Trekk i skuldrene er en slags gensere som normalt er som en cardigan. Disse skuldergenserne er perfekte for kvinner som liker å ha noen moteforandringer i garderoben.

Beste skuldergensere for kvinner og menn:

Skaff deg de 9 beste skuldergenserne,

1. Pocket shrug genser:

Genser med lomme

Her er en herlig skuldergenser i full lengde som er med lommer foran. Kjæreste cardigan -genseren er en ny trend i skuldertrekkene. Du vil synes disse er veldig enkle og komfortable. De lange og brede lommene på den røde skuldergenseren er flotte for å holde hendene varme og å vikle deg rundt også.

2. Horisontal skuldergenser:

Horisontal skuldergenser

Disse horisontale linjene med langermet skuldergenser er et kraftig plagg å ha. Genseren med åpen hals er perfekt og gir deg lett å ta på plagget. De horisontale linjene i genseren er en ribbet teknikk som ser ganske fantastisk ut.

3.3 / 4th Sleeve Shrug Genser:

3/4 ermet skuldergenser

Få deg selv til å se glamorøs ut i denne damegenseren som er kort. Genseren har 3/4 ermer som sitter godt. Denne glitter -skuldertrekningen er et flott festkomplement til kjolen din. Skuldrene sitter godt og gir deg et polert utseende. Prøv dette i forskjellige farger som passer din anledning.

4. Bolero -skuldergenser:

Bolero trekker på skuldrene

En bolero -genser i vintage stil er alltid etterspurt. Dette klemmer kroppen godt og gir deg en tett effekt. Den tynne genseren er perfekt å ha på litt kjølige dager eller når vinden blåser for mye. Denne bolero er et fantastisk plagg å ha i samlingen din.

5. Heklet hvit skuldergenser:

Heklet skuldergenser

Prøv en håndlaget heklet hvit genser som du kan ha på deg for et eventyr. Denne nydelige heklede genseren har en kant av furry ull på halsen og ermet ender. Dette får det til å se veldig glamorøst og stilig ut. Velg denne genseren for å utfylle enhver kjole du bruker.

6. overdimensjonert skuldergenser:

Overdimensjonert skuldergenser

Noen ganger er en overdimensjonert svart skuldergenser også en kul måte å gå videre på. Denne moteerklæringen er fantastisk og får deg til å se veldig elegant ut. Den overdimensjonerte skuldertrekkingen i svart passer veldig godt til hvite antrekk som klemmer seg. Ermet ender er passende, og dette gir skulderklippene et strukturert utseende.

7. Lang marineblå skuldergenser:

Lang skuldergenser

En lang marineblå genser er et flott supplement for vintrene. Fargen er fantastisk for sesongen også. Denne lange skuldertrekningen gir deg fullstendig dekning og varme. Svart farge på skuldertrekkene er også en flott designdetalj som gir stil. Lange skuldertrekk er alltid en god ting å ha i samlingen din.

8. Genser med paljetter i sølv

Genser med paljetter

En kul sølvgenser er et glamorøst plagg å ha. Dette vil passe godt til enhver kjole du har på deg. Dette er et perfekt festantrekk som får deg til å se fantastisk og blendende ut. Paljettene i skuldertrekkene skinner og avgir lys når du beveger deg rundt.

9. Langermet skuldergenser:

Langermet skuldergenser

En av de vanligste genserne er de langermede skuldertrøyene. Dette er ideelt for å holde hendene varme og for å gi deg en stilkvotient også. Den beskårte skuldertrekningen passer akkurat over midjen din. Dette dekker ryggen og har en tynn kant foran. Her er skuldertrekningen hovedsakelig for stil og ikke for vintre.

Trekkene kan være korte, lange eller beskårne. De kan ha korte, lange eller til og med 3/4 ermer. Designene og fargene som brukes i skuldertrekkene er flotte og varierte, da disse vanligvis er sammenkoblet med favorittplagget ditt. Så farger spiller en viktig rolle i valget av skuldertrekning. Selv fancy gensere som paljettarbeid er flotte til fest.