Gensere som brukes av både menn og kvinner kommer i forskjellige stiler. Nakken på de fleste av disse genserne spiller en god rolle i stilen. Mannskapshals er et rundt halsmønster som gir oss en behagelig slitasje. Crew -halsen er veldig bra, siden den er klassisk og får deg til å se stilig ut. Snittet er perfekt for alle typer mennesker. Siden halsen har en tynn krage kan du ha disse i forskjellige farger og til og med kombinasjoner. Dette gir deg også muligheten til å ha tykke og tynne krager.

Beste genser med rund hals og bilder:

La oss sjekke topp 9 gensere med rund hals,

1. Cotton Cashmere genser med rund hals:

Genser med rund hals i cashmere

En klassisk genser med rund hals er perfekt for menn. Denne marineblå genseren har fulle ermer og en enkel halsdesign. Det klassiske utseendet er flott for kontorklær som formell eller til og med uformell. Du kan bruke en krage under skjorten, og kragen kan vises utenfra.

2. Colour Edge Crew Neck Genser:

Colour Edge genser med rund hals

Enkel genser med rund hals kan herres om til noe stilig med bare en fargekant. Denne krittfargede genseren har en nydelig tynn svart stripe i nakken og ermet. Dette enkle tillegget gjør hele forskjellen her.

3. Trykt genser med rund hals:

Genser med rund hals

En trykt hvit genser er også et godt valg for menn og kvinner. Genseren har en trykt linje foran. Dette kan tilpasses etter din smak. Å ha blomsterprint eller skrift på en genser er også et alternativ.

4. Fleece foret genser med rund hals:

Genser med fleecefôr og rund hals

Prøv denne genser med fleecefôr som ser ganske stilig ut. Flekken av fleecemateriale på skulderen er det som skiller denne genseren. Dette er en mannlig genser og ser bra ut på velbygde menn. Fleecen kan ha hvilken som helst farge som matcher basen.

5. Raglan genser med rund hals:

Raglan genser med rund hals

En raglan -genser er en klassisk genser. Denne grå genseren har raglan -ermet. Genseren med helerm vil garantert holde deg varm og komfortabel. Disse klassiske genserne går ikke av moten, så det er alltid flott å ha en i samlingen din.

6. Stripet genser med rund hals:

Genser med rund hals

Skaff deg en flott stripet genser som kan brukes over enhver bukse. Dette kan være et valg mellom svart genser med rund hals og til og med rosa genser med rund hals. Fargene på den stripete genseren er normalt dristige og lyse. Du kan ha dem i pastellfarger også for kvinner.

7. Kabelstrikket genser med rund hals:

Genser med rund hals og rund hals

Her er en stilig og elegant hvit genser som får deg til å se glamorøs ut. Denne kabelstrikkegenseren er tettsittende og har en spalte i siden. Kabelstrikk er en av de klassiske strikkestingene som brukes til gensere som gir en sjarmerende effekt. Prøv denne fantastiske genseren som en formell slitasje.

8. Color Block Crew Neck Genser:

Genser med fargeblokk med rund hals

Fargeblokk er en flott teknikk som brukes i plagg. Denne røde genseren er faktisk hvite og svarte fargeblokker som er stripete med en rød flekk. Dette gir genseren et fantastisk utseende. Rødt i midten er en flott måte å legge til stil på genseren.

9. Fair Isle genser med rund hals:

Genser med rund hals med rund hals

Prøv denne Fair Isle -vevingen for menn som også er klassisk. Fair Isle -designet er intrikat og fungerer med en genser med rund hals. Den gule genseren er en farge som også kan brukes i Fair Isle -mønsteret.

Genser med rund hals og dameklær er et fint, stilig og klassisk gensermønster. Mannskapet er rund og gir en behagelig genser som lett kan trekkes over. Du kan ha kabelstrikket design, Fair Isle -design eller bare fargeblokkdesign på genserne.