede Rakhi -gaver

Fra barndommen viser det stykker som fanger alle de morsomme øyeblikkene mellom deg og din bror / søster til det siste tilskuddet av miniatyr av personlige dyner og tenker den beste gaven til raksha bandhan som personlig preg og som alltid setter spor. De var mer tilgjengelige med enkel feiring av raksha bandhan

6. Smart Watch -gaver til Raksha Bandhan:

Smart Watch -gaver til Raksha Bandhan

Tenk at et dyrt gavealternativ er veldig perfekt for dine søstre og brødre. Enten de er freaks og kondisjon eller bare florerer for å ha på seg et armbåndsur med flere oppgaver i anledning rakhi. Velg de smarte klokkene til rakshabandhan -gaver som ser veldig profesjonelle ut og tjener flere formål, og gjør livet mye lettere på raksha bandhan.

7. Tradisjonelle Rakhi -gaver:

Tradisjonelle Rakhi -gaver

Når vi presenterer en rakhi, vil vi nyte en nydelig liten gave til søster på rakhi om å bruke kvalitetstid som mye mer verdier. Noen av de beste gavene noen kan gi i anledning rakshabandhan kan være en gud for å lage noen minner med din bror og søster.

8. Åndelige gaver til Raksha Bandhan:

Åndelige gaver til Raksha Bandhan

Åndelige gaver på feiringen av rakhi vil virkelig gi din hengiven søster lykkebringende hellighet. Hun trenger mange velsignelser og de beste ønsker siden hun ga begynnelsen, og fortsetter å gi sin beste gave til søster på rakhi. Siden begynnelsen og fortsette å gi sitt beste til et nytt forhold. Send den åndelige gaven til din søte søster på denne festligheten.

9. Smykker Rakhi -gave til søster:

Smykker Rakhi Gave til søster

Brødre leter du etter dyrebare & varige gaver til søsteren din. Bestem deg deretter for å kjøpe et fantastisk smykke til henne. Hun kan leve smykker eller andre designerpynt som er redde for raksha bandhan -gaver til søster. Alternativt til elegant utseende kan du vurdere å kjøpe de fasjonable og trendy smykkene til din stilige søster.

10. Rakshabandhan -gave til gifte søstre:

Rakshabandhan gave til gifte søstre

Hvis søsteren din giftet seg og du planlegger å gi en yrkesgave på grunn av rakshabandhan. Så følg med og tenk den beste rakhi -gaven til søsteren. Så bestemmer vi oss for at vi har en tendens til å vokse opp dyp forståelse og kjærlighet med søte søstre. Hvis vi er så heldige å ha en søt søster i livet ditt, må du få en spesiell rakhi -gave til henne.

11. Personlige Rakhi -gaver til søster:

Personlige Rakhi -gaver til søster

Det er mange vakre gaveøyeblikk som blir fanget i feiringen av Rakshabandhan. Så den beste muligheten og sannsynligvis den vanskeligste rakhi -gavehemmeren som gir en bror til den søte søsteren hennes. Den nyskapende ideen om å gi bror og søster vil være en glede for dem.

12. Rakhi returgaver til søster:

Rakhi returgaver til søster

Den spesielle dagen rakshabandhan er den dype kjærligheten og hengivenheten mellom søsteren og brødrene har til tross for hverandre til deres endeløse argumenter og kamper. Dagen der søstrene knytter rakhi til broren, er en symbolsk gest av deres døende tro, kjærlighet og utallige følelser søsken gjør og velger den beste rakhi -gaven.

13. Rakhi -gaver til baby søster:

Rakhi gaver til baby søster

Den store dagen mange av brødrene venter på å feire rakshandhan med sine små prinser, og til gjengjeld lover broren å beskytte henne mot motgangene og utfordringene i livet hennes. En vanlig av brødre som dusjer disse kjærlige søstrene med en plan som raksha bandhan -gaveideer for å lage søtsaker, gjør det også til en etterlengtet festival -anledning.

14. Rakhi-gave til søster- gratulasjonskort:

Rakhi-gave til søster- gratulasjonskort

La ditt forhold være fra mange år. Gratulasjonskort kan være et annet godt alternativ for rakhi -gaveideer til søster. Skriv ned alle dine følelser og følelser på Rakhi -gratulasjonskort kan formidle alt ditt hjerte ønsker til søsteren din. Det er den beste måten å huske den vakre tiden som dere begge har tilbrakt mange anledninger sammen gjennom årene og årene

15. Sjokoladegavehammer for Rakshabandhan:

Sjokolade gavehammer for Rakshabandhan

Jenter er veldig avhengige av sjokoladen. De virker som de mest klisjeaktige gavene det ofte er tullsikkert. Og anledninger med raksha bandhan begynner ofte med Cadbury -alderen, da hun forblir oss for å gi en perfekt gavepakke med diverse sjokolade. Dessuten vil sjokolade rakhi gavehemmere og den beste gaven til hver jente føle seg veldig glad gjennom hele livet.

Feir Happy Raksha Bandhan til alle fra de beste anledningene som gir et søtt smil på alle ansikter. Broren kommer tilbake og tilbyr en gave og lover også å beskytte og passe på henne.