Er du nettopp gift? Er du spent på å begynne det nye livet sammen som et par? Vi forstår gnisten av romantikk i deg akkurat nå. Da vil du kanskje ikke miste muligheten til å skape spesielle øyeblikk med partneren din den første natten. Disse første nattgaveideene vil gjøre øyeblikkene dine til noe unikt og skape magiske øyeblikk av kjærlighet.

Gaver blir alltid sett på som et tegn på å vise kjærlighet til våre kjære. Når dere spesielt begynner den nye fasen sammen, er det viktig å avsløre den andre halvdelen at de er viktige. Bli kjent med disse triksene og skap magiske øyeblikk mellom dere med disse gaveidéene på 1. natt.

40 beste gaveidéene for den første natten i 2021:

Det være seg for din mann eller kone, eller sammen til et par, disse romantiske bryllupet første natt gaveideer vil sikkert gi gnist.

Ideer til første nattgave til kona:

Det være seg for din kone eller en brud; Disse gaveideene for ekteskap første natt vil sikkert få henne til å føle seg unik og emosjonell på den store dagen!

1. Best Wife Board:

Best Wife Board

Det er ikke noe spesielt som å gi bort eller fortelle kona di at hun er eksepsjonell og den beste. Kvinner elsker et kompliment, og dette kan være en unik form for å rose henne på spesielle øyeblikk som den første natten. Prøv denne ideen hvis du er noen som har møtt kona din nylig og ønsker å gjøre et langvarig inntrykk på henne.

2. Personlig sjokolade:

Idéer om første nattgaver 2

Vi elsker alle sjokolade. De fleste av oss likestiller et spesielt øyeblikk med søtsaker eller ørkener, og denne ideen om å gi tilpassede og personlige håndlagde sjokolader kan være best. Spesielt hvis kona eller bruden elsker sjokolade, kan dette være intet mindre enn den beste gaven til henne.

3. Kake for å feire øyeblikket:

Idéer om første nattgaver 3

Hvis du begynner ditt nye liv sammen, ikke hopp over å kutte kaken for å gjøre øyeblikket minneverdig. Man trenger ikke å kutte en kake bare under jubileer eller bursdager, men også når man begynner et nytt liv sammen. Rist kakestykket til hverandre, fortell noe intimt til den andre halvdelen og feir øyeblikket.

4. Bilde av favorittguden:

Bilde av Favorite God

Det være seg Radha-Krishna eller et annet maleri; du kan til og med gi en ramme og lerret av hennes elskede Gud. Oftest foretrekker par å gi Radha og Krishna portrett under ekstraordinære tider. Denne første natt gaveideene til kona er som å heie på det nye livet som venter!

5. Pute med ektemann-Foto:

Pute med ektemann-foto

Et personlig putesett med Mr.& Fru, eller med navn kan også være ganske minneverdig. Skriv ut et tilpasset sett til deg selv og gave til den andre halvparten. Dekorer det samme i stua og nyt det samme hver morgen!

6. Solklokke for tidløse øyeblikk:

Solur for tidløse øyeblikk

Enten det er en sol eller en vakker treveggklokke, gi den til din kone eller bruden. Dette er en unik gave som viser en personlig melding om hvordan tid er dyrebar, og du velger å bruke den samme verdifulle tiden i livet ditt til den andre halvdelen din. Hva annet kan være romantisk enn dette?!

7. Kalligraferte bryllupsløfter:

Kalligraferte bryllupsløfter

Du kan ha lest bryllupsløftene formelt mens du giftet deg. Men ikke glem å gjøre det personlig ved å skrive ut kalligraferte bryllupsløfter. Du kan tilpasse det samme og gave til kona din på en spesiell kveld. Ingenting annet kan imponere henne best enn denne! Dette kan være en absolutt populær og beste gave til kone eller brud den første natten.

8. Nattøy pyjamasett i silke:

Nattøy pyjamasett i silke

Gjør øyeblikket intimt i løpet av den magiske natten ved å gi henne et vakkert silketøy. Dette kan bringe inn romantikk på samme tid kan også forbedre båndet mellom begge partnerne. Kvinner elsker slike unike gaver, som kan snakke til seg selv!

9. Statement smykker:

Uttalelse smykker

Moderne koner er ikke veldig glad i gammelt utseende, men vil ha alt som er moderne. Gi henne det siste statement -smykkesettet til et bestemt tidspunkt. Det er ingen kvinner som ikke elsker smykker, og dette kan totalt legge opp til den spesielle natten. Prøv denne første nattgaven til henne, og hun kommer til å bli imponert.

10. Badekåpe med hennes navn personlig:

Ideer til første nattgave 10

Få en tilpasset eller brodert badekåpe med navnet eller initialen på den. Denne gaven til kona den første bryllupskvelden er blant de nye flotte gavevalgene som kan få kvinner til å elske og kan imponere din kone også på en spesiell kveld!

Idéer til første nattgave til ham:

Her er trending beste første natt gaveideer for mann eller brudgom.

1. Joggesko:

Joggesko

De sier at sykler og sko er første kjærlighet for menn. Å gi din bedre halvdel eller mannen med joggesko på en spesiell kveld kan gi ham helt ærefrykt. Han ville sikkert sette pris på en slik gest, så hvorfor ikke prøve!

2. Best Ektemannstyre:

Beste mannstyre

På samme måte som det beste konesertifikatet, kan du til og med gi mannen din gave; beste mann innrammet personlig sertifikat. Tilpass meldingen og formuleringene selv, og du vil sikkert etterlate et langt inntrykk med kjærlighet. Dette er blant den populære 1. nattgaven til ektemann eller brudgom.

3. Trådløse hodetelefoner:

Idéer om første nattgaver 13

Fyr elsker teknologi. Nå kan du gjøre tiden meningsfull og innholdsrik ved å gi mannen din det siste stykke trådløse hodetelefoner. De er budsjettvennlige, men likevel veldig meningsfulle når de skal legge igjen ro på hjertet.

4. Barvogn:

Barvogn

Den siste signaturversjonen av en barvogn kan være den mest elskede gaven av noen mann. Det være seg en med et vintage -utseende eller moderne samtidsstil, gi en slik barvogn til din bedre halvdel, og han ville helt sikkert rødme av lykke.

5. Signatur duft dufter:

Idéer om første nattgaver 15

Gjør miljøet mer romantisk ved å gi mannen signatur og personlig duft. Finn ut hva slags duft han liker best, og du kan enten velge å tilpasse den eller gi en merkevare som er på trend i markedet.

6. Monogram Champagnefløyte:

Monogram Champagnefløyte

Den personlige monogrammerte champagnefløyten kan være blant de beste gaven man kan gi i magiske øyeblikk. Disse er intime og likevel enkle nåtiden som taler for seg selv. Skjær initialene dine på samme måte for å gjøre den ytterligere unik.

7. Personlig krus:

Idéer om første nattgaver 17

Det personlige magiske kruset kan også være en spesiell presentasjon på dette tidspunktet. Få bildet ditt skåret på kruset og gi det til ham. Du vet aldri, han kan bruke den som innredning på arbeidsplassen og nyte den første nattgaven til ham mens han savner deg!

8. Treningssporing:

Treningssporing

Den moderne tiden handler om kondisjon og helse. Mens de fleste menn elsker å holde det med de nyeste gadgetene, kan det å gi den nyeste modellen til en treningssporing ganske gjøre dagen hans. En sunn kropp kan føre til et sunt sinn og dermed også forbedre forholdet ditt! Dette kan være den mest elskede og beste gaven til mannen den første bryllupsnatten.

9. Fin skinnjakke:

Idéer om første nattgaver 19

Skinnjakken er blant de mest populære gavene til menn fra alle aldre. Den har toppet listen over unike gaver man kan gi til den bedre halvdelen, gitt de åpenbare grunnene – den er ikke bare nyttig, men er også en eksklusiv spesialgave.

10. Vintage armbåndsur:

Vintage armbåndsur

En vintage armbåndsur kan også gjøre dagen hans flott. Gi den spesielle utgaven som er begrenset til ham, og din bedre halvdel vil sikkert forstå hva du mener med denne gaven. De tidløse minnene og kjærligheten vil være din!

Beste gaveideer for bryllupsnatt til et par:

Ny begynnelse fortjener unike og spesielle øyeblikk. Disse bryllupsnattgaver til paret på den spesielle natten vil helt sikkert smelte dem!

1. Meningsfylt lysestake:

Meningsfylt godteriholder

En vakkert utformet lysestake kan være unik, og den beste gaven man kan gi til et nytt par på bryllupsnatten. Dette er blant de mest etterspurte og populære gaveideene. Kombiner det med duftende siste lys også, og dette kommer utvilsomt til å lyse opp atmosfæren.

2. Par Watch:

Par klokke

Et ektefelle-par kan også være en spesiell gave. Selv om dette allerede er en kjent populær gave, vil det sikkert gi et spesielt lys i deres liv. Legg til et personlig notat for å gjøre det ytterligere unikt.

3. Bryllupsreise -bestillinger:

Bryllupsreise bestillinger

En spesiell bryllupsreise pakke eller booking kan ganske gjøre dagen. Det nygifte paret liker å tilbringe mesteparten av tiden selv, og denne spesielle bryllupsreisepakken vil sikkert være den mest elskede gaven i spesielle tider.

4. Fotoalbum:

Idéer om første nattgaver 24

Gift, et personlig og tilpasset fotoalbum, er en bok med alle deres minner sammen. Et nytt par vil sikkert sette pris på denne gaven den magiske natten, og det vil ytterligere heve tiden deres til å være unik på dette tidspunktet.

5. Vinabonnement:

Vinabonnement

Det nygifte paret liker å ha litt “vi” -tid og spesielle øyeblikk. Å gi dem et vinabonnement de første par månedene kan ofte gi dem bort og sjansen til å være alene og tilbringe spesielle øyeblikk sammen.

6. Duftlys:

Idéer om første nattgaver 26

Miljø og atmosfære er rundt å gjøre stor forskjell for intime øyeblikk. Å gi et nygifte par de best duftende lysene kan helt forandre og endre atmosfæren til en romantisk og nydelig.

7. Bryllupsfotoramme:

Bryllupsfotoramme

Gi et spesielt sett med fotorammer til bryllupskollasje til veggen. Dette kan øke opp til boarealet når de dekorerer det samme med sine spesielle dagstunder. Denne personlige gaven igjen er en trendy gave der hvert par vil elske den.

8. Kamera for å fange minner:

Idéer om første nattgaver 28

Hvis dine beste venner giftet seg, kan det å gi paret et nytt og nyeste kamera gjøre dagen veldig spesiell. Dette gir dem en mulighet til å fange deres spesielle øyeblikk i livet. Ingenting er som den nyeste teknologien for å dusje litt kjærlighet!

9. Par personlige skinnlommebøker:

Idéer om første nattgaver 29

Å gi paret, lommebøker med personlige initialer eller navn på det er også en ganske populær trend. Dette har vært kjent i evigheter og likevel i retning, gitt den unike betydningen knyttet til det samme.

10. Møbler:

Møbler

Hvis du har et avansert budsjett og hvis ditt favorittpar giftet seg, kan du til og med hjelpe dem med å dekorere stuen med nye møbler. Du kan finne ut det ideelle møbelet de leter etter og gi det samme. Dette kan også være en nyttig og meningsfull gave.

Spesielle romantiske første nattgaveideer:

Mens vi så de nye og mest populære gaveideene til kone, ektemann, bruder og brudgom, her er de romantiske gaveideene du ikke må gå glipp av!

1. Lydbølgekunst:

Idéer om første nattgaver 31

Å ta opp personlig melding og tekst og konvertere dem til lydbølgekunst er den moderne metoden for å uttrykke romantikk og kjærlighet til din spesielle. Ikke mange prøver denne ideen, men stol på oss, det er den unike måten å fortelle kjæresten din til partneren din.

2. Booking av massasjebehandlinger for par:

Idéer om første nattgaver 32

Å gi deg selv og din partner luksuriøs spa -massasje for parbooking kan også være en ideell gave. Du kan både få bruke litt kvalitetstid og slappe av etter den hektiske bryllupsfesten.

3. Bestilling av eventyrreiser:

Bestilling av eventyrreiser

Hvis dere begge er eventyrjunkier, kan dere til og med legge romantikk til det ved å bestille en hyggelig eventyr kort tur sammen. Det være seg en varmluftsballongtur eller et eventyr med glidelås, prøv dette alternativet hvis paret liker å reise og oppleve. Dette er en god første nattgave til mannen min hvis han er sugen på eventyraktiviteter.

4. Håndskrevet brev:

Idéer om første nattgaver 34

Få et håndlaget brev til din andre halvdel og uttrykk kjærlighetens øyeblikk på en unik måte. Det er ingenting som å personliggjøre gaven sin i stor grad og gi intime minner til partneren din i løpet av den spesielle natten.

5. Utklippsbok med minner:

Utklippsbok av minner

Hvis dere begge kjenner hverandre ganske lenge, kan dere til og med gi en spesiell utklippsbok med minner knyttet til. Fra din første date til den siste turen sammen, legg til gode bilder med personlige notater på den.

6. Personlige ringer:

Første nattgaver 36

Få tilpassede parringer og gave til partneren din på denne spesielle dagen. Du kan bruke metallet som partneren din liker, for eksempel platina eller gull eller diamant og gave til hverandre. Dette viser den reneste form for kjærlighet dere har på hverandre.

7. Par badekåpe:

First Night Gift Ideas 37

Hva er best enn å gjøre den magiske natten mer intim? Gi hverandre personlige badekåper med initialer trykt på den. Denne badekåpen til par kan være ganske romantisk på slike tidspunkter og kan også skape romantikk!

8. Avslappende boblebad:

Avslappende boblebad

Noen fine boblebad for paret kan være romantiske og avslappende. Etter bryllupsseremonier og dager med hektiske planer, er det praktisk og romantisk idé å gi partneren et avslappende boblebad..

9. Personlige dufter:

Idéer om første nattgave 39

Vet du at det også finnes personlige dufter? Prøv å få tak i boksen med parfymedufter for signatur og gave til den bedre halvdelen.

10. Par krus:

Par krus

Et par krus kan forbedre morgendosen kjærlighet hver dag. Å gi kaffekruset med bilder eller initialer gravert på det samme er populært, så vel som en tidløs romantisk gave å presentere for partneren din.

Hvordan presentere den første nattgaven?

Det handler ikke bare om å presentere gavene dine for dine nærmeste; det viktige er også å gjøre det riktig. Her er ledetråder om hvordan du kan gjøre øyeblikket mer spesielt!

  1. Alle elsker overraskelser. Det være seg en kvinne eller mann; overraskelse kan ganske stjele øyeblikket.
  2. Hvis gaven er til partneren din, presenter i spesielle øyeblikk, ikke gi den til en mengde mennesker eller familie, men gjør øyeblikket spesielt når dere begge er alene. Bruk litt tid på å fange smilet på ansiktet til din bedre halvdel.
  3. Pakk gaven godt inn. Pakk den og bind et bånd. Det kan gi hele gaven et unikt utseende.
  4. Legg til andre gratis ting med ekteskapsgaver. De kan inkludere blomster, en bukett, en eske med sjokolade etc. Du kan velge kombinasjonen etter din partners smak og interesser.
  5. Skriv en spesiell melding om gaven. Ikke få det til å virke formelt. Skriv et håndskrevet unikt og personlig notat.

De første nettene er spesielle. De er de fremste i begynnelsen av partnerskap sammen. Med disse gaveidéene for den første natten håper vi at vi ga deg et glimt av hva som kan være de beste og mest romantiske alternativene å gi til partneren din. Gi oss beskjed hvis du har flere ideer. Vi elsker å høre fra deg!